tehenhun wrote:
A soundofjapan.hu szerkesztője ajánlotta, hogy írjam ki ide a fentieket, miután végigolvasta kesergő mail-emet arról, hogy egy semleges oldalon kitett banner kb. egy fia érdeklődőt sem vonzott, mivel sokan egyáltalán nem ismerik a szerintem amúgy kincset érő jpop zenét. :)
Hát, Ti ismeritek.. :)
Az a baj, hogy nem értem a logikátokat. A jpop.hu-n is csak az egyik fórumozó említette meg mellékesen az oldalatokat (+ a szavazást). Ahelyett, hogy a már meglévő közösségből építenétek valamit, megpróbáltok kb nulláról indulva magatok köré építeni egy másikat, ami minimum értelmetlen. Most is itt a soj-on próbálkozol, amikor itt nem sok mindenki hallgat több H!Ps csapatot mint én és én sem vagyok egy nagy fan.
Önmagában nem lenne ezzel az egésszel nagy baj, ha a jpop.hun is jelen lennétek. Nem kellene orrba szájba ott fórumozni, mert tényleg nem nagy szám az a fórum (nem a fórumozók hibája), de ha már egy ilyen oldalatok van, akkor valami minimális jelenlét azért elvárható lenne, mert nem hiszem, hogy sok hely van a magyar weben, ahol lényegesen több H!Ps rajongó lenne, mint ott.
Nekem az tűnik ki a hozzászólásodból, hogy igazából nem is gondolkodtatok ezen, hogy egy ilyen oldal építését a már meglévő közösségből lenne ésszerű kezdeni. Csak mentek a vakvilágba előre.
Nem tudom. Lehet hogy csak engem zavar, ha ilyen kis közösségen belül valakik vakoskodnak és nem látják a szomszédot, de mindenesetre akárhonnan nézem, ez így kissé erőltettet.
Ami a szavazást illeti, nekem ez már túl monumentális. Vannak kedvenc számaim ezektől a csapatoktól, de csak ez alapján nem szeretnék kislemezekre szavazni, mivel azokat egyáltalán nem ismerem. Egy 2011 top számai szavazás (Buonóval együtt) már emészthetőbb lenne.
Maimai forevaaaa! :o