Shizu wrote:
Eddig csak azért volt a hiszti, hogy a rajongók sikítoznak a koncertek alatt is. Most már az is baj, ha a bulik alatt énekelnek, sikítanak, jól érzik magukat...
Nem viszitek egy kicsit túlzásba? Csináljatok bulit a némáknak... >_>
lol... és milyen igaz... annyival egészíteném ki, hogy csináljatok bulit a vakoknak is...
Amúgy most komolyan,
a szervezők korrekt kis bulikat szoktak összehozni, arról már nem ők tehetnek, hogy egy 21-kor kezdődő bulin már 22-kor hulla részeg vki s úgy kell kitámogatni vagy a haját fogni miközben az udvaron (jó esetben) kiüríti magából a szennyet. Arról sem ők tehetnek, hogy 14-16 éves (gimis!) társaság egy kondommal szórakozik s játszadozik, h "jéé né' má' hogy nyúlik s milyen síkos" ez kb általános iskola alsó tagozat szint (amikor még nem ciki, mert nem igazán élsz aktív szexuális életet)... A baj az én készülékemben van, mert ez a jelenet a múltkori shoxxon lejátszódott és elment a kedvem a shoxxtól... sajnálom, tényleg bennem a hiba, mert az ilyen magatartásformát már általánosban levetkőztem... ez nem az én színvonalam. ááá és itt rinyálok mint egy fürdős qrva... ettől függetlenül jó a buli... nagyon. Csak a fenti okok miatt én már nem tudom élvezni... Nem baj, ha vki énekel, nem baj, ha valaki jól érzi magát a zenétől... csak...
Nem tudom kizárni... nem tudok nem odanézni, amikor az orrom előtt történik ilyesmi...
(
amúgy ez a koncis sikítozás tényleg gáz... főleg, amikor vmi meghatót akarna mondani a csávó s ott sikítanak...gyerekek, nőjetek már fel s mutassatok egy kis intelligenciát..csak egy pindurit)