MichiruR wrote:
azzal a hosszú, hosszú listával nagyjából egyetértek, kivéve a BoA részt.
Aiuchi Rinaról azt olvastam, hogy nem csak jövõre fog hiányozni, hanem végleg visszavonul. Ez igaz?
Igen, úgy néz ki. Legalábbis még csak erről volt szó, visszatérést még senki sem említett.
Quote:
A SPEED, egész évben pörgött, voltak kislemezek, koncert koncert hátán. Vagy az nem számít? Ez mondjuk több általad említett elõadóra igaz.
Kaelánál ugyanez, õ is folyamatosan koncertezett a 5 years után, aztán jöttek a kislemezek, õ mindig ilyen idõközönként jelenik meg valamivel.
Nem nagyon tûnt fel, hogy közben terhes is, fõleg, hogy most megint jön egy új kislemez.
Csak azt néztem, hogy kiadtak-e új számokat és ha igen, akkor milyen volt a változás az előző évhez képest. Annyira nem ismerem őket, hogy ilyenekre is figyeljek. x)
Quote:
melody.: Õ úgye babázik most már két gyerkõccel
Jó, akkor a szülésszettel ismerkedők közé bevehetjük még őt is + még páran hozzá.
Az teljesebb lista:
Kimura Kaela, Leah Dizon, Otsuka Ai, Yaida Hitomi
+ melody, MINMI, Tsuji Nozomi (ex-morning musume)jameg akkor már legyenek itt a koreaiak is, akik Japánban vagánykodtak
(őket MichiruR említette nekem korábban):
Jewelry, 4Minute, Rain, Supernova, Se7en, Brown Eyed Girls, Tohoshinki, Big Bang, SS501, U-Kiss, ICONIQ, 2NE1, SNSD, KARA
+ BoA, YounhaQuote:
yu-yu – Always
Azért töltöttem le, mert imádtam a borítóját.
ezt én is letöltöttem pont ezért és a "forest song" cím miatt... de inkább hagyjuk. xD
meghallgatni még nem hallgattam meg.