Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 6:13 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 586 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 15 Wed, 6:31 pm 
Forum Addict

foodlfg wrote:
Poén, hogy a stage48 házi szavazásán, Minegishi elég komolyan előre jött és a hongkongi szavazáson is 5 hellyel előrébb végzett. Ezek után inkább a külföldi rajongókat kellene hagyni csak szavazni, a japánok pedig szavazzanak a Morning Musumére!

Ez meg azért nem jó, mert itt meg Rie esik vissza. :D Igaz Takamina is előrébb jönne, de Mayu túl magasan lenne... Inkább össze kellene fésülni a listákat, hogy mindenkinek jó legyen.
Egyébként Takamina a rendes szavazáson is lehetne feljebb.

Minegishit szerintem annyira én sem ismerném, ha te nem linkelnél róla ennyit és nem lenne no3bs. Kicsit szétszórtnak hat, néha egyenesen szerencsétlenek, de abszolút szerethető csajszi. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 15 Wed, 8:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

MichiruR wrote:
Minegishit szerintem annyira én sem ismerném, ha te nem linkelnél róla ennyit és nem lenne no3bs. Kicsit szétszórtnak hat, néha egyenesen szerencsétlenek, de abszolút szerethetõ csajszi. XD

Ah.. Hát igen, elég csak az aláírásomra kattintani. x)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 15 Wed, 8:44 pm 
Forum Addict

Nem tudtam, hogy mit rejt az aláírásod, de a "szerencsétlen" jelző pont erről a videóról jutott eszembe. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 17 Fri, 3:32 pm 
oshare booty
oshare booty

http://www.tokyohive.com/2011/06/check- ... kakigoori/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 19 Sun, 3:07 pm 
oshare booty
oshare booty

http://www.tokyohive.com/2011/06/listen ... os-flower/

maede b side dalai
Kono Mune No Melody - kis laza tünci, summer van ohyeah nóta. talán a címadónál is jobban bejön!
Hōzue to Caffe Machiato - milyen cím már? xD egyébként kellemes tangli, de szürke
Yoake Made - itt már gyanús h a speedpop nem lesz a tervei közt és a techno sem az igazi számára. ez a dal szürkébb mint az előző
La Brea Ave. - hát.. nem rossz

http://www.tokyohive.com/2011/06/check- ... furezu-pv/

makin of :)

http://www.tokyohive.com/2011/06/akb48s ... sic-japan/

csodás flower dal élőben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 19 Sun, 5:42 pm 
oshare booty
oshare booty

http://jpopsuki.eu/torrents.php?id=7541 ... ntid=97948

flower type b single

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 19 Sun, 6:43 pm 
Forum Addict

A Not Yet pv nagyon jó lett, színes, vidám, nyári, de a szám még mindig nem tetszik... Nem hiszem el, hogy itt van a két kedvencem és nem képesek alájuk tolni valami rendes számot. :?

A Flower számait is meghallgattam, Meada hangja egész kellemes, a számokat sem mondanám rossznak, de annyira azért nem tetszenek, hogy leszedjem a kislemezt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 6:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Atsukóval is az a baj, hogy nem nagyon van hangja. De legalább nem annyira erőltetett a szóló számaival, mint Tomomi. A zene is jobb: nincs széttorzítva, kellemes, meg ilyenek.

Volt másik fellépés is:
http://www.tokyohive.com/2011/06/maeda- ... o-kyoudai/
Ez jobb, mint az előző.

Itt pedig a Kuchibiru Furezu PV csinálása a No Sleevestől. HDben dögösek a lányok! o.o
http://www.tokyohive.com/2011/06/check- ... furezu-pv/
jajó ezt már pszabi linkelte. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 1:21 pm 
oshare booty
oshare booty

xD kettővel feljebb ott a making of X)

am nemtom, nekem tomomi eddig pont az erősebb hangzása miatt jön be
noha egyik sem egy énekesmadár, de legalább itano kisassonynál ezt eltakarják effektekkel és a műfajában jó a nóta
maede viszont szinte teljesen semmien. meghallgattam megint. olyan elpiszmogós dal. egyiket sem fogjuk sztem 3 héttel később hallgatni, de addig viszont itanonak van egy jó köre a discokban.. maede meg. szól a rádióban, szól mindenütt, de a nevén kívül sok port nem kavar.
na mind1, nem leszólom, de mint leghíresebb meg legtöbb szavazat és hú. szal vártam volna vmi nagyobbat na!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 1:42 pm 
oshare booty
oshare booty

http://www.tokyohive.com/2011/06/the-tr ... -revealed/

na a lényeg kiderült
am tomo és mariko a legszebb. a többi mellette nem..... csúnya?
vagy lehet csak nekem

egyébként poén, hogy eddig hogy hülyítették ezzel a népet, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 2:28 pm 
Forum Addict

tomo legszebb? o_O
Ne már! Szerintem a videóban szereplő lányok közül mindegyik szebb, mint ő. Tudnak róla szép képeket csinálni, de a nagy része igen csak fel van javítva. A műsorokban soha nem néz ki annyira jól, sőt...

pszabi wrote:
mint leghíresebb meg legtöbb szavazat és hú. szal vártam volna vmi nagyobbat na!

