Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:40 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 63  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:04 pm 
Mumus

Na mit is írjak....a koncert Isteni volt a Banda tagok írtó aranyosak és megették a sütim jejjjj!!! Yoshikivel és androval jókat lehetett beszélgetni minden féléről!! Persze a buli nagyon jó volt....luvluvluvluvluvl a DJ-nek!!! Köszönjük a szervezőknek hogy ezt így ilyen jól megszervezték!!!!!!!!
Köszönöm Monának hogy megint lekapta Tokubeit nagyon édei volt, ez valahogy minden koncerten előfordul :spin: !!!!!!!!! Na másnap kemény 3 óra alvás után irány a hotel...zenekar átcipelése Casehez...szó szoros értelmében...fogalmam sincs mi volt a Pici táskájában de soksoksok kő az bizti.......Casenél meg rácuppant mindnki a Foolsmatekre meg a Curera meg Shoxxra ugyhogy elvoltunk!!! androék mint kiderült, az egyik beszélgetés során, felléptek már a Floopy val és ekkor nagyot néztem......!!!! egy az egyben iszonyatosan tökéletes volt.....És mindenkit üdvüzölnek aki a koncerten ott volt!!! És azt üzenik hogy ez volt a legjobb Koncertjük!!! És még egyszer alátámasztotta andro a mai napon hogy jövőre is jönni fognak!!!! 8) :P :D :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
Na mit is írjak....a koncert Isteni volt a Banda tagok írtó aranyosak és megették a sütim jejjjj!!! Yoshikivel és androval jókat lehetett beszélgetni minden féléről!! Persze a buli nagyon jó volt....luvluvluvluvluvl a DJ-nek!!! Köszönjük a szervezőknek hogy ezt így ilyen jól megszervezték!!!!!!!!
Köszönöm Monának hogy megint lekapta Tokubeit nagyon édei volt, ez valahogy minden koncerten előfordul :spin: !!!!!!!!! Na másnap kemény 3 óra alvás után irány a hotel...zenekar átcipelése Casehez...szó szoros értelmében...fogalmam sincs mi volt a Pici táskájában de soksoksok kő az bizti.......Casenél meg rácuppant mindnki a Foolsmatekre meg a Curera meg Shoxxra ugyhogy elvoltunk!!! androék mint kiderült, az egyik beszélgetés során, felléptek már a Floopy val és ekkor nagyot néztem......!!!! egy az egyben iszonyatosan tökéletes volt.....És mindenkit üdvüzölnek aki a koncerten ott volt!!! És azt üzenik hogy ez volt a legjobb Koncertjük!!! És még egyszer alátámasztotta andro a mai napon hogy jövőre is jönni fognak!!!! 8) :P :D :twisted:

Ohm........ugye tisztában vagy vele, hogy most többszörösen irigyellek???? A pici táskája.....^^
Komolyan mondom az est fénypontja az volt, mikor Andro elkapta Yoshiki derekát...az az édes vigyor a fején....x_X
Örülök,ha jönnek majd, mert nekem tetszett a zenéjük, bár cd-t nem vettem...féltem hogy kifogyok a zséből és gyalogolhatok haza Tatabányára...kellemetlen lett volna. :roll:
És ha valakinek van több száma, mint amit Case felrakott...mert esetleg ő vett cd-t.....*kunyipillantás*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:16 pm 
Mumus

Quote:
Ohm........ugye tisztában vagy vele, hogy most többszörösen irigyellek???? A pici táskája.....^^

szerintem ne akarj irigyelni..oké hogy tényleg sokat voltam velük de meg is volt a hátránya a dolognak itt most nem a zenekarrol beszélek!! Ezt így nem részletezném..... de szivesen csinálom....tapasztalatszerzés jejjj....

Igen Pici vagy baba az Yoshiki mert ha magyarul beszéltünk Zearlottal akkor nem nevezhettük meg őket....mama az andro volt és így n@ot nem nagyon szólidgattuk ő inkább a csöndes tipus vol!!! És tényleg nagyon arik voltak!!!! Andro a hajvasalóval istenem.... -.- ... 1 órát ott tudott ülni és közben csacsogni minden féléről miközben vasalgatta a haját...!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Andro a hajvasalóval istenem.... -.- ... 1 órát ott tudott ülni és közben csacsogni minden féléről miközben vasalgatta a haját...!!!!!!!!!

