Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 10:08 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 173  Next
Author Message
 Post subject: Re: JPop (v.2)
PostPosted: 2012 Aug 22 Wed, 8:00 pm 
Site Admin

Alcsi wrote:
És akkor páran még méltatlankodtak, amikor azon háborogtam, hogy mennyiszer tünik úgy, mintha Johnnyék leragadtak volna a '80-es években... :beaten:

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 22 Wed, 11:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Á, szerintem Johnny-ék irtó sok dologban le vannak maradva. :lol: A legcsúnyább lemaradásuk szerintem az, hogy az internet korszakában minden pv-t leszedettetnek youtube-ról és még az online boltokban sem engedik kitenni a cd-borítókat, sőt az újságfedelekről is lesatíroztatják a Johnny's fiúkat... :beaten: Elég furcsa felfogás, de hát ők tudják.

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 23 Thu, 8:45 pm 
Site Admin

Hjah, a mondós johnny cikkben is pont ezeket írtam, hogy hátdemiéééért? meg azt, hogy egy épkézláb weboldalt nem bírnak csinálni. O_o Mondjuk igazából valahol értem én, hogy így is annyi pénzt keresnek, hogy számoli se tudják, akkor meg minek erőltesség meg magukat, de... nem, igazán így sem értem. xD Az ilyen borítóletiltós, magazinkitakarós dolgokat legalábbis semmivel nem bírom megmagyarázni.

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 25 Sat, 3:05 pm 
Forum Addict

Meghallgattam a Matsuura Aya bestet végre. Élőben tényleg jobb, de van rajta pár jó szám.
foodlfg wrote:
Egyébként nem tudom, hogy honnan származik a szám, erre nem emlékszem tőle. De általában csak a watarasebashi számát hallgatom, szóval elképzelhető, hogy a néhányat már elfelejtettem. :D

Az a mókás, hogy egy időben elég sokat hallgattam, de erről a lemezről egy csomó szám nem volt meg. Viszont van egy régebbi, lassabb szám, amit vártam, de nincs rajta. Arra meg lusta vagyok, hogy most leszedjek egy csomó lemezt, hogy azt az egyet megtaláljam.

Nishino Kana - Be Strong
Mai pv töltögetésből, még ez volt a legértelmesebb. Mostanában nem sok érdekes dal jött ki a jpopos lányoktól.

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 26 Sun, 4:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ húú te fel mersz tölteni klipeket a jutubra ? o.o Nem szedik le őket ? Úgy vettem észre, hogy az ilyesmik általában nem bírnak ki két napnál többet. Ban után újraregisztrálni meg macerás. Igaz, ez még fent van. o/
Kösz a feltöltést, bár nekem ez a stílus nem fekszik annyira.

Sakura Gakuin - WONDERFUL JOURNEY PV
http://youtu.be/UWKWzdpyxg8

Ebből a csapatból vannak a Babymetalos lányok, de itt kivételesen normál formájukban.
Tök jó ,hogy a különböző országoknál változik a zene. Nem nagy szám, de aranyos.

Superfly - The Bird Without Wings PV
http://youtu.be/_J0YukVa1S8

Hát nem tudom. Olyan átlagos ez is. Ai wo kurae óta nem hallottam tőlük semmi jót. http://youtu.be/0BF-Oe-fVsk

StylipS - Choose me♡Darling PV
http://youtu.be/QsLr_Mg6_VE

ezek nem tudom, kik. De már mindenki idolcsapatot csinál, szóval nem csoda.

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 27 Mon, 8:28 pm 
VIP Member

Scandal - Pin Heel surfer mp3 http://www.mediafire.com/?aeyegkaf2qnoko5

last.fm / facebook / Scandal Heaven

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 29 Wed, 9:09 am 
Site Admin

Bazzeg, én komolyan nem értem ezeket a japánokat... Van végre egy igazán jó új énekesnöjük (Jasmine), aki kihozza az eddigi talán legjobb kislemezét, erre...

Image

Mindeközben meg az ilyen akb típusú szarok meg tarolnak mindent. Nem azt mondom, hogy az ne legyen, mert hát legyen, de rohadt frusztráló, hogy mennyiszer van, hogy ha felbukkan valami jó új JPop elöadó, akkor azt ideig-óráig felkapják, aztán függetlenül attól, hogy mennyire jó, hagyják eltünni a süllyesztöben. Graarggh! =_=

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 29 Wed, 9:58 am 
Forum Addict

Nem Jasmine az egyetlen, sajnos. Az énekesnőknek alapból nem megy a szekér mostanában. :(
A legtöbb új előadó, akinek jobb hangja van egy-két kislemeznél vagy egy mininél nem is jut tovább.
Ha mégis, akkor idővel vagy átnyergelnek az unalmas balladák felé, vagy feldolgozásokat adnak ki.

