Hmmm.....Nos anno... .amikor még naon kicsike volt Tokubei-san Bruce Lee fímek mentek dögivel unokatesóméknál ( nagybátyám akkoriban minden filmet felvett, így igazi gyöngyszemek is akadtak a megsárgult papirú dögnehéz VHSkazik közt 8) Bruce Leetől mind az összes filmet láttam (monnyuk nem nagy teljesítmény asszem négy van neki, plusz egy tv-sorozat "The Green Hornet" volt ha yól emléxem).Az abszolút favoritom a Tomboló ököl (Fist of Fury), és talán még a Big Boss...
Brandon Leetől egyedül a Holló tetszett, de az nagyon!A Bruce Lee rajongásoma, Jackie Chan váltotta le, na tőle kb 40-50 filmem van.Kedvenceim: Rendőrstory 1-2, Istenek fegyverzete, Gördülő kung-fu, Oldszkúl:A rettenthetetlen hiéna, Shaolin halál kamrája et cetera...A mostani filjei nagyon-nagyon rosszak, mióta belecsöppent Hollywoodba... amúgy tudtátok,hogy kaszkadőrként kezdte és benne van a Tomboló ökölben? Itt egy kép....ahogy Bruce éppen leápolja...

Nos ebben az időben nagybátyáméknál volt egy tonna szamurájfilm (azaz chambara):Ilyenek mint (a szerintem legvagányabb szamurájfilm) A Nyolc szamuráj legendája(Satomi Hakkenden, rendezte:Fukasaku Kinji!!!)

Vagy a színtén FK által rendezett sci-fi finomság (mondjuk az egész egy nagy Star Wars utánzat)a Message from space.

Kurosawa sensei filmjei.Kedvencem a Ran, és a Vihar kapujában...szerintem az agyonsztárolt 7 szamuráj jó, de nem kiemelkedő.Akkor volt itt még Shogun árnyékában(Sonny Chibával), Chinese super ninja, etc. Mosanában Takeshi Kitanok mennek nálam, favoritok: Hana-bi, Kikujiro no Natsu, Brother és Zatoichi....

Akkor én is szeretem Ryuhei Kitamura filmjeit!Pl Azumit!

Ezen kívül most jön le a Versus....Sky-Hight is tervezem, hogy megnézem....Godzilla:FW!Miike Takashi:Koroshiya 1....hát...ya.Az FF7:AC nekem bejött!!!Ya igen!.......ha valaki tudja hol lehet leszedni a Nyolc szamuráj Legendáját(Satomi Hakkenden)azt naaaagyon szépen kérem, hogy írja meg nekem, me naaaaaaaaggyyyon szeretném megnézni japánul.....Thanx! 8)