Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 2:57 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 173  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 21 Fri, 7:43 pm 
oshare booty
oshare booty

vúút köszi :D

meg is nézegettem őket
a yu-a eléggé.. semmilyen :D lassú koreai popdalra hajaz.. nem jött át nekem

shion tsuji
ez nem mai pv. viszont jó a dal. kicsit az HY világára emlékeztet!

megnéztem azért de melyik zenekar az az "upercell" xD jó név am! (j/k) :D
a dal egyébként jó: tipikus dorama nóta :)

nishino kana
itt az volt az összbajom h a pv alapján ha némán hallgatnám kb 3x dinamikusabbnak érezném a dalt, mint amilyen valójában.. v nemtom

hitomi no pv ga kawaii desüü~ (^O^)
cukker kis videó.. és a szám uncsiii~

minden pici valami pedig réééégi nem? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 21 Fri, 8:07 pm 
Forum Addict

foodlfg wrote:

Pedig ez a szám egész jó.... szerintem
foodlfg wrote:

már egyszer írtam, hogy nekem tetszik és ezt még mindig tartom. :)
foodlfg wrote:

:shakehead:
Ezen most kiakadtam... Nem azon amit írtál, mert az igaz és sajnos a kislemez másik dala is ugyanilyen. Én nagy fanja vagyok Hitominak és nem értem mi ez. Már az előző album is olyan volt amilyen és ez a szám is unalmas... Ennyi idő kihagyás után csak erre futotta? Pedig a visszatérés előreklámjának szánt Love me♥ Love body☆ kifejezetten jó lett, de ezek... Egyik sem egy Japanese girl vagy legalább egy Ai no Kotoba.

+ akkor még egy másik visszatérő
Hitomi Yaida - Simple is Best (PV)
http://www.dailymotion.com/video/xgnssn_yyyy-simple-is-best-pv_music
Ez legalább nem egy lassú szám, de nem is a legjobb tőle

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 21 Fri, 8:18 pm 
oshare booty
oshare booty

fú el vagyok látva általatok: danke sün!!! :D

a simple is best szám cukker :) olyan kis tingli-tangli. énekileg meg nem váltja meg a világot, de mondjuk lehet azzal rosszabb lenne..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 22 Sat, 10:23 am 
oshare booty
oshare booty

végreénispostolokújathörr!!!

http://www.tokyohive.com/2011/01/akb48s ... -released/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 26 Wed, 8:29 am 
oshare booty
oshare booty

http://www.tokyohive.com/2011/01/hilcrh ... na-ookami/

új hilcrhyme pv

őket nem ismertem annyira eddig, de ez a dal tetszik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 29 Sat, 3:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

2010-ben sok kieső volt jpop vonalon és sokan vegetáltak is*, gondoltam összeszedem, hogy kik voltak azok és miért estek ki. Néhányaknak 2011-re sikerült feladni a harcot, ők is benne lesznek. *mondjuk nem feltétlenül baj, ha nem adnak minden évben ki 1 albumot és 5 kislemezt stb...

Régen nem aktív, vagy feloszlott előadókat/együtteseket külön vettem:
CORE OF SOUL, day after tomorrow, FREENOTE, Fujimoto Miki, Iwata Sayuri, Kahala Tomomi, Kiroro, little by little, MAY, mink, Nagase Miyu , SAYAKA, Shonen Kamikaze, SNoW, SweetS, Takei Shiori, the Indigo, Yamaguchi Momoe, YeLLOW Generation, Youjeen, ZONE, origa

Főbb kiesők, akik nem léteztek 2010-ben, vagy valamilyen ok miatt szüneteltetni kényszerültek karrierjüket:
Aiuchi Rina, ayaka, BENNIE K, Enomoto Kurumi, ERIKA, FictionJunction YUUKA, Globe, Hangry & Angry, High and Mighty Color, Ikimonogakari, Kimura Kaela, Leah Dizon, MISIA, Nakashima Mika, Otsuka Ai, Shibata Jun, Suzuki Ami, Utada Hikaru, Van Tomiko, Yaida Hitomi

