Személyes kívánságlistám: (arra az esetre ha valaha is idetévedne valami illetékes és elolvasná)
Ha már ez is YFC a Zan maradhat nyitánynak (még most is szeretem). A kagerot kicserélném a setsugekkára, a PV zenészeit megőrizve, és az encore-ban ezt követné a ghost a háttértáncosokkal. Az eredeti setlistből maradhat még a kimi ga matte... és a vanilla

, a többi új szám lenne.
Persze ha kiderül, hogy nagy ívben kerüli el megint kishazánkat, szomorú leszek...
Edit: az új Euturnén felbuzdulva újra megnéztem a Graffitit:)
Jó pont, hogy végig angol, felirattal van.
Jó a koncertet hallgatni úgy, hogy a csicsás Hawai ingek nem sütik ki a szemem a kalóz szemkötővel együtt XD
Pont a londoni résznél beszél arról a mester, hogy mentek Lengyelországból és Magyarországról is a koncertre.
Arról, hogy én ott voltam tuti nem tud (szerintem azért SOJ-t nem olvasgat). Vagy voltak ott mások is rajtam kívül, akikkel nem találkoztam, vagy megkérdezte a koncertszervezőket, hogy mely országokba adtak el jegyeket
De reményt ad, hogy ha erre még emlékszik, talán felkerültünk az idei turnétérképre

(és ezt a Lengyelektől sem sajnálnám)
És jó volt újra átélni az akkori hangulatot még ha csak két szám erejéig is: Zan (ezzel kezdődött nem csak a koncert, de az egész Eu turné), és az Ever
Most már széles mosollyal megyek aludni.
Ps: azért kicsit gonosz dolog volt szegény srácokat Calais közepén egy szál kamerával és 100 Euróval kitenni a turnébuszból