Ji-chan wrote:
Na mit is írjak....a koncert Isteni volt a Banda tagok írtó aranyosak és megették a sütim jejjjj!!! Yoshikivel és androval jókat lehetett beszélgetni minden féléről!! Persze a buli nagyon jó volt....luvluvluvluvluvl a DJ-nek!!! Köszönjük a szervezőknek hogy ezt így ilyen jól megszervezték!!!!!!!!
Köszönöm Monának hogy megint lekapta Tokubeit nagyon édei volt, ez valahogy minden koncerten előfordul

!!!!!!!!! Na másnap kemény 3 óra alvás után irány a hotel...zenekar átcipelése Casehez...szó szoros értelmében...fogalmam sincs mi volt a Pici táskájában de soksoksok kő az bizti.......Casenél meg rácuppant mindnki a Foolsmatekre meg a Curera meg Shoxxra ugyhogy elvoltunk!!! androék mint kiderült, az egyik beszélgetés során, felléptek már a Floopy val és ekkor nagyot néztem......!!!! egy az egyben iszonyatosan tökéletes volt.....És mindenkit üdvüzölnek aki a koncerten ott volt!!! És azt üzenik hogy ez volt a legjobb Koncertjük!!! És még egyszer alátámasztotta andro a mai napon hogy jövőre is jönni fognak!!!! 8)

Ohm........ugye tisztában vagy vele, hogy most többszörösen irigyellek???? A pici táskája.....^^
Komolyan mondom az est fénypontja az volt, mikor Andro elkapta Yoshiki derekát...az az édes vigyor a fején....x_X
Örülök,ha jönnek majd, mert nekem tetszett a zenéjük, bár cd-t nem vettem...féltem hogy kifogyok a zséből és gyalogolhatok haza Tatabányára...kellemetlen lett volna.
És ha valakinek van több száma, mint amit Case felrakott...mert esetleg ő vett cd-t.....*kunyipillantás*