Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 09 Fri, 10:02 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 586 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 7:08 pm 
Forum Addict

foodlfg wrote:
Vagy BABY! BABY! BABY! Mondjuk abban még voltak SDNesek is... Ment is a kislányok megrontása ezerrel. Nem csoda, hogy kitessékelték őket a csapatból.

Ugyan! Meetan már csak ilyen, de Yuko is megéri a pénzét. Mayuyut meg nem kell félteni, láttuk a fotókönyvét... egész jól belejött témába.XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 9:50 am 
Forum Addict

Borítók:

Image Image

Hiába vannak a B verzió borítóján a kedvenceim, az A verziót rendeltem meg. Kicsit jobban érdekel egy új szám, mint egy AKB szám új verziója.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 9:26 pm 
oshare booty
oshare booty

hát jobb az a borító :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 06 Wed, 4:51 pm 
oshare booty
oshare booty

na nagy nehezen végig hallgattam rendesen az akb albumot meg minden
igazából egész jó. olyan óvatos, közkedvelt és cukker. volt 1-2 dal ami megfogott, viszont pont emiatt, hogy kb mind ugyanarra a vonalra ment, egy idő után meguntam és vártam a végét. lehet unit és single szinten jobbak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 13 Wed, 9:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kedvencünk, Itano Tomomi megjátszott angol interjúja.
http://www.tokyohive.com/2011/07/akb48s ... or-fui-ni/

Ezen beszartam, annyira erőltetett. :Đ
De legalább, ha érteném, hogy mit mond...
Még jó, hogy ők sem komolyan gondolták. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 13 Wed, 10:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

MichiruR wrote:
Ugyan! Meetan már csak ilyen, de Yuko is megéri a pénzét. Mayuyut meg nem kell félteni, láttuk a fotókönyvét... egész jól belejött témába.XD

Jó, az igaz. De Yuko alapból kattant szegény. Megesik nála néha az ilyesmi.
Mondjuk Minegishit is láttam már Itano Tomomit hátulról molesztálni, csak most nem találom a videót. Azt hiszem, ők voltak az akcióban. oO Ráadásul az elég spontán helyzet is volt, nehezen hihető, hogy csak megjátszották. lol

Egyébként én még nem láttam Mayuyu fotókönyvét... <.< De egy Ono Erenás után elég unott fejjel "lapozgattam".
De tényleg. Nagyjából sablon fürdőruhás képek vannak benne csak. Egyedül a borító volt kissé "művészibb" megközelítésű, amivel felhajtást csináltak a médiákban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 14 Thu, 5:23 am 
Newbie

foodlfg wrote:

Ezen beszartam, annyira erőltetett. :Đ
De legalább, ha érteném, hogy mit mond...
Még jó, hogy ők sem komolyan gondolták. xD

Még jó hogy feliratozták japánul, különben én se értettem volna...azért gáz hogy elvileg angolul beszélt és a japán feliratot kellett hozzá olvasnom, mondjuk mikor olvastam a feliratot már kihallottam miket mondott de kellett hozzá a felirat támogatása, nem tudom miért kellett ezt angolul megcsinálni így annyira mesterkélt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 14 Thu, 3:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na letöltöttem egy csomó AKBs kislemezt, amik mostanában jöttek ki.
Eléggé elegem van már, hogy mindenből 3 verziót adnak ki. Amire végigszenvedem hogy kiszedjem a megfelelő fájlokat a különböző verziókból + fájl és tag átnevezgetés, addigra már megunom az egészet.

Majd leírom, hogy milyenek, ha meghallgattam őket.

Maeda Atsuko - Flower
Itano Tomomi - Fui ni
No Sleeves - Kuchibiru Furezu
Not yet - Naminori Kakigoor
SDN48 - GAGAGA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 14 Thu, 8:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Maeda Atsuko - Flower
Olyan jó lenne, ha ezeket a számokat olyanok énekelnék, akik tudnak is. Nagy baj nincs Atsukóval, hozzászabták a számokat (nem szenved), csak több színt vihetett volna bele más. Tökre nem szeretem, hogy belenyúlnak a lányok hangjába, az olyan amatőr hatást kelt.

Ezektől függetlenül ez egy érdekes kislemez. Látszik, hogy rágyúrtak. A Kono Mune no Melody után a La Brea Ave is rendben van. Főleg a La Brea Ave tudott villantani ezen a kislemezen. Nem tudom honnan szerezték a számot, de ezt minimum Do as Infinity szinten kéne énekelni.

Úgyhogy ha Atuskót hanyagolnák, mint énekesnőt, akkor még tetszett is volna. így viszont kicsit kár, elpocsékolt számok. Egyáltalán nem vagyok megelégedve az AKBs szólós lányokkal, ha nem lenne mögöttük az AKB, sehol nem lennének.
Mindenesetre nem Atsuko a legrosszabb, nem akarom nagyon lehúzni. Kell a hely másoknak is.

