^ Hát csak annyira érdemes foglalkozni velük, amennyire érdekelnek. Én is jobban utánaolvastam ennek a Takamina témának, de a végére már megbántam, mert annyira nem is érdekel. Bőven elég, amennyit a TokyoHive lehoz belőle. Nézhettem volna helyette Bimyókat. ><
Persze ez Takaminának most tényleg rossz lehet és nem is tud ellene mit tenni. De úgy tűnik, hogy nem lesz kihatása az AKBs karrierjére és így az AKBre sem, szóval előbb utóbb csak lecseng ez is. Egyelőre nem annyira lényeges az ügy AKB szempontból.
Ha már Bimyo, itt az első rész felirattal (videómegosztón, nem kell letölteni).
http://www.myaidol.com/releases/110929-bimyo-ep01/
myaidol mindenhol a jelszó
A részeg, kissé pofátlanul nyomulós kisbácsi, Yuko állat volt benne! :o XD Yuko nagyon jól játszotta a karaktert.
Kasai Tomomi feromon detektívként pedig ellenállhatatlanul szexi. O.O Abban a részben szereppel egyébként Rie is, aki szintén elég jó. Plusz a történet csattanója is poén. Ilyet idollal szerintem nem csináltak még, amit Kasaial. Ha most vérfan lennék felháborodnék. :D
Nem csoda, hogy ott van a figyelmeztetés a részek elején, hogy ne vegyék annyira komolyan. Anélkül egy-két fanatikusnak lehet, hogy eldurrana az agya. xD