Case wrote:
Semmi gond. Majdhogynem vicces, hogy micsoda felháborodás lett belőle, meg mennyire magára vette mindenki.

1)Köszönöm Case. Erről van szó.
Ne haragudjatok, ti aztán felnőttek vagytok! Még is mi a fene ütött belétek? Egy ekkora semmiségen kell ilyen UNDORÍTÓAN veszekedni. Büszkék lehettek magatokra, hogy olyan idegs lettem, hogy itt remegek, majd' elsírtam magam, mert ez számomra tényleg hihetetlen!!! Ne haragudjatok. Ennyire unatkoztatok? Mert per/pill nekem tanulni kéne, de itt írom ezt a kis üzenetet.
( ennyit a megróvásról )
2)Szóval ez a híres fórum!
Elnézést én nem akarok téma tárgya lenni. Belőlem nem fogtok bűnbakot sem, kaki kavarót sem kreálni!
Sosem hittem volna, hogy én ebbe egyszer bele fogok kavarodni :/ és ez nagyon rosszul esik. Aki ismer tudja, hogy senkinek nem ártaottam soha, ha valakivel akkora bajom van megmondom neki, ha nem akkora a baj, akkor nem, de a barátaimmal beszélhetek erről.
3) Ki és hogy jön ahhoz hogy az én facebookos üzenetemet csak úgy betegyék ide? Elnézést pofátlanság, egyáltalán szabad ilyet? o.o ( költői kérdés)
4) Bocsánat, hogy azt mondtam, hogy buta.
5) Miért mondtam? Igen a stílusod miatt, mert úgy jött le, hogy ki vagyok én, hogy ide "merek" írni a mondjuk 5 postommal! Nem írok fórumra, mert ilyenekre nincs időm, de már jópár éve benne vagyok ebben a közösségben. A másik amiért ezt a jelzőt használtam azért, amit még Chizuval levágtál a " Kiborult a bili topicban" mert nem rád utalt.
De tényleg bocsánat.
6) Sajnálom, ha bárkiben is rossz vélemény alakult ki rólam. Eztán is minden partiban, eseményen meg lehet találni, aki szeretne vegyül velem azt szívesen és örömmel fogadom

, aki nem nem.
Igazából én evvel többet nem szeretnék foglalkozni, mert ANNYIRA FÖLÖSLEGES, hogy azt el nem tudom mondani!
Köszönöm, ha elolvastad. Köszönöm, ha megértedted. Köszönöm mindenkinek, aki el fogadta a bocsánatom.
És köszönöm lányok / case , hogy ki akartatok segíteni!