Egyébként ez megint egy minialbum hosszúságú kislemez.

Itano Tomomi - Fui ni
Hát az előzőek még inkább vonatkoznak Tomomira, mint Atsukóra.
A Fui ni és a Come on nem lenne rossz próbálkozás. Kár, hogy Tomomival hallgathatatlanok. A Come on volt leginkább Amuro Namie koppintás szagú most.

Azért jó látni, hogy próbálnak még Tomomi alányomni valamit így az első lemez után is. De még így is inkább hallgatok 2NE1-t, mint Tomomit. Nekik legalább már sikerült túllépni a hangi problémákon. Meg ők legalább a jutubon is fent vannak, míg Tomomiékat erősen rejtegetik. Mondjuk a kiadó helyében én sem mernék ilyen hangokat kitolni oda...

No Sleeves - Kuchibiru Furezu
Na ezen nem volt semmi érdekes, menjünk is innen. A Kuchibiru Furezu szétüti a fejemet, hosszabb távon zavaró.
Van albumuk, azt kell hallgatni.

Not yet - Naminori Kakigoor
Nah, a Not yet lányok már életképesebbek hangban és többen is vannak, mint 1, így meg tudják osztani a nehézségeket.

A Naminori Kakigoori még az előző kislemez utánérzése, viszont profi klipet csináltak hozzá, így még egy darabig él emlékezetünkben. A kislemez többi száma sablonos, kivéve a Hug Tomo, amit hangulatban nagyon eltaláltak. Igazi nyári dalocska, enyhe coutry hangzással. Már rögtön a szám elején éreztem, hogy itt valami nagy huncutság készül. ^^ Ehhez kellett volna olyan klipet készíteni, mint az AAA - Get Chu.

Ez az egy szám bevitte a célba ezt a nyári kislemezt. Persze azért nem kell sokat várni tőlük se, az előző kislemezük egy szinttel jobb volt.

SDN48 - GAGAGA
Ebben a felhozatalban a GAGAGA nem is volt annyira rossz. Csak a Sado e Wataruért szedtem le, de a Kodoku na Runnerben is voltak jó részek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 19 Tue, 1:06 pm 
Forum Addict

Ezekből csak a No Sleeves és a SDN48 lemezeket hallgatom, a többit nem találtam elég érdekesnek, hogy leszedjem.
A No Sleeves kislemez nekem tetszett, de a Takamina szóló nem lett olyan jó, mint az előzőek.
A GAGAGA meg :heart: természetesen. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 20 Wed, 6:00 pm 
Forum Addict

foodlfg wrote:

Igazi kis bájcsevej, amire nagyon oda kell figyelni, ha érteni akarod XD Itt nem csak Itano erőltetett, hanem a kérdező nő is szörnyen idegesítő.

edit: SDN48 / stage48n írták:
Quote:
So, the PV of Onedari Champagne (Undergirls A) was shown today at the theater.
But what about the second part ? Harunyan is in the PV ?
Quote:
There's a rumor that the staff is trying to get Haruna into SDN48. Maybe that's a first step...

:ponder: Én szeretem őt, de nem hinném, hogy pont ő illene ide...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 20 Wed, 6:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

MichiruR wrote:
Borítók:

Image

Cyber csótányok. :beaten: ...jó, tudom, hogy kabócák, de attól még ez a ruha ezmiez? XD
Majd ebből is a theater versiont veszem meg jó igényesen, azon rajta van az összes dal, pv-k annyira nem érdekelnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 20 Wed, 9:33 pm 
Forum Addict

Én nem csak a ruhát nem értem. XD Oké, hogy kabóca, mert arról ugye ott mindenki rögtön a nyárra gondol. De, hogy jön az egészhez ez a madárkalitka szerű valami?

Theater versiont honnan szerzel, ebayen keresztül?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 20 Wed, 9:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Nyugi, nekem se világos a dolog, de a szám tetszik, szóval felőlem... XDDD

Igen, ebay. Legutóbb 1900 forintért szereztem Ai, chuseyo kislemezt theater versionben, a seller keverése miatt két példányban is, pluszban lett egy No Sleeves kislemezem is. :'D Jó dolog az ebay, én szeretem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 20 Wed, 9:50 pm 
Forum Addict

Nekem először a reklámos szösszenet nem tetszett, de ez a hosszabb verzió már jó.

Akkor körbenézek ebayen. Jó ez a theater version. Kár, hogy alapból nem rendelhető. Utálom, hogy mindegy melyik verziót veszed meg, valamelyik szám mindig lemarad. :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 586 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Next

All times are UTC + 1 hour