Istenem...ennél az infónál vinnyogva csapkodtam az asztalt....még jó hogy egyedül vagyok az irodában... :lol:
Andro enélkü az infó nélkül is olyan ultraédiszexihelyes volt, hogy csak na! :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:28 pm 
Mumus

Hááát igen az is....... :twisted: :oops: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
Hááát igen az is....... :twisted: :oops: 8)

*egy irigy sóhajtás...majd még egy....majd még egy*
Tényleg...meg kellett volna erőszakolnunk O-channal....mert leköpött minket sörrel...lemaradt.... :lol: :lol:
Na, majd jövőre.... :twisted: majd bedobom magam *dob, puffan*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:41 pm 
Forum Addict

...ja, és közben velem beszélgetett az electro zenékről... YEE! van ízlése... asszem beleszerettem XD na jó azért annyira nem szép közelről :P a hajvasalót meg igazán odaadhatta volna pár percre :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rin wrote:
...ja, és közben velem beszélgetett az electro zenékről... YEE! van ízlése... asszem beleszerettem XD na jó azért annyira nem szép közelről :P a hajvasalót meg igazán odaadhatta volna pár percre :?

Nade...széttöröd itt az eszményképet a szép néni külsejű bácsiról... :lol:
hajvasalás nélkül milyen a haja? Cuki volt az a csat vagy hajgumci a hajában... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:47 pm 
Mumus

nem is igaz szép szemei vannak és olyan édes hangja......kis cuki!!!! Ja meg utána megpróbáltam elmagyarázni neki a buta és a baka közti együtt hatást de szerintem nem értette mert belekevertem a disznót is......asszem ez után a kicsiny beszélgetés után unta meg a hajvasalást tért át a leptophoz mutogatott zenéket meg utána előkotortam casenél egy Buckt - Tick dvd és pnt jót mert andro azt mondta hogy ő csak a régi cucaikat szereti és pont egy 13 évvel ezelötti koncert volt meg interwie a dvd... azt jókat nevetett....!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:48 pm 
Forum Addict

Mondjuk kár, hogy electro-t akartunk hallgatni :) az a kedvence, azért is szedte elő a laptopot... na majd elküldöm neki zenei hiányosságait... és kiderült, hogy oroszlán :twisted: hát azért jöttünk ki mi ilyen jól... :twisted: iszonyatosan jót beszélgettem vele, és remélem lesz rá még lehetőségem az életben, mert nagyon rendes... mondom, pozitív csalódás...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

És aztán? És közben Yoshi mit csinált? És Nao? Ilyen kis csendes volt? Ö olyan kis csúnyácska volt...meg nem is olyan vékony...szal azért ezekért nekem egy kicsit bejött mert én hülye vagyok, és nekem épp azok a dolgok kellenek, amik másnak nem....így otthon gyűjtöm a selejtes dolgokat! De mondjuk Naot is gyűjteném...de a többiekre is tudok olyan hátrányt mondani ami miatt elfogadnám szívesen...Yoshiki pici.....Andronak pipaszár csülkei vannak(dedögösvolta a szados bőrruciban!!!*olvad*)..Nao foga....Yoshiki vékonysága...öhm.....Andro....öhm...Andro....öhm....ennyi....Andro klassz.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:54 pm 
Mumus

Pontosan és iszonyatosan figyelmes....így spontán megkérdezte ma tőllem hogy van e buszjegyem vagy hogy éhes vagyok e... én meg így 0.o!!!!!! vettem nekik reggelire kürtüskalácsot mert tegnap andro megnézte nagyon azt gondoltam miért is ne...azt olyan édes volt ahogy tömte magéban a Picivel együtt.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:54 pm 
Forum Addict

Kry-chan wrote:
És aztán? És közben Yoshi mit csinált? És Nao? Ilyen kis csendes volt?

Yoshiki kb dohányzott :D láncbagós :P N@o meg backstage-ben ivott és ivott és ült... és megint sör...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:55 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
Pontosan és iszonyatosan figyelmes....így spontán megkérdezte ma tőllem hogy van e buszjegyem vagy hogy éhes vagyok e... én meg így 0.o!!!!!! vettem nekik reggelire kürtüskalácsot mert tegnap andro megnézte nagyon azt gondoltam miért is ne...azt olyan édes volt ahogy tömte magéban a Picivel együtt.....

jaja, bezony...durva volt, ahogy nekem is mutogatta a saját kajáját a Westendben O___O, hogy egyek... amúgy sem szeretem a sült húst :P meg inkább az étel gazdájára vágytam... :twisted:

Last edited by Zearlot on 2006 Dec 20 Wed, 2:59 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 20 Wed, 2:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Istenem...de édesek!!
Meséljetek mééééééééééééég! :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 63  Next

All times are UTC + 1 hour