lacika1988 wrote:
Amúgy tom h itt mindenki ismeri egymást személyesen,azért is véditek be egymást.
Ennek mi köze az egészhez? Én meg azt t
udom, hogy te is ismersz innen embereket, olyat is akibe belekötöttél. Na és? A személyes ismeretség nem jelenti azt, hogy minden kérdésben egy véleményen vagyunk. Sőt, ha olvasnád is a fórumot és nem csak beböfögnéd a hülyeséged, látnád, hogy mi sem értünk mindig egyet és egymásnak is leírjuk, ha butaságot ír. Megnyugtatlak, ez személyesen is így van.
Egyébként, ha már ilyenekkel dobálsz meg minket, akkor azt se felejtsd el, hogy te és kedves barátod csináljátok ezt leginkább. Szóval ne szólj meg másokat azért, ami rád a leginkább jellemző.
Ezt már muszáj volt leírnom.
Egyébként engem nem érdekel ki megy és miért. Főleg, mert nem ismerem a bandát, egy számukat se hallottam még. Kívánom, hogy legyen jó a koncert, élvezze aki elmegy rá, írjon egy rövid beszámolót, ha akar, aztán felejtsük már el az Orochit végre. Személyes vélemény; nem hinném, hogy ér ez a banda ennyi veszekedést. Ezt pedig nem arra alapozom, hogyan néznek ki vagy milyen a zene. Hanem mert azelőtt, hogy ez a koncert kiderült volna, szóba se kerültek itt, azt se tudtuk, hogy egyáltalán léteznek. Felesleges egy koncert miatt ennyire bevédeni őket, utána úgyis mindenki elfelejti megint, hogy van egy ilyen nevű banda.