ant. wrote:
http://epitoneproductions.tumblr.com/post/7474354781"My High High remix being played in a club in Budapest haha… this is sweet."

Jaja, tök jó arc, hogy kirakta a videót.

Sera wrote:
ám kérdésem van: megint olyan meleg volt h alig bírtuk ki bent a "partyside"-on, szóval megint nem ment a légkondi v csak mi nem vettük észre????? :OOO
Valami komolyabb gebasz van a légkondival mint gondolták és nem tudták megcsinálni még... egyébként az alapgond az, hogy a motorja kint van valahol a bejárat körül és túl hangos (!) és ezért panaszkodtak a lakók. :'D
Sera wrote:
a képektõl már elõre félek... xD a bubikért meg mi feleltünk (ami az elején tök jól ment...)
Aha, akkor ti voltatok..!!!

Egyszerűen nem tudtam rájönni, hogy honnan erednek, csak azt vettem észre, hogy időről időre betámadja a djpult környéként egy rakat kis bubi. xDD
A biztosnágakkal kapcsolatban meg:
Én egszerűen nem értem, hogy mi a franc ütöt beléjük. Ha valami új emberek lettek volna, akkor is tolerálhatatlan lett volna, amit levágtak, de a furcsa az egészben, hogy nem azok.. már a Dieseles időkben is volt velük dolgunk és soha semmi probláma nem volt velük, most ellenen mindkettő teljesen meg volt hülyülve, ott is, meg utólag is rengeteg panasz volt rájuk, meg velem és Ji-vel is ugyanlyen suttyók voltak. Én próbáltam velük beszélni, kideríteni, hogy mi bajuk van, de semmi értelmes választ nem sikerült kiszedni belőlük.
Ezért tegnap felhívtam a klub tulaját, akitől ugye béreljük a helyet, meg aki baromi jó arc és ő is totál le volt döbbenve az eseten, szóval beszél velük majd, meg legközelebb alapból sokkal jobban odafigyelünk, hogy mit művelnek (ha egyáltalán ők lesznek megint..) és azonnal intézkedünk, ha bármi probláma lenne. Mert az rohadtul nem pálya, hogy bárkinek amiatt legyen baja a bulival, hogy egy-két ilyen fasz, ahelyett, hogy a munkáját végezné kötekedik azokkal, akiktől áttételesen a pénzét kapja. tehát ez a probláma meg lesz oldva, mert nem fogjuk hagyni, hogy ilyen hülyék rontsák el bárkinek az estéjét..