sorozatok, amiket mostanában nézek/néztem:
Life's Too Short: Ricky Gervais és Stephen Merchant áldokumentum-sorozata, ahol Warwick Davis, a híres törpeszínész és vállalkozó életét követhetjük nyomon. iszonyatosan kínos humora van az egésznek, de nekem pont ezért tetszik [mondjuk van, ahol én is csak a fejemet fogom, hogy áááá, ez NEM LEHET IGAZ], plusz egy csomó híresség vendégszereplősködik, a pilotban pl. Liam Neeson, azon a jeleneten mondjuk visítva nevettem, de mégis, aki nem tudja hogy kezelni a kínos szituációkat, az inkább ne nézze ezt a sorozatot, frusztrált lesz tőle. : <
New Girl: ez egy szitkom, a főszereplő Jess, aki [miután a pasija megcsalta] három ismeretlen sráchoz költözik, és innen kezdődnek a bonyodalmak, például akkor, amikor eltöri a tévét, vagy a modell barátnője, Cece költözik hozzá pár napra, vagy amikor az újdonsült pasijelöltjét hívja meg a hálaadásnapi vacsorára. iszonyú vicces ez a sori, én vinnyogva röhögök rajta személyszerint, Zooey Deschanel cuki, könnyed kikapcsolódásnak pont jó
Awkward: egy 15 éves amerikai gimis lány, Jenna élete gyökeresen megváltozik, miután kap egy névtelen gyűlölködő levelet, ezután balesete lesz, amire mindenki azt hiszi, hogy öngyilkossági kísérlet, ezért mellőzött lúzerből középpontba állított lúzer lesz - egy darabig, mert Jenna a változás rögös útjára lépett, és ezen végigkíséri két legjobb barátnője, az iskola gonosz, dagadt ribanca, a srác, akibe szerelmes és annak legjobb barátja, az iskolai pszichomókus-szerűség illetve a szülei. nagyon bájos, eléggé klisés [de nem a rossz értelemben] és vicces kis sorozat szerintem, ez is inkább kikapcsolódásnak jó. és inkább lányoknak.
My Little Pony: Friendship is Magic: semmit sem fűznék hozzá

na jó, azt, hogy már Aplejack tájszólása miatt megéri nézni. XDDD
Once Upon a Time: a Hófehérke és egyéb tündérmesék összefonódása a mai világgal. igazából nem néztem meg belőle, csak két részt, úgyhogy nagyon nem tudok nyilatkozni, de elég érdekesnek néz ki
tervezem még a Grimm meg az American Horror Stroy megtekintését az újabbak közül, várólistás az új Mentalista és Misfits, továbbá régebbi sorozatokat is elkezdtem, mint pl. a Big Bang Theory, és majd egyszercsak nekikezdek a Battlestar Galacticának. ಠ_ಠ