A tegnapi Garaboncziásos koncert isteni volt!!! Először az
Attention Chérie lépett fel, akiket nem is mentünk be megnézni, mert amit hallottunk, az eléggé borzasztó/uncsi/jellegtelen alter-indie volt, úgyhogy inkább iszogatás+duma.
Utánuk jött a szegedi illetőségű
Hiteljugend és hát huh...igazából nem tudom őket hova tenni, hogy ez most ilyen jobbos baromkodás volt-e, vagy éppen annak a paródiáját felhasználva a saját problémáik kifejtése (merem remélni, hogy az utóbbi, legalábbis a vasalódeszkás szintit és az Euro-jeles zászlókat nem tudtam komolyan venni xDDD). Mindenesetre nekem nagyon bejött, amit csináltak, többnyire a közönségnek is, volt pöri. Kb. mintha a Metronome-ot beoltották volna fogós-minimáldallamos HC-punkkal, érdekes egyveleg volt.
Az estet pedig a pesti
Hangmás zárta, na ők ezer százelékig vérprofik voltak, saját roadokkal meg keverőssel, aki végig ott is állt a keverőpult mellett, meg figyelt is, hogy mit csinál, nahát.

Ezek után sejthető, hogy a hangzás minimum fasza volt, a hangulat meg aztán végképp! Ekkora táncit/őrületet még nem láttam itt. A frontemberről nem tudom eldönteni, hogy félelmetes-e vagy ultramenő, kicsit mindkettő, mindenesetre egy állat, az biztos.

Az egész zenekar télleg beleadott mindent, és olyan finoman csúsztak ezek a
(helyenként eléggé elborult) feszes ritmusú new-wave/indie-slágerek, hogy ihajj!
Ha legközelebb jön valamelyikük, mindenképpen megpróbálok elmenni, hatalmas buli volt!