MichiruR wrote:
Én nem, hogy ezt a számot nem, de szerintem még soha semmit nem hallottam tõle.
Hát te sem vagy egy nagy anime fan akkor. xD
azér ilyen
rájz meg ilyenek azér na. :Đ
Quote:
Kanont én ajánlottam igen. Sokáig kerestem ezt az albumot, ami messze nem a legjobbja. Felesleges lenne viszont ajánlanom, hogy hallgass tõle régebbi albumot, mert az érzelgõs zene/ének ott is megjelenik, talán még jobban. Nem tudom ez miért baj, nekem pont ezért tetszik.

Én is szoktam
ilyesmiket hallgatni, de vagy nem értem a szöveget, vagy pedig eltereli a zene a figyelmemet, de itt még a zene is olyan volt, mintha egy Disney mesefilm betétdala lenne (Eyes On Me

). Pedig rurutia-origa vonal tetszik nekem, szóval lenne esélye. 仲間を求めて volt a legjobb szám az albumon egyébként.
Quote:
Rendes moumoon koncertet még soha nem néztem, csak ilyen fellépéseket láttam, meg egy szál gitárral ketten ülünk pár ember elõtt fajtát.
Igen, olyanok voltak. Voltak ustreames fellépéseik, amiket lehetett utólag is nézni, de már leszedték őket.
Egyébként Yukának jó hangja van, tud élőben is énekelni. Meg nekem tetszik is.
foodlfg wrote:
Így is sok vár még meghallgatásra, sokhoz igazán kedvem sincs. Ilyen az Angela Aki album is. Nem is tudom miért töltöttem le. Mert valamikor volt két száma, ami tetszett? Azóta sem hallottam tõle semmi jót.
Ez egy csomó előadónál így van szerintem. Régen talán jobb volt a felhozatal, de lehet, hogy csak képzelődöm.
jameg az Angela Aki albumon milyen már a My Grandfather's Clock szám első két sora. (egyébként feldolgozás a szám)
My Grandfather's clock was too large for the shelf,
So it stood ninety years on the floor.
XD olyan ritmussal éneklik, hogy a második sor végére valami csattanót gondolna az ember, erre meg kiderül, hogy csak a padlón állt a cucc.
Mondjuk lehet, hogy csak én röhögtem ezen. xD
Ha már felhoztam Rurutiát:
http://youtu.be/R0d-DoWjr9g