Én is úgy éreztem, hogy Maeda szólója gyengébb, mint azt várni lehetett.
Szerintem kicsit úgy voltak vele, hogy majd a név viszi előre a kislemezt és nem nagyon erőltették meg magukat, ami a dalokat illeti.
Viszont Maeda készült, ez látszik. Amikor énekel nagyon összeszedett és észrevehetően koncentrál. Szerintem aranyos. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 2:38 pm 
oshare booty
oshare booty

^ja csak hát laikusoknak mint nekem az h belül csikar picit kevés, ha két klikkből ott van namie
tudom éles a különbség, karikíroztam is, de kb meghallgattam utána 1-2 random rokk/pop dalt, amiket linkeltem is: mindegyikük koncijára hamarabb elmennék, mint egy maede estre xD
szóval nemtom na, nem győzött meg

és tomo második dala is -már amennyit hallottunk ugye- jobbnak tűnik máris. pedig se jó verzió, se pv, se b-dalok, semmi nincs még kint a neten

am ja xD tartom, azon a random videón, ahol mutatták a csajokat meg azt a cg-valamit. szal h kinek melyik testrészét (arcrészét) nyúlták le, ott tomo és mariko volt a leghelyesebb. de én mondjuk nem nézem ezt az akbingo dolgot. streamelik vhol felirattal? lehet bele kellene néznem 1-2be.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 3:04 pm 
Forum Addict

Jó, mondjuk amikor ezt írtam nem gondoltam a '48-as kereteken kívülre. Inkább csak a két lányt hasonlítottam össze. Nekem kifejezetten nem
tetszenek a Tomo szólók, sem a tálalás. Maeda esetében viszont értékelem a próbálkozást, ahogy kiáll és énekel. Ettől még egyik produkció sem lesz jobb.
Rábeszélni azért is nem beszélhetnék rá senkit, mert én egyik lány kislemezét sem szedtem le, csak megnéztem a videókat.
Ha már "uncsi" zenét akarok, nem kell leszednem a Maeda kislemezt, elég elővenni Hitomi legutóbbi dalait. Az még így is :heart: :pinky2:

Akbingo témában nem én leszek a segítség. Én csak azokat vadászom le, amiben van SDN48, kedvelt szereplő, vagy valami nagyon vicceset írnak róla.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 20 Mon, 6:38 pm 
oshare booty
oshare booty

http://www.tokyohive.com/2011/06/no-sle ... ming-soon/

no sleeves live!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jun 21 Tue, 4:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

MichiruR wrote:
Jó, mondjuk amikor ezt írtam nem gondoltam a '48-as kereteken kívülre. Inkább csak a két lányt hasonlítottam össze. Nekem kifejezetten nem tetszenek a Tomo szólók, sem a tálalás. Maeda esetében viszont értékelem a próbálkozást, ahogy kiáll és énekel. Ettõl még egyik produkció sem lesz jobb.
Ha már "uncsi" zenét akarok, nem kell leszednem a Maeda kislemezt, elég elõvenni Hitomi legutóbbi dalait. Az még így is :heart: :pinky2:

Hát igen. Tomomi és Atsuko próbálkozásai inkább csak AKBn belül érdekesek. Mert úgy egyébként egyik sem kiemelkedő. Igazából nem is nagyon értem, hogy titeket miért mozgatnak meg ennyire, hogy már négy hozzászóláson keresztül róluk van szó. :D

Tomomi lemezét kb egyszer-kétszer hallgattam, Atsukóét sem hiszem, hogy sokkal többször fogom. De majd meglátjuk, ha lesz valami nagyon jó rajta, akkor majd beírom. Mindenesetre nem sietek, most úgyis sok minden hallgatni való halmozódott fel. Maeda kiszivárgott számait sem hallgattam meg, csak azt az egyet, amihez klip készült.

Akbingót rendszeresen fel szokták tölteni jutubra pl, de csak felirat nélkül. A feliratozók eléggé le vannak maradva, pont nyárra lassultak be egy komolyabb beszélgetős Akbingo előtt sajnos.

Az ez év eleji duplarészes Akbingót érdemes megnézni egyébként, az nagy volt:
http://www.jpop.hu/forum/index.php?show ... st&p=46810

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 586 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 40  Next

All times are UTC + 1 hour