Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:38 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:40 pm 
Site Admin

Nekem mondjuk attól is függ, hogy az októberem mennyire lesz sűrű, mert ha nyugis lesz, lehet kimegyek én is egy nappal korábban nézelődni (és graffitiket fotózni :beaten:), de ha nem, akkor csak vasárnap délben vagy reggel.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:44 pm 
Newbie

Case lehet hozzád csapódni ha úgy alakul?
Nekem nem is az odajutás a problémás, inkább a haza út, hogy azt mikor?

Egyébként sziasztok! (régi olvasó, új regisztrált) :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:45 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Az teljesen oké, ha van szállás. De kinn a klub előtt csövelni szerintem nem szerencsés. Nem szórakoznék senki helyében az osztrák hatóságokkal, mellesleg októberben már simán lehet olyan zimankó éjjel, hogy befagy a seggetek lika. Tapasztalat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:53 pm 
Site Admin

Lulu7 wrote:
Case lehet hozzád csapódni ha úgy alakul?
Nekem nem is az odajutás a problémás, inkább a haza út, hogy azt mikor?

Egyébként sziasztok! (régi olvasó, új regisztrált) :greengrin:
Hello itt! :grin:

Hazautat én még ugyanúgy nem tudom, mint az odautat, de a két lehetőség, hogy:
1.koncert után hostel, aztán vonat valamikor délelőtt (esetleg busz, de én jobbszeretem a kényelmes kis vonatozgatást)
2.ha sikerül találni valami helyet, ahol van valami értelmes éjszakai koncert vagy buli aznap este (valami Chelsea vagy B72 szerű klubban), akkor ott össznépileg el lehet tengenilengeni hajnalig, az első vonatig (ami valamikor fél 5 fele jön vissza)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pont ezért gondoltam én is, h ezt gondolják még át. Mert október, az már rég nem nyár és az idei nyarat nézve most is fagyoskodunk azért. Na meg éjszaka kint, akármilyen is a közbiztonság, inkább nem játszanék ilyesmivel.
De persze mindenkinek a saját bőre, de 1x kell megtörténnie a bajnak... na meg kint megfázni és úgy koncertezni másnap, az élményt is rontja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:58 pm 
Site Admin

Node az embereket még januárban, az OZ előtt, az extra szeles-hideg dunaparti iccakázásról sem lehetett lebeszélni és igazából, aki kint volt azok azt mondták nem bánták meg, sz'al ezért mondom, hogy megvan annak a maga romantikája, ha valaki normálisan rákészül, akkor nagy baj nem lehet. A bécsi közbiztonság miatt meg nem félnék, főleg nem azon a környéken (ott ember nem jár iccaka, nagyon kint van a francban, egyszer gyalogoltam onnan vissza a városba ejfél és kettő közt kb és a két óra alatt össz-vissz ha láttam öt embert. xD), max patkányok fordulhatnak elő, azokból rengeteg van császáréknál. O_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 04 Mon, 11:59 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
1.koncert után hostel, aztán vonat valamikor délelőtt (esetleg busz, de én jobbszeretem a kényelmes kis vonatozgatást)

A busz ugyanolyan kényelmes, hogy esetleg te rosszul vagy rajta, ne rontsa mások esélyeit, mert tényleg sokkal olcsóbb, mint a vonat. Az viszont előbb jár.

