Lily wrote:
Én is emlékszem, hogy volt, amikor kétszer lement.
Meg én is, de én örültem neki nagyon.xD - szólt egy hang az arctalan tömegből -
Egyébként bár csak olvasni szoktam a fórumot, de ehhez hozzászólnék...
Igen, nagyszerű, hogy folyton újítotok, meg változatos a felhozatal - és imádunk titeket all the time -, stb., de az új arcokkal kapcsolatban annyit, hogy azért ennek van hátulütője is. Mi speciel már x+sok embert hívtunk/vittünk NS-re, mert hogy milyen jó, meg j-rock, vk, stb., és olyankor eléggé ég az ember arca, mikor fél órája ülünk a "satöbbi" miatt. És ő;k általában nem is jönnek többször, tisztelet a kivételnek - amire persze tökéletesen válasz, hogy "az ő bajuk", de mégis...
Másrészt szerintem nem is a poppal van baj, mert arra azért csak elvan az ember, pláne, hogy azért sok embernél végső soron összefügg, hogy japán-->anime-->openingek-->jpop, de pl. a dubsteppel meg electroval NS-en azért elég sokan nem tudnak/akarnak mit kezdeni...
A régebbi zenekarokról meg így még annyit, hogy mi speciel azért nem a retro teremben voltunk múltkor, mert alig voltak, és vannak egy csomóan - akkori társaságunkban pl -, akik ilyen esetben inkább nem próbálkoznak vele... Ami mondjuk szerintem totál abszurd és wtf, másrészt patthelyzet, de mit lehetett csinálni.:/
ennyi voltam, píszendláv~