Nos akkor én is pontoznék
1.) Intro: SA BIR introját nagyon sokkal megelőzi!!! Egyszerűen tökéletes, rögtön kirázott a hideg. 10/10
2.) The blossoming beelzebub: hasonlóan megegyezik a véleményem Szabiéval, első hallásra engem is Vinushkára emlékeztetett, viszont élőben tarolni fog ez a szám is. 10/6
3.) Different Sense: már akkor is imádtam mikor kijött, szóval 10 / 10
4.) Amon: Kyonak az nagyon mély hangja elég jó az elején! Ahh és a sok sok basszusgitár *o* Örülök, hogy a vége felé még dallamosabb lesz. Az eleje jó kis zúzós.

Ez 10/8 van hiány érzetem egy picit.
5.) Yokusou ni dreambox....: Hmm eléggé összetett, van benne minden; az egyik részénél zúzós aztán belehúzza éneklősebb részébe, majd még ezt fokozza még feljebb, és aztán bumm!! és egy hörgéses résszel befejezi. Ez is nagyon tetszik

de még mindig nem ez a kedvencem 10/9
6.) Juuyoku: ez nagyon odacsap!! Ezen a koncerten mindenki szétcsapatja magát! Beteg, örült és eddig nem halott új hangeffektek Kyotól

10/ 10
7.)Shitataru mourou: itt megint egyetértek Szabival, sok mindent próbálnak belecsúfolni egy számba, és valamelyik része kiemelkedően jobban tetszik, és vannak olyan részei amiknél azt mondanám, hogy már hallottam. 10/8
8.) Lotus: hát a többihez képest nekem ez csak 10/6 pont.
9.) Diabolos: már a címe is tetszett, ennél a számnál mondtam, hogy EZ IGEN EZ MÁR VALAMI!!:D Az albumról az első kedvenc számom. Semmihez sem tudnám hasonlítani. Az első pár másodperctől megragadott. A refrénjét egyszerűen imádom, jó hogy hamar megy is bele, és utána hangszerelés, a gitárok *O* valami zseniális!! Ezt követően, bekeményítés

<3 Tetszik 5 percnél elekro effekt és gitár párosa. A végén lévő nyújtást imádom, refrénjével együtt. Zongora szintén jó ötlet volt beletenni. Libabőrözés végig. Nekem10/10 +1
10.) Akatsuki: az elején elég lassú, de azért örülök, ahogy egyre jobban halad a vége felé több benne zúzás és hörgés, pörgés. De ezenkívül semmi extra. 10/6
11.) Decayed crow: hörgés és zúzás dögivel

Koncert alatt vigyázzon mindenki magára xD Itt kezdem el érezni azt, amire céloztak a srácok, erősen emészthető album, vagyis tele van üvöltözős részekkel Nálam ez 10/8
12.) 激しさと、この胸の中で絡み付いた灼熱の闇 10/ 10
13.) Vanitas: Másik nagy kedvenc az albumról

Nagyon szép szám, érzelmileg erősen hat. Kyo hangja csodálatos benne. 10/10
14.) 流転の塔: Nekem ez egy tökéletes befejező szám. Jól eltalálták benne az arányokat, és végre egy kis dob-bassz! *-* 10/9
15.) 羅刹国 (Bonus Track)

régebben is szerettem, ezzel verzióval is szintén
16.) 16 AMON (Symphonic Ver. Bonus Track): *O* Úhh nagyon tetszik a kezdés! Hegedű állati!!! Többször alkalmazhatnák

10/10
Összességében nagyon állati album lett.

Nem előzte meg az Uroborost nálam, más témájúak és ennyi. Ez egy tényleg kemény-üvöltős elmebeteg Deges album :3 Erre is számítottam

Innentől kezdve csak Diru fog szólni nálam egészen koncertig