Ami pénteken történt, az így az év sztorija. o_o Nah, ugye én iszonyat sokat rendelgeteg online, webshop miatt is, magamnak is, másoknak is és a posta rémes hírnevéhez képest mázlim van, 1-2 évente tünik el max egy csomagom. Az utóbbi kb. 2 évben az egyetlen eset az most év elején volt, amikro egy adag KPop CD nem jött meg, benne GD&TOP, T-Ara, meg ilyenek.
El is felejtettem már az egészet rég, erre pénteken jövök hazafele, nézegetem a kirakatokat menetközben, van pl. innen pár saroknyira egy használt CD-DVD bolt, annak is odapillantottam az ablakára és... kb. lefagytam lépés közben. xD Merthogy a CDk közt ott volt a T-Ara Lovey Dovey.

Nézem tovább... GD&TOP, Shinee... Először le sem esett, hogy mi van, gondoltam valaki eladta a megunt CDit és mivel tök olcsók voltak, bementem, főleg a T-Ara miatt, hogy hát azt megveszem. Nem volt nálam annyi pénz, szóval hagytam ott előleget, hogy köv nap visszamegyek érte, megyek tovább haza még mindig csodálkozva, hogy jé, micsoda véletlen és akkor esett le, hogy BASSZUS. Ezek az én CDim! xDDD
Hazaszaladtam, megnéztem, hogy igen, tényleg majdnem tök ugyanazok voltak, mint az eltünt rendelésben (minusz egy Teen Top, plusz valami kínap nemtudom mi... azt gondolom más csomagjából lopták ki), visszamentem, mondtam, hogy mi van, vittem a rendelés visszaigazolását és ők is csak néztek, hogy hát húbazz. Arra, mivel jó fél éve történt, sajna nem emlékeztek, hogy kitől voltak a CDk, csak arra, hogy az utcáról jött be random valaki, az vitte be őket, ők meg csodálkoztak is, hogy ilyen fullextrás csomagolású cuccokat hogyhogy ilyen olcsón akar elpasszolni. Végül egyébként visszavásároltam párat, mert ővelük nem akartam kiszúrni, mert nem ellenőrizhetnek le minden CDt, meg még így is occsók voltak, plusz adtak rá jókora kedvezményt is...
De azért WTF, ennek mennyi esélye van már, hogy így, tök véletlen belefussak a random ellopott CDimbe? xDDD
Jah, és éljenek a túlcsicsázott KPop borítók: merthogy azért rakták ki őket végül a kirakatba, mert máshol nem fértek el normálisan. xD