Ahh, köszönöm, szívesen csatlakozom a klubhoz! Vauuu cicák gyülekezzetek (mellesleg az egy dolog, hogy nem nyávog, hanem ugat, de azt olyan hangerővel teszi, hogy a szomszédok már jelezték, hogy pontosan tudják, mikor jövök haza!)
Hidd el Sakura, hamar megnőnek, Gubanc is kis marokmacska volt és egy párduc lett belőle..

Ha kinyújtózik az ablakban a szieszta alatt, lassan el sem fér a hosszú lábai miatt! *imádom a kis vakarcsot*.
Mandolo, a cicáid nagyon nagyon édesek!! Mami 1-nek különösen szép a mintázat a buksiján, irigylem a szemeit!
Szeretem ezt a topicot!
Gubancban azt is nagyon szeretem, hogy pontosan tudja, hogy mikor van az ember kikészülve valami miatt, rosszkedvű, levert, vagy csak valami nagyon felzaklatta, és akkor jön és addig karikázik az ember lába körül, böködi a kezed, hogy simogasd, ne a bajaiddal foglalkozz. Ha valami fáj, akkor jön és masszíroz! Tuti ott "dagaszt", ahol fáj. Alig bírtam elhessegetni a kezemtől, amikor be volt kötve. Érdekes, hogy még mindig ez az esti rituálé lefekvés előtt (mármint, a dagasztás), pedig már nem kölyök macska. másnak is csinálja ezt a cicája? Az enyém már elmúlt 9 éves.