Ennyi, én nem megyek, csak gondoltam, tudja azért mindenki, hogy mik a lehetőségek.
OrangeWays (busz)
Eurolines (busz)
vonat

A romantika meg nagyon fasza dolog, a felfázás, meg az esetleges kirabolás már kevésbé, de mindenkinek lelke rajta. Azért ésszel kéne, meg ilyenek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 12:05 am 
Newbie

Ez az utána még keresni valami buli helyet szimpatikus ötlet :D
A buszt én sem szeretem, a vonat ingyé van :beaten:
Na igen, nem próbálnám ki a kint éjszakázást, még Pesten sem, nem hogy egy másik országban, persze ha nincs más lehetőség akkor oké, de most van. De mindenki így csinálja ahogy szeretné végülis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 12:06 am 
Site Admin

A vonatot meg a nagyobb hely, meg szabad mászkálás miatt szeretem jobban, de én senkit nem akartam semmire rábeszélni, azt írtam csak, hogy nekem mik az opciók. :grin: Egyébként nem tudom a vonat most mennyi, annyival asszem az sem drágább, meg azt ugye lehet úgy venni, hogy benne van a tömegközlekedés is, ami mondjuk főleg akkor jön jól, ha valaki tovább akar maradni, meg nézelődni is szeretne a városban.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 12:14 am 
Forum Expert
Forum Expert

A vonatot tényleg lehet úgy váltani, hogy benne legyen a bécsi tömegközlekedés. Egyébként 1,80 ojró a vonaljegy, 24 órás napijegy 5,70.
Ha nem találtok szimpatikus aftert, akkor viszont szopóág van, Bécsben vasárnap gyakorlatilag alig van nyitva valami.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 12:17 am 
Site Admin

Jah, ott valami elképesztően döglött az éjszakai élet, de a Chelsea-ben és pár más helyen vasárnap is szzoktak lenni koncertek, utána meg hajnalig nyitva vannak, inygé, vagy max valami minimál belépővel, szóval majd aug vége lesz érdemes körbenézni ezügyben, amikor már meglesznek a programok.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 12:26 am 
Forum Expert
Forum Expert

Tényleg korai még a dolog. Csak ami tapasztalatom van a vasárnapi bécsi éjszakai életről, az hervasztó. Koncertes helyeken nem tudom, mi a módi, de mi anno egy tetves beülős kocsmát nem találtunk nyitva a belvárosban, csak a kaszinók működtek. Szóval nem árt ezt majd körültekintően megszervezni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 12:40 am 
Site Admin

Jah, a Chelsea meg a másik pár hasonló hely nem olyan helyen van, hogy megtalálja az aki nem tudja hogy hol keresse (a Westbahnhoftól arrébb, a metrósínek alatt, jó messze a Ring körüli belvárostól), de most kiváncsiságból megnéztem és: open daily 18pm-4am.

Szóval még akkor is lehet ott dekkolni, ha koncert sincs és nagyon pofás kis tipikus underground klub, sz'al részemről szinte 100%, hogy az lesz a célpont... már csak azt kell kiagyalni, hogy ha esetleg a metrózárás után lesz vége a koncertnek, akkor, hogy a jó életbe lehet eljutni oda iccakai busszal a fél városon át. xD Merthogy a bécsi éjszakai tömegközlekedés számomra egy olyan titokzatos valami, aminek a létezéséről tudok, de a működésére sose tudtam rájönni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 3:01 am 
Forum Addict

Valószínűleg én is megyek, még nem tudom, hogy szombaton e vagy csak vasárnap, de nincs az a banda, amiért hajlandó lennék a klub előtt éjszakázni, a fanolásnak is vannak határai.
Amúgy meg messze van még az október a konkrét tervezgetéshez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 05 Tue, 9:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

Aki szeretne egy nappal előbb kimenni városnézni stb. az csapódhat hozzám.
Ugyan nem 100% jelen állás szerint h megyek, de ha igen, időben fogok szólni.
Felpattanunk szombat reggel egy korai buszra, lecuccolunk valamelyik Wombatsban és utána szabad program vagy amit akartok.
Eltévedni nem fogunk, németül beszélek, 2 napos Bécs bérlettel meg oda megyünk, ahová akarunk és a tömegközlekedés nagyon jó.
Ez az én felvetésem, ha valakit érdekel, jelezze majd vagy itt vagy a szokott helyeken (féjszbúk, twitter, email)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour