Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 5:55 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1536, 1537, 1538, 1539, 1540, 1541, 1542 ... 1610  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 11 Fri, 7:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayu wrote:
Pár kép a katasztrófáról Itt

Nekem még mindig semmi infóm :/

Nekem sincs még pár emberről, aggódom is értük. :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 11 Fri, 9:09 pm 
Forum Fanatic

Hallom nemrég volt két újabb rengés, ezúttal Közép-Japánban (Nakano, Niigata), 6.6 és 6.2 erősséggel.

Igazán abbafejezhetné már.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 11 Fri, 9:42 pm 
Forum Addict

Élő adás!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 1:01 am 
Site Admin

Basszus, egyre durvább ez az egész, ahogy kezd egyre pontosabban kiderülni, hogy mi történt, meg mekkora volt a tsunami pusztítása.
Ellenben az meg most nagyon durván látszik, hogy mennyire van hatása annak, hogy a japánok gyakorlatilag egész életükben arra készülnek, hogy bármikor jöhet a nagy földrengés, amit évtizedek óta jósolnak (és ami most bekövetkezett). Egyrészt emberileg is, hogy mennyire nincs pánik, mennyire higgadtan, szervezetten megy minden, nomeg, hogy maga a földrengés mennyire nem csinált pusztítást. Ha bárhol máshol lett volna olyan erősségű ami Tokiót elérte (és az még ugye bőven nem az epicentrum volt) kártyavárként dölt volna össze minden, itt meg semmi komolyabb nem történt, csak az a kurva tsunami ne lett volna...

De még ebből is tudnak vicces helyzetek következni.. mint amikor a Magyar Atomügyi Hivatal (vagymi) bejelentette, hogy Magyarországon nincs veszély a fukushimai atomreaktor balesete miatt. Köszönjük, aggódtunk. O_o

Image

Last edited by Case on 2011 Mar 13 Sun, 12:01 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 1:06 am 
Forum Addict

Case wrote:

De még ebből is tudnak vicces helyzetek következni.. mint amikor a Magyar Atomügyi Hivatal (vagymi) bejelentette, hogy Magyarországon nincs veszély a fukushimai atomreaktor balesete miatt. Köszönjük, aggódtunk. O_o

O_O"" jézusom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 1:22 am 
Site Admin

meg kis on: most eszek ma először normális kaját (éjjel egykor, egészséges baromira xD), me' olyan szinten szétcsúszott, meg kapkodós lett a nap, hogy csak egy-egy random sütikét tudtam megenni nagysietve korábban. x__x

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 2:00 am 
Newbie

Jóétvágyat Case ^^
-------
Sayu wrote:

Jah pont ma mondta 1ik ismerősöm h Japánok engedélyezték a szabad sugárzást náluk ustreamnél... és h kb nonstop a 60ezer néző... megértem...
-------
Jóvolt ez a konci
Kár h már nem volt hangulatom maradni afteren... majd valaki közvetítsen már h jó volt é avagy sem :\ kiváncsi vagyok mit hagytam ki
-------
Jah meg ezen topik első HSZében láttam h 1000 oldalnál archiválni akarod Case. Gondoltam szólok mert nemtom h elfelejtve volt vagy direkt maradt így ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 2:25 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
meg kis on: most eszek ma először normális kaját (éjjel egykor, egészséges baromira xD), me' olyan szinten szétcsúszott, meg kapkodós lett a nap, hogy csak egy-egy random sütikét tudtam megenni nagysietve korábban. x__x

Jah és miután közöltem veled, hogy a kaja említésére én is megéheztem, képes voltál beállni mellém és enni xDD Hát kösz :"D

Amúgy a konc full állat volt, afteron nem maradtam, mert elég szarul éreztem magam.
Marhasokan voltunk, viszont furán marha kevés ismerőssel futottam össze. :"D ez nemtom hogy azért volt így, mert alig volt ismerős, vagy mert annyian voltunk hogy fú xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 2:44 am 
Newbie

Inkább másodikat mondanám :D hasonló érzésem volt nekem is... dehát istenem... nem lehet mindig csak ismerősökkel összefutni :D

Am egész durca volt a sor O_O mikor megjöttem így kb leesett az állam... azt hittem sose fogok bejutni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 9:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
the magnitude of the devastating quake was revised upward from 8.8 to 9.0, making it to the largest in our history. I'm sending thoughts to the disaster area... we have to save electricity, but tokyo looks like as usual. think what i can do...praying and working on a new tune.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 10:16 am 
Forum Fanatic

Egy 63 éves fószert sikerült nemrég megmenteni az otthonából, amit a cunami 15 kilométerre sodort be a tengerbe (!!!).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 11:10 am 
Site Admin

És még a Föld tengelye is elmozdult... O_o

Shizu wrote:
Jah és miután közöltem veled, hogy a kaja említésére én is megéheztem, képes voltál beállni mellém és enni xDD Hát kösz :"D
Bocsiiiii~ :pinky2:

Egyébként én rengeteg ismerőssel találkoztam, mondjuk esélyes, hogy azért mert a koncert előtt meg alatt is fel-alá bóklásztam folyton, vagyis szerintem nagyjából mindenkivel összefutottam aki ott volt. ^^

más: Energizer elemet / aksit ne vegyetek soha. Másodszor szívom meg velük nagyon (kiderült, hogy tegnao nem azért nem működött a nagy vaku, mert nem voltak feltöltve az aksik, hanem mert a négy közül bedöglött az egyik... pedig alig pár hónaposak.) Duracell > Energizer

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 11:51 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Ha bárhol máshol lett volna olyan erősségű ami Tokiót elérte (és az még ugye bőven nem az epicentrum volt) kártyavárként dölt volna össze minden, itt meg semmi komolyabb nem történt, csak az a kurva tsunami ne lett volna...

na igen. :/

on. jön a fogam, iszonyúan szédülök órák óta és már hányingerem is van. ~__~' de a tegnap este jó volt, köszi érte Bíborholdnak meg pocketlawyernek :pinky2: :moo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 12:03 pm 
Site Admin

nekem meg a fejem fáj, mióta felkeltem. vagy a tegnapi nap, vagy elaludtam a nyakam, vagy nem tudom, de... :dead:

edit: vajon ez az új, voodoosama user, ez az a bizonyos voodoo(dzsankimanki)? o_O gyanús, hogy pont azután regelt, hogy emlegetve lett a blog..

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 13 Sun, 12:20 pm 
Newbie

Jó reggelt. Én meg nem tudom mi történt de hat óra alvás után úgy ébredtem mint aki napokig aludt... kipihenten és üdén... ellenben a nyakam fáj és emiatt szerény személyemnek is fáj kicsit a feje :\

De nembaj este legkésőbb elfog múlni *-*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1536, 1537, 1538, 1539, 1540, 1541, 1542 ... 1610  Next

All times are UTC + 1 hour