Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:37 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 194  Next
Author Message
 Post subject: Re: Kpop
PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 11:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szerintem, mint a legtöbb ember PSY-t csak a YG-s korszakától kezdve ismerik. Az elötte lévő zenéiről fingjuk nincs. Egyszer vettem a bátorságot, hogy azokat is meghallgassam, de azt hiszem elég annyit mondanom, hogy nem igazán nyerte el a tetszésemet; még a koreában annyira híres Champion sem. -__-
Múltkor belefutottam egy fan oldalba, az is úgy kezdte: "2010ben csatlakozott a YGhoz..."

Jah ha már PSY: Tegnap bementem egy drogériába és a gagnam style ment, majd nem felröhögtem, azt hittem ebbe a porfészekbe nem jut el csak az amcsi pop számok spanyol másolata. XDDD

Jigsaw: köszi a crispy albumot mindjárt nekiesek! :D

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 12:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez PSY hype nevetséges. Már a haverom is azzal kezdte múltkor bicikli csapatás előtt, hogy látott valami fasza koreai cuccot. Ez ez a sablon cucc volt az...
Mutattam neki Sistar klipeket, hogy lássa, hogy mit kéne néznie, ha nem a hype-ra menne.

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 12:54 pm 
Site Admin

Mondjuk ez is izlésfüggö, mint minden.. én speciel ha valakinek jó KPop-ot akarnék mutogatni, akkor biztos, hogynem a Sistarral kezdeném. :beaten:

Karen wrote:
Szerintem, mint a legtöbb ember PSY-t csak a YG-s korszakától kezdve ismerik. Az elötte lévő zenéiről fingjuk nincs.
De nem is a régi dolgaira gondoltam... szerinetm a Gangnam-os minin is eléggé masszívan hallgathatatlan a többi szám. xD

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 12:54 pm 
Forum Addict

Minden csoda három napig tart! :D Emlékszem volt, mikor velem szedettek le jrock albumokat, mert az milyen király.
Ha jól tudom egy olyan ember van ebből a kis társaságból, aki a mai napig hallgatja is és jobban belemászott a témába.
(Igaz én, mint "szakértő" emlékszem válogatás nélkül szedtem nekik mindenfélét, aminek épp tetszett a borítója. XDXD)

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 1:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
De nem is a régi dolgaira gondoltam... szerinetm a Gangnam-os minin is eléggé masszívan hallgathatatlan a többi szám. xD

Jah, hogy ahhoz van minialbum is? Arról lemaradtam. ^^;;; De akkor ezek szerint nem is olyan fontos azt letöltenem.
Ellenben a Right Now féle mini-n viszont vannak jó számok.

Valakinek van ötlete, hogy miért nem tudom kitömöríteni a crispy crunch albumot? Mindig feljön ez a probléma, ha a file név így néz ki: "_____(___)" és hasonlók. -__-

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 1:30 pm 
Site Admin

gondolom a gép nem szereti a koreai karaktereket.. elvileg ha kinyitod magát a rar file-t, akkor azon belül át tudod nevezni a problémás címeket, ilyen 01.mp3, 02.mp3 stb-re és úgy müködnie kell majd, legalábbis nekem meg szokta oldani.

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 07 Fri, 2:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
gondolom a gép nem szereti a koreai karaktereket.. elvileg ha kinyitod magát a rar file-t, akkor azon belül át tudod nevezni a problémás címeket, ilyen 01.mp3, 02.mp3 stb-re és úgy müködnie kell majd, legalábbis nekem meg szokta oldani.

Köszi, közben megoldottam azzal, hogy leszedtem a winrar-t csak a commander nem bírja a koreai karaktereket, de átírni se hagyta a neveket. -_- Na nem baj, probléma megoldva /off

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 08 Sat, 12:06 pm 
Forum Fanatic

Rude Paper - Hand (MV)

Kellemes. :) Ha jól emlékszem, az album hamarosan megjelenik.

