Egész jó buli volt!

A zenékkel szinte teljesen meg voltam elégedve, mondjuk a hajnali órákban már néha-néha monotonná vált a dübbögés meg láncfűrész-szinti meg mittomén
(az electro-cuccok, na XD), de azon kívül teljesen jók voltak! Azon mondjuk csodálkoztam, hogy ahhoz képest, hogy eredetileg az volt, hogy a VK-zenék inkább lightosabb/partyzósabbak lesznek, kb. 60-70%-ban brutálzúzda ment
(különösebben nem zavart, bár a Dirutól a Hageshisa...-ra továbbra se tudok hogy mozogni XD). Ja, és a hangosítás furi volt, de leginkább kikúrt hangos. Az elején kicsit vissza lett véve, de aztán az este folyamán megint visszaállt arra a majdnem elviselhetetlen hangerőre...ennek is volt köszönhető pl. hogy az egyszem Fear and Loathing...-dalt nem ismertem fel, csak 1 perc után.
Na és igen, a kanapén szolidan baszó párocska egy élmény volt, bár olyan húsz perc után már inkább uncsi.

A csöpögős falakhoz meg már hozzászoktam, a Vörösben ilyen szokott lenni (gondolom a lecsapódó pára miatt).
Aru: nem csodálom, hogy ez az incidens elvette a kedved a buliktól, a helyedben én is így éreznék
(az más kérdés, hogy mostmár eleve annyira nem szoktunk buliba menni XD). Érdekes, hogy a régi bulikon sose láttam részegen fetrengő/kitudjamicsináló fruskákat, inkább az volt a jellemző, hogy a túlzott táncikálástól amortizálódtak le a népek (ugye, Ji?

), ami még mindig jobb. Na mindegy, ez csak egy zárójeles észrevétel volt. xDDD
Mindenesetre jó volt az ismerősökkel találkozni/szót váltani/hülyülni/táncolni, sz'al társaságilag mindenképpen király volt a buli, de ahogy írtam, a zenére se lehetett legtöbbször panasz! Éppen ezért köszönet a DJ-knek, és még1× B.Ú.É.K.
(ja, és buli előtti szendvicsezés + buli utáni gyros rulez!!! ^^)