Üdv mindenkinek!
Végre rászántam magam, hogy beköszönjek

Nem ismerek senkit, aki jmusicot hallgatna, így nagyon megörültem, mikor pár hete a Sidnadok vadászata közben rátaláltam erre a fórumra. Rengeteg kincsre leltem itten, infókat és linkeket utólag és előre is köszi mindenkinek.
Magamról csak pár szó: szép vagyok és okos

, lakhelyem: Bp., korom: hajlott. Rólam elég is ennyi, higgyétek el. Inkább zenéljünk: nemrég még TR-t, RHCP-t, Poets of the Fall-t, Winehouse-t, Gabriella Cilmi-t, Duffy-t, ilyesmiket hallgattam, de úgy fél éve csak a jnénibácsikra gerjedek. Nem ereszt ez a látvány- és hangzásvilág (ööö... mintha ezt már más is írta volna...). Különösen rá tudok kattanni hangokra: Isshi hangjától cseppfolyós lesz minden csontom, Kamijo és Atsushi baritonjától kinőnek a borsók a gerincemen, Gara, Sono és Nimo hangjával nem tudok betelni, Maoétól meg még az is feláll, ami nincs is. Amúgy meg Mao a ludas, miatta vette kezdetét az őrület. Hehe, a férjem szerint a SID olyan, mint egy szovjet esztrádzenekar. Tényleg? Mao volt az is, aki először éneklésre inspirált, mondjuk előtte is szerettem énekelni, de Mao és a többi élettel teli, szenvedélyes hangú énekes miatt most állandóan. Szerencsére az embört nem zavarja, ha órákig vinnyogok japánul acapella (nem mintha tudnék japánul).
A legtöbb kedvenc random katt volt a jútyúbon, néhányra azért katt, mert állandóan a szemem elé kerültek, néhány animés, néhány itteni ismeret: SID, MERRY, Versailles, Matenrou Opera, A (エース), heidi. DOREMIdan, R-15, Kagrra (hüpp-hüpp), ONE OK ROCK, Janne da Arc, Kiyoharu, Laruku, UVERworld, A9, Nightmare, lynch., calinem=gari, Sex-Android, Aoi from Ayabie (róla jut eszembe: Ryohei volt az egyik, aki a kezdetekkor tökéletesen megtévesztett, a Monokurot nézve még meg is jegyeztem, hogy milyen jól nyomja a kiscsaj. A másik megtévesztő Aki volt.). A lista nem teljes, és vannak még, akiket szívesen meghallgatok, de nem tartoznak a favok közé, de sztem ölég a felsorolásból (közkívánatra folyt.köv.

).
A műfajokat illetően teljes nálam a káosz, ki hová tartozik, a fő- és alműfajok... jaj. Mindenhol mást olvasok, legutóbb az A9-nálnél azt, hogy White kei. Olyan is van? Na mindegy, ez idővel majd letisztul, itt a fórumon kiművelem magam

Arra is kíváncsi vok, mikorra rágom át magam a fórumon, némely topicot még távolról sem láttam. Ezt persze nem panaszképp mondom, sőt. És nagyon hálás vagyok, hogy már nem kell vakon botorkálnom a japán konnyűzene színes kavalkádjában... Ezt be szépen mondtam, ejj...
Uuuu, de sokat írtam, bocsánat, nem akartam. Nektek ezek nyilván nem nagy hírek, de nekem nagyon jólesett elmondani valahol. A postjaim nem lesznek ilyen hosszúak, ha lesznek egyáltalán (hacsak nem vagytok kíváncsiak olyasmire, hogy Mao éjjel salátát evett, hehh), de kérdezni biztos fogok, ha nem bánjátok.