foodlfg wrote:
BiS celebrates their 1st anniversary + loses their managerhttp://www.tokyohive.com/2012/03/bis-ce ... r-manager/pff a kedvenc tagom lelépett. + az új szám is gyagyi
Bah, pedig ök kifejezetten jók, meg szórakoztatóak voltak, de akkor ezzel, hogy ilyen halálunalom tucat idolvacakká változtak, részemröl nekik annyi asszem. Kár..
Jah, és sort kerítettem a
Bright nagylemezre, amivel ugyanúgy jártam, mint nemrég a
Yuya Matsushita albummal: reméltem, hogy lesz rajta még pár Bad Girl kaliberü bulizósabb cucc, de semmi. Csupa jellegtelen tucatszám az egész. Bahh.
edit: jaj viszont! a két új
Iconiq dal, a
Make It Right, meg föleg a
Ladies (digital single mindkettö) szenzációsan jó lett. A korábbi dolgait annyira nem szerettem (ahogy nézem 2010 óta nem is csinált semmit), de ha tartja ezt az irányt meg szintet (kiváncsi vagyok ki írta neki a számokat), akkor nagyon várom, hogy mivel rukkol elö legközelebb. A Ladies meg az egyik legjobb pop-dnb ötvözet, amit valaha hallottam: nem túlzottan hangsúlyos egyik iráyat sem, meg nem is csak mutatóban vannak ott (mint az ilyen olyan mini kis dubstep betétekkel agyoncsapott pop számokban, amik elszaporodtak mostanság), hanem tökéletesen eltalálták az arányokat. A Make It Right az ilyen standardabb pop/electro ötvözet, de az is teljesen rendben van.