tenshi wrote:
D wrote:
Nem csoda, hogy a közvélemény nehezen tér napirendre felette, ha maguk a Dir en grey rajongók is ennyire megosztottak a témában. Van itt a "bolhás vércsivavá"-tól kezdve a "nem kell komolyan venni"-n át a nehéz gyermekkor okozta pszichés zavarok tüneteiig minden.
Nem vagyok rajongó Te, a bolhás vércsivavát ne számítsd ide. xD
Ji-chan hozzászólására reagáltam, ott láttam a vércsivavát, de mondjuk azt sem tudtam, hogy te nem szereted őket (már? vagy régebben se?). Emlékszem, ti is beszéltetek vércsivavást Szabival...szóval akkor ez tőled ered
tenshi wrote:
Ha nem vagy kíváncsi egyszerű a dolog: NE NÉZD EZT A TOPICOT!!!!! Probléma megoldva. Mert gondolom kb. tudod ők milyenek ezért tuti nem a kíváncsiság hajtott ide. xDDDDDDD Én se olvasom a Miyavi topicot sose hasonló okokból. xD
Arra kíváncsi vagyok, hogy mi történik a japán zenekarokkal úgy általában és érdekel, kik koncerteznek Japánon kívül és milyen visszhangja van a fellépéseknek. (Többek között ezért is olvasom ezt a fórumot.)
Érdekes a rajongóik véleménye is, és hogy ki hogyan reagál egy ilyen hírre azok közül, akiket ismerek vagy akiket csak a fórumon láttam még.
Dir en grey _koncertre_ nem vagyok kíváncsi, de ez még rengeteg más előadóra is igaz.