Akik főleg családalapítás miatt hiányoztak:
Kimura Kaela, Leah Dizon, Otsuka Ai, Yaida Hitomi

Lista:
Aiuchi Rina - Megjelent egy albuma, de 2011-ben már hiányozni fog a felhozatalból egészségügyi okok miatt.
alan - Alan nem tűnt el, kislemezekkel azért ott volt 2010-ben, de 2011-et már "csak" egy best albummal kezdi és folyamatosan esik vissza (legalábbis úgy látom).
Amano Tsukiko - Tsukiko 2008-óta hiányzott, 2010-ben visszatért egy-két kislemezzel és egy concept albummal. Nem zavart sok vizet, de ha azt vesszük, hogy 2 évig nem nagyon volt jelen, ahhoz képes végül is pozitív a 2010-es szereplése.
Amuro Namie - :D *
ayaka - Betegség miatt 2010 elejétől igazoltan hiányzik. Majd egyszer visszatér státusz.
BeForU - Sokáig azt hittem, hogy feloszlottak, de igazából csak kiherélték az eredeti hangzást miközben a tagok jöttek-mentek a csapatból. 2010-ben maximum a fürdőkádban énekeltek együtt (mondjuk az legalább szexi...). Jelenleg papíron még léteznek.
BENNIE K - Összeálltak egy amerikai csajjal. Eredeti felállás fúró!
BoA - Boa mindenhol ott van, de igazából sehol. Voltak albumai azért Koreában: 1.2, Japánban: 1
Chehon - Alternatív vonal, reggae. Csak azért van itt, mert van külön mappája a gépemen tegnap óta. Valami reggae válogatáson azért még feltűnhet mostanában.
Enomoto Kurumi - 2010-ben semmi.
ERIKA - Sawajiri Erika jobban szeret picsáskodni, mint énekelni. Jelenleg mint énekesnő, nem létezik.
EXILE - Kislemezeik voltak, de 2009-es meneteléshez képest, lazulás volt 2010.
FictionJunction YUUKA - parkolópályán. Ettől függetlenül azért Kajiura Yuki jól elvolt 2010-ben.
FUNKY MONKEY BABYS - 2010-ben lazítás. Best album + kislemezek.
Gotou Maki - Maki úgy nagyjából konstans gyenge. Mondjuk legalább az avexnél csinál valamit.
GReeeeN - Lazulás
Hajime Chitose - 2010-ben egy feldolgozás album ? Hát jó. Mondjuk tőle nem számítok nagy dolgokra. Végül is belefér.
High and Mighty Color - Feloszlottak.
Hirahara Ayaka - Ayaka ráállt a klasszikus dalok feldolgozására. Régebben is csinált ilyesmiket, de hogy csak ilyet, az azért már elég lájtos. Főleg úgy, hogy 2011-ben jön a következő ilyen albuma is. Néha egy-egy feldolgozás jól sikerül azért.
Hirano Aya - Nem tűnt el, de csak egy kislemez. 2011 best album.
Ikimonogakari - Rövid pihenőre mentek 2010-2011 + 2010-ben best album.
Itou Yuna - Yuna 2010-es éve egyértelműen mínuszban. Feldolgozások + best album.
Kago Ai - Jazz album. Kemény volt... ><
Kanno Youko - Youko inkább Sakamoto Maaya koncerten parádézott. Ettől függetlenül őt nem lehet kikerülni, most éppen Teshima Aoi környékén tűnhetett fel. + válogatás album
Kimura Kaela - Visszatérőben (családalapítás)
Kobukuro - best cover album + 1 kislemez.
KOTOKO - lazulás

