Tegnap a Voivod megint bebizonyította, hogy ők a világ legjobb zenekara.

Hibátlan volt az egész koncert, meg jó volt őket végre főzenekarként látni. Mondjuk Voivod fellépések közül azért ez után is esélyes, hogy a Down előtti marad a kedvenc, az hatalmas élmény volt, főleg, hogy akkor láttam először élőben a régi-új basszgitárost (aki most megint bizonyította, hogy a legnagyobb arc ever xD) meg énekest, de ez is fantasztikus volt. Meg vettem két pólót, meg az új CDt, amit alá is irattam mindenkivel, sz'al teljes a boldogság.
Nomeg ugye ez a Club 202-ben, aka. Wigwamban volt, ahol most voltam először... Jó nagy a hely, reális az, hogy befér 1200 ember.. mondjuk most a színpad előtti placc hátsó része tele volt asztalokkal, de azokat gondolom elrakják ha annyian vannak. A színpad különben kurvamagas... első sor közepén voltam és a végére már fájt a nyakam, annyira felfele kellett nézni xD
Annak ellenére, hogy most már Club 202 néven fut a klub, a bejáratot leszámítva még mindig mindenhol Wigwam van kiírva és az indiános / western design nagyon bizarr... főleg az ostoba rákenról életérzéses, meg nemzeti rockos feliratokkal együtt. A merch pultos rész "Shoping Center" néven fut, így, egy p-vel, a női-férfi wc kiírás-útjelzés meg olyan szinten nem egyértelmű, hogy a koncert előtt egyszer egy perc alatt 5 emberből, aki bement a nőibe négy volt pasi. xD Meg ugye kint van a hely a francba, ami odautazásnál annyira nem gáz, mert egy raklap villamos megy arra, de ha elmegy az utolsó este (tegnap ez történt xD), akkor nagyon nem egyszerű visszajutni a belvárosba.