Tegnap megnéztem Resident Evil: Retributiont. Pont jól jött, hogy a Cinema Citys mozikban most minden filmre kb 1000 forinttal olcsóbb a jegy, mert ezt a filmet mindenképpen 3D akartam megnézni.
3Ds résszel nem is volt semmi probléma, azt hozta amit vártam. Olyan dögös bigék voltak benne, hogy a film végére kifolyt az összes nyálam.

Ada Wongot alakító kínai színésznőt (trailerben a vöröske nyakörvvel) nagyon összerakták látványilag a szülei meg a filmesek is.
Az más kérdés, hogy színészileg sehol nem volt, és a kő egyszerű szövegeitől amit neki adtak, azoktól a falnak mentem, de nem ez volt a lényeg és egyébként is az egész film szövegét kb egy nap alatt csapták össze, szóval nem lógott ki annyira a többiek közül. De tényleg, annyira gyökér szövegekkel van tele az egész film, hogy egy-egy párbeszéd alatt többször felröhögtem. xD
Történetileg nagyon szar film. Kb annyiról szól az egész, hogy Alice kijut egy komplexumból, azt kész. Ennél még a korábbi Resident Evil filmek is bonyolultabbak voltak, mert volt vírus meg mittomén... xD
Nakashima Mika most többet szerepelt a filmben, mint legutóbb. Most kb 5 perc elteltével lövik darabokra a fejét.
oh igen. És Nakashima Mika a film creditjében így jelent meg a nevek közt:
............ ....................
J Pop girl Mika Nakashima
............ ....................húbaz! XD