Leah Dizon - Elment szülni, azóta nem nagyon hallottam. Lehet jobb is. xD
Matsuura Aya - Ayayát erősen parkolópályára tették. Album az mondjuk volt, feldolgozás számokkal és a régebbi számaival vegyítve az újak mellet. Ennyi...
MISIA - Misiának 2010 kihúzva.
Nakashima Mika - 2010-2011 szünet egészségügyi okok miatt.
Natsukawa Rimi - 29. best album
Olivia - Ő volt az, akit elfelejtettem, hogy már hallgattam korábban. xD Nem túl gyakran ad ki lemezeket, ahogy látom.
Onitsuka Chihiro - Chihiro nagyjából elvolt magában 2010-ben. De nem kell félni, nemsokára jönnek az új dalok! o.o
origa - Ha jól emlékszem, akkor egy darab szám valahogy feltűnt tőle (vagy Rurutia volt esetleg az Oo) 2010-ben. Egyébként már régóta nem tűnik aktívnak.
Otsuka Ai - Igazoltan hiányzik. (családalapítás)
Perfume - Látványosan visszavettek 2010-ben. Nakata gyerek inkább a kapszulára koncentrált, úgy látom.
Rurutia - Már régóta minimál szinten versenyez.
Sakamoto Maaya - Maaya folyamatosan itt lógott a nyakunkon 2010-ben is. Annak ellenére, hogy sok újdonsággal nem jelentkezett, egyre jobban tarol.
Shibasaki Kou - Nem sok minden történt vele 2010-ben, de hozza a saját ütemét, szóval nagy változások nem fedezhetőek fel.
Shibata Jun - 2010-ben kilőve. Sakamoto Maayának viszont írt egy dalt. Az is valami.
Shiina Ringo - 2010-ben inkább Tokyo Jihennel volt
Shimatani Hitomi - A Mayonaka no Guitar tetszett tőle. Ő kb ennyi volt 2010-ben.
Shizukusa Yumi - Nem sok minden 2010-ben.
Shounan no Kaze - Ezeknél az arcoknál sem volt erős 2010.
SPEED - Ez az újjáalakult csapat nem indult még be nagyon.
Suzuki Ami - HOVÁ TŰNT AMI ???
Utada Hikaru - 2011-től hosszútávú üdülés.
Van Tomiko - Do As Infinity-ben keresendő.
Yaida Hitomi - Igazoltan hiányzott, visszatérés folyamatban. (családalapítás)
Yorico - Best album
Zwei - Nem igazán megy a lányoknak mostanában.

Persze ezek csak azok az előadók, akiket én követek, ezért a kiesők ennél már csak többen lehetnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 29 Sat, 5:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=mNFvZXou3A8
erina mano pv-je
hm... elmegy, de kawaiipop és annyira nem is teccik!

Nem igazán értem ezeket a H!Ps szóló produkciókat. Ők is ilyen idol státuszban vannak és ha felnőnek, akkor leginkább az jellemző, hogy eltűnnek. Nomeg a zene sem annyira érdekes. Nem igazán tudok velük mit kezdni.
Egyébként már van újabb lány is: Kikkawa Yuu
http://www.jpop.hu/forum/index.php?showtopic=1476&hl=

Quote:
ja meg meisa kuroki lemezéig is eljutottam
sokáig nem értettem a magazine címet xD mindig azt hittem h abban fog szerepelni... LOL tudom
egyébként az a lemez jó, érdemes meghallgatni *o*

Ezt az albumot én is leszedtem, ha már kijött valami tőle, kislemezeket nem szoktam figyelni. De mindenesetre még mindig itt porosodik meghallgatatlanul. xD Majd egyszer... mostanában nem voltam annyira ráindulva a jpopra...

MichiruR wrote:
Még régebben leszedtem, de most meg is tudtam nézni a Glowing Sunflower SPEED Live 2010-et.
Gondoltam miért ne...
hatalmas pozitív csalódás volt!

Az elsõ ami rögtön feltûnt: mennyien voltak már a koncerten?
Nem hittem volna, hogy még ennyien kiváncsiak a lányokra, mintha nem is vonultak volna vissza pár évre. :D
...

Én ezt a Speedet sohasenem hallgattam úgy igazán. Nem tetszett annyira a zenéjük, amikkel újabban találkoztam, régieket pedig nem ismerem.

pszabi wrote:
a yu-a eléggé.. semmilyen :D lassú koreai popdalra hajaz.. nem jött át nekem

yep. De ami még inkább koreaira hajaz, az a Tamaki Nami szám.

Quote:
shion tsuji
ez nem mai pv. viszont jó a dal. kicsit az HY világára emlékeztet!