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 09 Sun, 12:00 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:

Hjaj, hát szeretem én a dubstepet, nem kicsit, node már komolyan kezdek agybajt kapni ettől a "rakjunk mindenbe dubstep betétet" trendtől, ez a szám is sokkal jobb lett volna anélkül. ._.

edit: kicsit visszakeresgéltem, hogy miket csináltak a baromi jópofa Radio óta és ha már dubstepes cucc, akkor ez nekem jobban bejön, mint az új számuk.

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 12 Wed, 5:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kicsit későn, de hátha valaki még nem hallgatta meg
PHANTOM - PHANTOM CITY

Nem tudom, hogy van e értelme review-t írnom, mert túlságosan kedvelem a csapatot, szóval nekem az összes szám tökéletes. A három lassú szám: Hole in your face, Seaweed soup és a Where you at? csodás. Eléggé válogatós vagyok a lassú számokkal, mert gyakran átmennek unalmasba, de ez itt hál égnek nem történt meg. Másrészről meg Sancheznek valami hihetetlen szép hangja van.
A Barbra Streisand átdolgozás [ICE] még mindig egy nagyon partis szám örülök, hogy az albumon is rajta van. :D A Burning-et választani fő dalnak pedig telitalálat ezzel a rockos hangzással.
Az egész album repeaten, pedig ilyen ritkán történik velem.

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 13 Thu, 8:59 am 
Forum Fanatic

Megint van új Rude Paper videoklip, ezúttal egy lassú számra.

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 17 Mon, 6:24 pm 
Newbie

Sziasztok!
Psy témához én is hozzá szólnék. Én örülök ennek a hypenak, mert legalább több ember megismer egy mini szeletet koreából. Aztán ezek után valaki vagy elkezd vándorolni a youtubeon és keresgél még több koreai számot, vagy csak lecseng nála és rákattan majd a következő "szenzációra". Nyilván az utóbbiból lesz több, de azért lesznek páran akiknek talán megtetszik és ezzel majd növeli a korea fanok piciny táborát (mármint az MO-n lévő pici táborra gondoltam, hiszen azért itt elkél még az ember :) ).

Másik téma:
Titeket nem lepett meg, hogy az Orange Caramel új száma tiszta román pop? Ha angol lenne a szövege akkor akár mehetne a magyar rádiókban, tv-kben is :)

Jah és még egy, már 3-4 napja megy a fülemben az EvoL - We Are A Bit Different című száma, képtelen vagyok kiverni a fejemből a refrént. Viszont nagyon hasonlít valamire, nem volt korábban valami ilyesmi szám?

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 17 Mon, 10:09 pm 
Site Admin

Annál az EvoL számnál a zenei alap igazából elég standard, kicsit Ibiza feeling-es house, tehát nem csoda, hogy van az embernek tőle egy ilyen "ilyet már hallottam" érzése.. Kismillió nyugati szám mellett a Big Bang féle Tonight és a Beast féle Beautiful Night is hasonlóra építkezik. Egyébként én eléggé csípem az ilyesmit, sz'al az EvoL dal is kifejezetten megkedveltem. :grin:
Az az Orange Caramel szám ellenben kiborít, kevés rémesebb dolgot termelt ki a zeneipar ezeknél a torzított szexononos hangmintákat használó izéknél. xD Mondjuk meg nem lepődök rajtuk, mióta a Bangkok City-nél akkorát váltottak zeneileg / kinézetileg (csak akkor a jó irányba :sweatdrop:)

és a lényeg: üdv itt a fórumon! :grin:

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 18 Tue, 12:28 pm 
Newbie

Köszi Case! :)
Kicsit várni kellett az első kommentre, de hát jobb később, mint soha :D

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 19 Wed, 12:57 pm 
Forum Fanatic

heyhey: üdv itt a fórumon! Dara-s avatar, jól látom? :3

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour