Pénteken a Studioban (én ott.. ezen még mindig nem tettem magam túl xD) valami embertelen volt a Cookie Monsta / Jakes / Mensah / Flux Pavilion cucc. Elején a hazai oldalról DST nyomott brutális cuccokat (
Factory! *o*), később meg hát.. Mensah és Flux is jó volt, de náluk túl sok volt a popstep (xD), meg egyéb ez-az, de amit Cookie, meg aztán Jakes levágott... Hát az embertelen volt. Cookie alatt végig ment a darálás, nagyon durván, Jakes meg tökéletesen keverte a relatíve kicsit kevésbé durva és a brutálsúlyos dubstep cucokat. Cookie alatt a You Can Do It volt nekem az abszolút csúcspont (
itt 2:40-nél. omfg!!!!), Jakesnél meg azon dobtam hátast mikor benyomta a grime klasszikus
Clack Riddimnek valam remixét. Hát asszittem odahalok. *o* Főleg, hogy akkor már bent voltunk elől, közvetlen a méteres basszusládák előtt, amiknek nem is a hangereje volt a durva, hanem ahogy remegett és rezonált tőlök minden... így az ott állók is. xD
Hibátlan volt az egész, a poénfaktorról meg a klub gondoskodott, akik úgy gondolták, hogy mindenképpen kellenek ide táncoscsajok, így időnként felbukant két szerencsétlen, aligruhás lány, akik egyrészt senkit nem érdekeltek, másrészt látványosan nem tudtak mit kezdeni a zenével.