Az ilyen hangzású számok nekem is szoktak tetszeni. Kicsit sablon, viszont amit a lány énekel az tetszik. Olyan kis felszabadult. Jó, mondjuk nem egy Little Braver (az jó volt ></ ), de nem rossz. http://www.youtube.com/watch?v=XWycQAxbaDI

És ennek még a klipje is tök jó. Mekkora már, amikor a lány megy át a ZEBRÁN a VÁROSBAN és ott mennek mögötte az emberek. Oh! Óriási! (meg ugye a többi, amit az ázsiafilmen írtam)

Quote:
megnéztem azért de melyik zenekar az az "upercell" xD jó név am! (j/k) :D
a dal egyébként jó: tipikus dorama nóta :)

jajó. Az Supercell akart lenni. xD

Quote:
minden pici valami pedig réééégi nem? :D

Hát igen. Nem egy mai darab, de az jutott először eszembe, mint "jó szám". :D

MichiruR wrote:
foodlfg wrote:

már egyszer írtam, hogy nekem tetszik és ezt még mindig tartom. :)

ja, hogy ezt te már linkelted korábban... xD

Quote:
foodlfg wrote:

:shakehead:
Ezen most kiakadtam... Nem azon amit írtál, mert az igaz és sajnos a kislemez másik dala is ugyanilyen. Én nagy fanja vagyok Hitominak és nem értem mi ez. Már az elõzõ album is olyan volt amilyen és ez a szám is unalmas... Ennyi idõ kihagyás után csak erre futotta? Pedig a visszatérés elõreklámjának szánt Love me♥ Love body☆ kifejezetten jó lett, de ezek... Egyik sem egy Japanese girl vagy legalább egy Ai no Kotoba.

Amiket linkeltél tőle azok tényleg jobbak. Ai no Kotobában mondjuk, amikor a bőrszerkós szakállas gyerek mellett megy el, aki kutyát sétáltat, az kicsit meredek azért. :P

Quote:
+ akkor még egy másik visszatérõ
Hitomi Yaida - Simple is Best (PV)
http://www.dailymotion.com/video/xgnssn_yyyy-simple-is-best-pv_music
Ez legalább nem egy lassú szám, de nem is a legjobb tõle

Hitomi kb ott folytatja, ahol abbahagyta. Egynek jó. Egy-két jó dal biztos akad majd a következő albumán.
Egy i really want to understand youhoz képest persze gyengécske. Az a kedvencem tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=rE0nHvBxtN0#t=2m28s

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 29 Sat, 9:05 pm 
Forum Addict

azzal a hosszú, hosszú listával nagyjából egyetértek, kivéve a BoA részt.

Aiuchi Rinaról azt olvastam, hogy nem csak jövőre fog hiányozni, hanem végleg visszavonul. Ez igaz?
A SPEED, egész évben pörgött, voltak kislemezek, koncert koncert hátán. Vagy az nem számít? Ez mondjuk több általad említett előadóra igaz.
Kaelánál ugyanez, ő is folyamatosan koncertezett a 5 years után, aztán jöttek a kislemezek, ő mindig ilyen időközönként jelenik meg valamivel.
Nem nagyon tűnt fel, hogy közben terhes is, főleg, hogy most megint jön egy új kislemez.

Shimatani: Emellett nem tudok csak úgy elmenni. Volt egy harmatos feldolgozás albuma is még év elején. :arrogant: :lol:

+ hozzátennék még egy két emberkét a hiányzott 2010-benhez:

Eiko Shimamiya: májusban derült ki, hogy pajzsmirigyrákja van és határozatlan időre visszavonult. :(
Kanon: 2008-2009 is gyenge volt, 2010-ben meg azt se tudtuk, hogy a világon van
melody.: Ő úgye babázik most már két gyerkőccel
Hitomi Takahashi: Az elmúlt pár évben alig adott ki valamit és az eladásai sem voltak valami fényesek, de ez állítólag megváltozik 2011-ben (kiváncsi leszek :? )
Ishikawa Chiaki: 2 kislemez, de még azokat se nagyon promotálták sehol
hitomi: a már emlegetett... 2010 szinte semmi

hitomi és a meredek dolgok? Ugyan hová gondolsz?:beaten: ... A fél nő erről szól, vagy inkább fogalmazunk úgy, hogy szólt :)

foodlfg wrote:
De ami még inkább koreaira hajaz, az a Tamaki Nami szám.

