Bíborhold wrote:
Btw, ennek utánanéztem, és ez nem igaz, az első Dark Watersön (2007 Februárjában) még nem szerepeltek, de a kettő közt már kint volt a Moralist S.S. (2008 Májusa), így lehetett az gondolom, hogy a Darker Watersre (2008 Júniusa) már felkerültek a 'The Fake'-el, ami új volt. És szerintem az a verzió jobb is lett, mint ami a Part Of Gracere felkerült. <3
Btw, akkor a Sins Of The Flesh lemezekben nem tudsz valamit? Mert láttam DWA oldalán, hogy több is van, csak én egyet sem találok. :/
Wrong.

A Darker Waters igaz, hogy a Moralist után jött ki, de az a válogatás ugyebár embertelen sokat késett és a tracklistája jóval megelőzte: pont te posztoltad
még áprilisban, a tervezett előadólista meg még 2-3 hónappal azelőtt kikerült, amikor a L&R myspace-en még csak az említett demószámok voltak (amiket a Moralist előtt kb. egy hónappal szedtek le) és a debütcuccnak még a bejelentésénél sem tartottak. Nem azt mondom, hogy ők fedezték fel a zenekart, mert bőven befutottak ők maguktól is (meg valljuk be, a DWA válogatásoknak sok hatása sajna nem volt), de én speciel nekik köszönhetően találtam rájuk és dobtam hanyat tőlük.
SotF cuccokról meg nem igazán tudok semmit, mióta volt egy kis vitám a DWA vezető uriemberrel. Ugye a SotF lemez, meg a második D13 mini is meg volt rendelve, de soha nem érkezett meg és habár esélyes, hogy a posta nyelte be, nem igen volt segitőkész a drága emberünk, abban, hogy rájöjjünk, hogy mi történt, vagy kitaláljunk valami megoldást, olyannyira, hogy egy idő után már arra sem vette a fáradtságot, hogy válaszoljon. Vagyis azóta is van 4-5 CD, amit kifizettem neki, de sose kaptam meg. Whatever, a lényeg, hogy nem igazán akarok a CDivel foglalkozni, főleg, hogy pont azután állt le teljesen a japán vonalról, max egy-egy remixre kér fel helyi valakiket a nyugati industrial tucatzenekarok japcsi CD-kiadásaihoz.