Bíborhold wrote:
Ktai wrote:
(hálistennek azért szájba nem b***tak!

)
És szerintem pár idióta tinilány miatt, akik kb most ittak elõször életükben, nem érdemes kihagyni egy bulit sem. De ez csak az én véleményem.
Szerintem, a hallottak alapján van különbség a 'pár részeg tinilány' és az 'orcán ver téged egy részeg tinilány' szint között. Félreértés ne essék, engem is öntöttek már le, és csaptak meg koncerten, de azok olyanok voltak, hogy számítottam is rá, mert olyan volt a koncert. Szóval azért van különbség az Aruval történtek, meg a pár részeg tinilány között.
Én legutóbb a DJ Krush (!) koncert előtt, az A38-on (!) Cadikék szettje alatt keveredtem lödösődébe torkolló összezörrenésbe egy ránézésre kb. 20 éves (!) fennhangon óbégató, mindenkire sört lötykölő részeg csajjal. És (bőven) nem ő volt az egyetlen ócska suttyó ott a közönségben.
Ennyit arról, hogy mit számít a hely, a kor és a koncert stílusa. Persze, egy hc, metal koncerten nem lepődik meg ilyenen az ember, meg ha már Krush, akkor a ZP-ben sem, de tényleg, ennyire nem számít a stílus, meg az, hogy sokezres belépő van, vagy hogy az a zene aztán végképp arról szól, hogy chill van, meg nyugi. Most akkor mondjam, azt, hogy innentől én nem megyek DJ Krush-ra, mert ott nem tudnak viselkedni az emberek?

Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy
mindenhol vannak hülyék, teljesen mindegy, hogy hova megy az ember és habár igaz, hogy most a szilveszter miatt sajna láthatólag többen és jobban engeték el magukat, mint megszokott, ez egyrészt azért nem általános, másrészt meg sanálatos módon nagyon nem egyedi jelenség és nem erről a színtérről szól ez a dolog, hanem egy általános tendencia, amit az a cikk is alátámaszt, amit pont Aru linkelt odaát a wtf topicban.
MaoKwon wrote:
[ ex.
NiikuraKaoru, forum member vagyok am, csak uj Log-in-nal

szoval szo sincs newbiekodásról -.-" ]
De mér nem váltottál nevet inkább, az újraregelés helyett? xD Mindenesetre welcome back.

ishii wrote:
Ennek nagyon örülök, remélem minden benne van

Éncsak annyit néztem, hogy hátha találok benne valamilyen iratot, vagy bármit, ami segít beazonosítani.
Örülök, hogy Case sikerrel járt, és hogy visszakaptad a tárcád

Jaja, metaláltam a személyit a tárcában és a kép alapján már azonnal tudtam, hogy kié, sz'al ahogy hazaértem ráírtam a kishölygre, hogy hello-hallo, elhagytál valamit. xD
ayumu wrote:
A csöpögős plafon kiakasztott. Valami vöröses vizes trutyi csepegett.
Mindenhonnan. Állandóan. Nem lehetett menekülni előle, és ettől hisztis lettem.
Ja, az durva volt.

Csak a színpadon, meg tánctéren volt menekvés, mert ott volt egy plusz vászonszigetelés a plafonon, de habár az, hogy a falak nedvesek, a Kékben is megszokott, ilyet én még nem láttam, ami most itt volt. O_O
Shizu wrote:
Caaaaase, nekem is kell olyan bubifújó *o* aaaaannyira jól nézett ki

MOndtam honnan szereztem.. egy titokzatos, cowboykalapos embertől, a Deákon, aki a Gödör mellett ült még nyáron, egy napfényes délutánon. xD Ott árulta ezeket egy bazinagy bevásárlósatyorból és habár már azelőtt is láttam egyszer-egyszer más helyeken, meg akkor is azt mondta, hogy ott bármikor meg lehet találni, azóta sem láttam, annak ellenére, hogy nagyon sokat járok arrafele.

himitsu wrote:
a zenei felhozatal nagyon jó volt, de nem mondanám kifogástalannak, mert nekem kicsit sok volt a dubstep és társaik... amire nem hogy táncolni nem tudtam, hallgatni sem volt jó D:
Egy darab 5-6 perces dubstep blokk volt három számmal.

Viszont sajnálom, hogy nem volt idő dunálni veletek egy kicsit. ._. Mert oks, hogy ott volt a Luna Sea trip, de amúgy anniyra kevésszer futunk össze. o_o/
himitsu wrote:
viszont a díjnyertes a kanapén dugó
(mert az nem szex volt. dugtak, mint a kutyák.... -_-"") pár. szépen neki is feküdtek, meg minden, mi pedig premier plánból nézhettük végig

aztán persze büszkén mosolyogtak u_u
gondolkoztam, hogy legyek-e olyan paraszt, mint õk, és odamenjek-e megkérdezni,hogy "oszt legalább jó vót?"
de nem : <Ez most komoly..? O_o/ Ha valaki máskor ilyet lát az szóljon már nekem, hogy én személyesen dobhassam ki az illetőket. o_Ó
Lily wrote:
Case meg most már másodszor játszotta be, hogy Pierrot nyomott, amikor elindultunk haza

Eskű nem direkt volt! xD Van egy nagy Pierrot fan leány, ő kéri valahogy mindig pont ilyenkor. xD
ishii wrote:
Mellesleg nemtudja valaki annak a számnak a címét(dubstep), ami közvetlenül a Goth Trad - Back to Chill elött volt? olya 2 körül adhatta le Case. nem bírok várni a tracklistig

Lee Mortimer, Foamo - Superman (Ajapai Remix) - kibaszottul zseniális az egész, de ahogy az elején a könnyed kis disco-house átvált dubstep brutálkodásba, az extra-fenomenális.