Nem hajaz, ez konkrétan egy koreai szám feldolgozása...

Hitomi Yaidatól reméltem valami nagy visszatérés szerűt, de ez ahhoz azért kevés, viszont nem is olyan rossz szám ez, így többször meghallgatva már egész jónak tűnik.
+ Az én kedvenc Hitomi Yaida dalom, valaki azt is tudja miért:
Life's Like A Love Song (Live)

pszabi wrote:
új hilcrhyme pv
Ez tényleg nem rossz. Ebben a fazonban azt az őrült hadonászást bírom a legjobban. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 29 Sat, 10:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A következő klipeket erről a blogról szedtem: http://asianmvpv.blogspot.com/
Vagy ha nem, akkor is valószínűleg ott letölthető.

Fukui Mai - Ikutabi no Sakura
Na végre egy szép szám valakitől. Mai hangja jól megy a zenéhez a befejező fúvóshangszer pedig felteszi az i-re a pontot.
Mennyivel jobb már, mint Fukuhara Miho, aki 4 perc alatt lekiabálja a fejemről a hajat.
A jutubon egyébként Ayakához hasonlítják, de ha a zenét is nézzük, akkor már inkább Mink: http://youtu.be/cfVZxMKHPuc?hd=1 ^^
Kár, hogy már egyikőjük sem aktív.

Buono! - Zassou no Uta
Mindenki kedvenc Buonója visszatért! És már a H!P is maguk mögött hagyták, nagyon helyesen. Ilyen számokkal nem valók ők oda. :D
Hallhatóan nekik nem Tsunku írja a számokat.
Thx a jpop.hu-soknak

Shonan no Kaze - Bakuon Otoko ~BOMBERMAN~
Shonan no Kazével kapcsolatban néha olyan érzésem van, mintha EXILE-t néznék. Kissé ők is felkapottak mostanában. Mondjuk ennyivel vége is a hasonlóságoknak, mert a Shonan no Kaze nem kiherélt majmok játszótere, faszagyerekek ezek!
És mindez HD-ben. Végre valaki!

EXILE - Each Other's Way
Nah igen, ez az amiről beszélek. Amikor először meglátja az EXILE-t az ember, azt gondolja, hogy jaja vagány arcok ezek. Egészen addig, amíg el nem kezdenek ugrabugrálva nyálasan énekelni. Szerintem nem én vagyok a célközönség... lol
Ez is csak egy fiúcsapat a sok közül, csak álcázva vannak. Emiatt röhejesebbek is, amikor kibukik a valódi énjük.

May J. x Zeebra x Nanba Akihiro - ONE MORE KISS
Szerintem May J tutira a fiatal nők kedvence. Ez a vidám, carefree életérzés engem odavág a falhoz keményen! XD
Zeebra pedig folyamatosan cigánynak tűnik, akárhányszor látom valahol.

Ketsumeishi - Ballad
Nem szoktam komázni a férfi előadókat, de ebben most van egy kis enyhe rap, egészen fogyasztható.
A klip romantikusan drámai, ilyen jöhet bőven. Ugyanúgy ahogy a Shonan no Kaze klip, ez is toy's factory, akik egészen jó klipeket szoktak összehozni egyébként. Néha már azt hinné az ember, hogy ezek valami filmgyárasok, nem pedig zenei kiadó.

Shibasaki Kou - Mukei Spirit
Kou-nak mostanában nem jön össze annyira. A hangzás mondjuk tetszik.

Momoiro Clover - Mirai Bowl
A korábbi számaik jobbak voltak. Ez most enyhén szét van esve. A raprész pedig sokkal jobban illett egy olyan számba, mint a Kimi To Sekai.
http://youtu.be/1eUDPtoCpok

AAA - Daiji na Koto
Sima AAA szám. Rzeket már unom tőlük.

