1x is én is köszönöm a DEG blokkot, a végére már lihegtem és teljesen összeragadt a szám. XDD De jó volt, fáj is tőle a nyakam.
Bár azért azt megjegyzem, h csalódott is vagyok, mert látva, h a kevésbé játszott dalaikra kb. 6-7en maradtunk a tánctéren, ebből 4 a mi társaságunk volt. A többiek meg ülve néztek, mint a birkák. Szomorú, h ilyen emberek lesznek majd ott augusztusba és valsz az első sorra törekednek, mikor ilyenkor meg még fél órát (?) se bírtak rájuk táncolni. Szégyen ez a rajongótábor...
Egyébként jól éreztem magam, csak a tücc-tücc, az megint fájt, meg le lett keverve a számom vége is... ToT De végülis lement, szal örülök. Mindig akartam rájuk táncolni, most ez is megvolt.
A társaságnak meg nagyon-nagyon örültem.

Kicsit megijedtem, mikor hátramentünk lepakolni és teljesen ismeretlen arcokat láttam bent. O__o Elgondolkodtam, h rossz buliba vagyok-e vagy mi a fasz, kik ezek? x__x De aztán találkoztunk Viviékkel és akkor megnyugodtam, h ismerős arcok végre~
Összességében elvoltam, táncoltam, beszélgettem, verekedtem a labdával

és 1-2embert megcsaptam a kezemmel tánc közben, de ez véletlen volt, ugyh, akivel így tettem itt is bocsi. XD
Megjegyezném azt is, h most a pultosok is nagyon kedvesek voltak végig, ugyh dicséret nekik is.
Hmm... azt hiszem ennyit akartam leírni. Azt nem tudom, h nekem mikor lesz a következő, ha lesz. Ez is úgy volt, h nem megyek, aztán mégis. Még kiderül, nem mondom, h nekem is ez volt az utolsó, bár nagyban függ attól Aru megy-e majd... mivel nála szoktam aludni. XDD