BH: Fene tudja, én rengeteg végtelenül normális embert ismerek ebből a korosztályból, a felnőttebb generációkban, meg ugyanúgy eszméletlen sok hülye van mint bármelyik másik generációban volt vagy van. Ugye bent a melóhelyen csomót dolgozunk ügyfelekkel és hát kétségbeejtő az élhetetlen hülyék aránya, pedig már bőven a régi "okosabb" generációhoz tartoznak. Ugyanúgy csomóan vannak akiknek látványosan gondot okoz az értelmes beszéd, az olvasás, a gondolkodás, sz'al nem, szerintem nem változott semmi. xD
lui wrote:
Biztos retardált vagyok, de valamit nem értek: ha szeretek egy bandát, kifizetem a koncertjegyet és a szüleim írnak beleegyezõ nyilatkozatot, akkor miért ne mehetnék el egy koncertre? 15 éves lány vagyok, vidékrõl megyek fel, ráadásul egyedül, nem ismerek senkit. Azért megyek, mert szeretem a DeG zenéjét, és nem azért, mert a tagok cuki japán pasik. Nem cukik, felnõtt férfiak, zenészek, akiket tisztelek. Nem vagyok fangirl, és nem fogok visítozni. Miért ne lehetnék ott holnap este? Csak a korom miatt? Nem szeretnék offolni és veszekedni, de tényleg nem értem.
Semmi off nincs ebben és pont erről próbáltam beszélni eddig, hogy egyáltalán nem korfüggő, hogy ki hogy és mennyire szeret egy zenekart. ^^