Happiness - Kiss Me
Ezek nem tudom, hogy kik, de lánycsapatnak tűnnek, ha nem is idolnak. o.o!
May J is beállhatna közéjük.

MONKEY MAJIK - Yume no Sekai ~Party wa Owatta Special Vers.~
It csak a komment jó. :D
I will never understand japanese market .. lol
Japan is in advance of everything about high tech but they can't have HD PV .. u_u

Látom másokat is zavar a téma.

PUFFY - Happy Birthday
Elmegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 30 Sun, 12:38 am 
Forum Addict

^^
Exile: Ők a japán háziasszony-kedvencek, ismereteim szerint.
Mocskosul sok pénzt szakítanak, mindig első helyen debütálnak Oriconon és én soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy mit esznek rajtuk.
Mindazonáltal jól tolják, az Avex fejőstehenei. Egy cikkből olyasmire emlékszem, hogy a jobb rajongói klubos nézőhelyekért koncerten elkérnek akár 30-40 ezer jent is. Szorozd fel a Tokyo Dome befogadóképességével. :shocked!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 30 Sun, 9:04 am 
Forum Fanatic

Én az EXILE-tól csak annyit szeretek, hogy Koda Kumi feat. EXILE meg GLAY feat. EXILE, a többi eléggé ehh. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 30 Sun, 9:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ jaja a collab cuccaik "valahogy" jobban fekszenek nekem is. Ezt a glay számot is ismerem, bár fogalmam nincs, hogy kik ők. :D

Ami jó még az Exile-tól ilyen témában, az a Soweluval elkövetett számuk. Raprészek faszántosak benne.
http://www.youtube.com/watch?v=BQ1Y0WrKhbg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 30 Sun, 9:28 am 
Forum Fanatic

foodlfg wrote:
Ezt a glay számot is ismerem, bár fogalmam nincs, hogy kik ők. :D

Óh, csak egy mérsékelten híres pop-rock banda. :lol: Szerintem próbáld ki őket, jók! (inkább J-pop gitárokkal, mint rock)

Ez a Sowelu cucc télleg nemrossz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 01 Tue, 9:34 am 
oshare booty
oshare booty

xD glay az egyik legnagyobb legenda a színtéren, ne szivasd!!

fúú jó sok post :) pár napig nincs netem és lol elvagytok

btw scandal két új pvje!
http://www.youtube.com/watch?v=9UBZxZK9VRI
http://www.youtube.com/watch?v=t4WhC1R7zd4
sztem nem kell odaírnom melyik a fődal és melyik a szingli B valami :D

+ tegomass
http://www.youtube.com/watch?v=bo2CaVD9dNg
ez a dal aranyos :) olyan kis laza, dallamos valami

http://www.tokyohive.com/2011/01/shibas ... ei-spirit/
ez meg vicces pv de lapos a dal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Feb 01 Tue, 2:05 pm 
oshare booty
oshare booty

na akikre én rá fogok most cuppanni az a Hilcrhyme lesz :)

in case valaki nem ismerné őket: a legújabb daluk
http://www.youtube.com/watch?v=pNym6-ojtcA

nekem iszonyat bejön úh megkerestem a 2010es pviket is!!

Daijobu
http://www.youtube.com/watch?v=B6h0uptzAJM
Loose Leaf
http://www.youtube.com/watch?v=e1k2Z-w3u6M
Shampoo
http://www.youtube.com/watch?v=NZJeLJ8HFS0
Travel Machine
http://www.youtube.com/watch?v=uqZA9CanTfY

sztem egész viccesek :D

ja meg 1-2 pvt is megnéztem (tipp by food)
fukui mai - imádom nézni ezt a csajt xD annyira látszik rajta h a videó felvétele alatt tátogott.. :D az egész mozgása olyan.. vicces, nem reális. na mind1
viszont a dal tényleg szép, kellemes

a buono nem volt már? vagy csak tokyohive-on láttam?

a férfiak szele (jól fordítom?) vicces. de nem maradt meg sok, csak h olyan rejtős az egész

a momoiro viszont vacak.. >o> az első volt amit az első hangoknál kikapcsoltam..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 173  Next

All times are UTC + 1 hour