Jigsaw wrote:
Azon mondjuk csodálkoztam, hogy ahhoz képest, hogy eredetileg az volt, hogy a VK-zenék inkább lightosabb/partyzósabbak lesznek, kb. 60-70%-ban brutálzúzda ment
(különösebben nem zavart, bár a Dirutól a Hageshisa...-ra továbbra se tudok hogy mozogni XD). Ja, és a hangosítás furi volt, de leginkább kikúrt hangos. Az elején kicsit vissza lett véve, de aztán az este folyamán megint visszaállt arra a majdnem elviselhetetlen hangerõre...ennek is volt köszönhetõ pl. hogy az egyszem Fear and Loathing...-dalt nem ismertem fel, csak 1 perc után.

A hangosítást én sem értettem, de nem tudtam mit kezdeni, pedig próbáltam... az elején direlt visszavettem a nagy keverőn a basszusból, de ehhez képest voltak olyan számok, amiben annak ellenére szinte elviselhetetlenül búgott a mély, hogy a kiskeverőn is majd nullára lecsavartam.

Szóval ja, valahogy most nagyon nem sikerült optimálisra belőni, ezért sorry, néha engem is zavart már, hogy ott rezonáltam tőle. xDD VK dolgokban, meg a helyben érkező requestek miatt volt inkább több a zúzda (meg ráadásként az elején még félre is nyúltam és a Love Is Dead helyett a Crossed Arrow-s indítottam el. :'D), amit én válogattam, azokkal meg próbáltam ezt ellensúlyozni, de végülis nem volt zavaró a dolog szerencsére, féltem tőle, hogy mennyire fog sikerülni a lavírozás a két zenei irány közt, de szerintem egész jól sikerült megoldanunk a dolgot és tényleg kb. fele-fele lett végül. ^^"
Manic wrote:
Én csak a lesbian és gay show-t kukkolhattam, de az is pont elég volt. Mondjuk inkább csak az előbbire nem vagyok valamiért kíváncsi.. xD
Mi, a gay-show az oké? xD
Jigsaw wrote:
Manic wrote:
Az elsõ kört megúsztam xd
Én is.

Úúú~ és Case-rõl is vannak képek, tökre elszoktam ettõl. :'D
Alig várom, hogy lássam.

Bíborhold wrote:
[Sakura.] wrote:
ez a társaság kezd egyre durvább lenni. o_O pedig én is voltam már ittasan Nipponon, de azért... o_o" azt hiszem, nem bánom, hogy nem jöttem végül is... :/
THIS.
Azért úgy ne THISezz, hogy ott sem voltál.

MaoKwon wrote:
Mondjuk egy olyan dolog jó lenne hogy listát irni azokról akik lejönnek, és ha valaki valami olyat tesz ami a társaság számára kellemetlen, akkor egy ideig kizárni öket, mondjuk a legközelebbi buli erejéig. És akkor talán tanulna mindenki ebböl az egészböl. Valamit csak ki lehet találni.
Ez működhetne, csak az a baj vele, hogy én speciel valahogy sose tudom, hogy kik csinálják a balhét, az Aru féle, meg a diványos esetről is csak most, utólag hallottam. Szóval az a gond, hogy amig én vagy Ji nem jegyezzük meg az illetőket, addig nem lehet mit csinálni, mert a biztonságiaktól, akik egyrészt nem is feltétlen ugyanazok mindig, meg kismillió más bulit is lenyomnak, nem várható el, hogy bárkit is számontartsanak. A VIP-s dolog meg csacskaság, mert az feleslegesen megnehezítene mindent, főleg az új érdeklődők számára.
Egyébként szerintem baromi jól sikerült a buli, ugye, ahogy írtam fentebb is, sikerült egész jól tartani mindkettőnknek az arányokat, meg a hangulat is baromi jó volt, plusz olyan tömeg volt, hogy húúú. *o* Soha, egyetlen szilveszteri buliban sem voltunk még ennyien.

meg jah, ahogy szintén írtam fentebb, most tényleg elég sokan csúsztak szét a kelleténél sokkal jobban, de ez azért baromira nem jellemző, mindig van egy-két ilyen eset, de bőven a tolerálható átlag felett, szóval ebből az egy esetből vészjósló, tragikus következtetéseket szerintem nagyon nem kellene levonni.
Amit viszont baromira sajnálok, hogy köszönhetően annak, hogy itthonhagytam a tartalékaksikat, a készülődés és a buli eleje alatt a töltőn volt az a négy, ami a gépbe való, így nincs fotó a feldíszített teremről, pedig rohadt jól nézett ki az égősorokkal, szerpentinekkel, a rakat lufival, a happynewyear felirattal, meg egyebekkel. .__.
Más: Valaki nem találkozott egy nagyobbfajta fülhallgatóval, vagy adott le ilyet a pultosoknak, biztonságiaknak? Valaki elhagyta és ma nem tudtam felhívni a klubot (mert végigaludtam a napot xD), sz'al gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud valamit. ^^
Jah, és persze mégegyszer Boldog Új Évet mindenkinek. Szeri van. xD