pixyfalse01 wrote:
egész egyszerű h miért nem jönnek, a vk kezd lecsengeni az országban, alig voltak OZn, Muccon és Miyavin is, fele annyian se mint 1 éve. japán vonatkoztatású Nana Kitade-n is alig voltak. egyedül a Giru állta meg a helyét, (tavasszal Orochin is jó ha voltak 50en, mikor a hasonló kategóriájú Guilden kb 3x annyian ősszel) eléggé valószínűsítem h Gacktból se lesz nagy profit, úgyhogy, nem nagyon éri már meg a szervezőknek. 300 emberért nem fogják elhozni őket ide.
Azt, hogy Nana Kitadén alig voltak, sztem borítékolható volt, pláne hogy a magyar rajongóbázis főleg nyáladzó keslánykákból áll, akik kétlem, hogy Nana Kitadéra fognak nyálzani.
*Orochi meg... hagyjuk már XDD A kutya se ismerte őket, mielőtt be nem lett jelentve a koncert.
Amúgy meg én nem gondolnám, hogy kezd lecsengeni, maximum a jegyek lesznek drágábbak... Szerintem erről van szó, meg arról, hogy mivel besokasodtak a japó koncertek, anyuci meg apuci nem fizet ki minden koncertet, így az emberek inkább válogatnak, hogy hoppá, melyiket is szeretem jobban.
Ráadásul ha jól rémlik a magyar Versailles koncert teltházas volt, kétlem, hogy amiatt ne jönnének ide, mert jajj megcsappant a rajongók száma. Lehet, hogy nem csapott le rájuk senki, vagy más oka volt. Mitt'om én.