Marha jó koncert volt, nagyon élveztem. Gacktot látni és hallani élőben elképesztő érzés volt. Iszonyú jól szóltak a számok, tényleg az a hang...
Tény, hogy voltak negatívumok is a koncerten, gondolok az elég drága merch-re, a néger csávóra, aki dumált az elején és a végén... O_o (azon kicsit kiakadtunk, de sebaj, szerencsére hamar sikerült túltenni magamat rajta xD), meg az is igaz, hogy sok volt az üres járat, amikor úgy tényleg nem csináltak "semmit", de amikor ténylegesen koncerteztek, az rettentő jó volt. Gackt elővette a kissé idióta énjét is, amin egy csomót nevettem, tényleg szórakoztató volt. A végén meg tök rossz érzés volt, hogy vége, simán hallgattam volna még őket tovább. =)
Összességében sztem egy tök jó koncert volt, és remélem, hogy nem csalódott nagyon amiatt, hogy úgy tűnik, nem igazán jön ki nyereségesre nekik ez a turné =/, és ő is élvezte a koncertet, és tényleg visszajön, mint ahogy ígérte.
Jigsaw wrote:
Télleg, az új dalok milyenek voltak? (gondolom nálunk is játszottak 3-4-et, mint máshol)
Végig azon gondolkodtam, hogy jé, ezeket a számokat miért nem ismerem, és amikor hazajöttem, jöttem rá, hogy ja, basszus, tényleg, mert ezek tök újak. XD Sztem nagyon jók, nagyon várom, hogy megjelenjenek vmilyen formában, és újra hallhassam őket. Így konkrétan a Show your heart maradt meg bennem, mert ennek emlékszem egyedül a szövegére, és ez olyan tipikus "vége"-dal, amikor érzed, hogy ez már nagyon a vége a koncertnek, és tökre elszomorodsz tőle.

De nem emlékszem, hogy ez volt a legutolsó, vagy csak a ráadás előtti utolsó szám?

Valaki? Mert a ráadás előtti utolsó szám is olyan szép volt, és sztem az is új... Áh, újra akarom őket hallani!!