foodlfg wrote:
^ húú te fel mersz tölteni klipeket a jutubra ? o.o Nem szedik le őket ? Úgy vettem észre, hogy az ilyesmik általában nem bírnak ki két napnál többet. Ban után újraregisztrálni meg macerás. Igaz, ez még fent van. o/

Szerintem már az utolsókat rúgja a fiókom, de nem hiszem, hogy hiányozna, mert alapból semmire nem használom. Próbálgattam, úgy vettem észre, amit nem tiltanak le rögtön a feltöltés után, az még mindig megvan.
Az sokkal jobban dühít, hogy mindent töltögetni kell, ha meg akarom nézni.

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 29 Wed, 4:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Az AKBsek azért is adnak el olyan jól, mert a kislemezekkel lehet jegyeket venni a handshaking eseményekre, ahol személyesen lehet találkozni a lányokkal és fogdosni a kezüket.
Meg persze a random fotók miatt, amik a kislemezekben vannak: http://youtu.be/-B8YYm_sT_A :bluegrin:

Egyébként szerintem a japánokat általában az olyan előadók érdeklik, akikkel rendszeresen találkoznak mondjuk a médiákon keresztül. Nem hiszem, hogy nagyon figyelik, hogy mi jön ki. Azt veszik meg, amiről hallanak, meg amit az ismeretségi körük is hallgat. Zene csak másodlagos.
Mondjuk ez a viselkedés nem csak Japánban fedezhető fel.

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 29 Wed, 8:47 pm 
Site Admin

MichiruR wrote:
Nem Jasmine az egyetlen, sajnos. Az énekesnőknek alapból nem megy a szekér mostanában. :(
Jah, és főleg ezt az R&B-sebb vonala súlytja ez nagyon... Mittomén, Aria is totál eltünt (pedig tőle a Jukebox nálam talán a top#1 japcsi R&B lemez, az úgy hibátlan ahogy van), a Foxi MisQ is becsődült annak idején, stbstb.

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Aug 31 Fri, 9:10 pm 
VIP Member

Scandal - Pin Heel Surfer PV http://www.dailymotion.com/video/xt6ejc ... r-pv_music
Egász nőcis kis PV,meg kellemes igazi Scandalos hangzás! :heart:

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 01 Sat, 11:52 am 
Forum Addict

^
Jól kezdődik és tényleg jól is néznek ki, csak helyenként elég zavaró az ének rész.

hitomi - ↑↓ PV

"Produced by Lady Gaga collaborator Brian Lee and featured on her new album Moebius, due out October 10th."
http://aramatheydidnt.livejournal.com/4212643.html

Végül csak visszatalál régi önmagához, nem is állt jól neki a visszafogott, anyukás stílus. :D

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 01 Sat, 2:15 pm 
Site Admin

A hitomi szám az nekem ilyen... majdnem jó, de úgy igazán mégsem. Jó, hogy ilyen modernebb klubzenék felé kacsintgat (nagyon remélem az albumra is marad ez az irány), de olyan kis semmilyen, erőtlen lett maga a dal. Persze a Gaga munkatárs miatt ez végülis várható volt, de ez még hozzá képest is jellegtelen.

Scandal számmal meg nekem is az ének volt a bajom, a videó meg vicces, főleg, hogy néhol nagyon látszik, hogy a csajok nem igazán érzik magukat otthon a magassarkúkban. xD

Image

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 01 Sat, 6:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ilyen hitomi szám témában Kuroki Meisának ütősebb számai vannak. Hangban is nagyon rá hasonlít ebben a számban. Úgyhogy akkor már inkább Meisa. De még szerintem Amuro Namiének is vannak hasonló számai, amik izgalmasabbak.
Szóval így jpop szintem sem érzek benne sok eredetiséget.

A Scandal számot pedig még reggel megnéztem és már elfelejtettem, hogy milyen... :beaten:
Annyi azért megmaradt, hogy tetszett a harisnyájuk. Az szexuális vót!

Profile  

PostPosted: 2012 Sep 02 Sun, 10:01 am 
VIP Member

^ nincs is annál szekszibb,amikor cuki japán csajok térdzokniban vagy ilyen nagyon szekszi mintás harisnyákban pózolva zenélnek :beaten: Hogy a 4 csaj közül melyiknek a legszekszibb a harisnyája,azt sajna még nem volt időm kifigyelni,a pv-t 1x láttam,a gép sajnos szervízben van,telóra meg nem tudtam a pv-t rátölteni :(

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 173  Next

All times are UTC + 1 hour