Grail wrote:
Kry-chan wrote:
Rukiban a szép fején kívül az a legjobb, hogy szégyenlős!!! Tegnap elképzeltem Hizumis mellbimbómutogatós bőrszíjjakban....szegényke...azért nem mutogatja a kis testét mert félénk, vagy mert nem csontsovány???Doll...ebben te vagy az illetékes...a te férjed!^^
bár nem az én férjem, de szerintem azért nem mutogatja magát annyira, mert nem csontsovány de hát mostistenem Ruki úgy jó ahogy van
Egyébként azért gondolom, mert Peachemben van egy szép nagy kétoldalas Gazette cikk..és mindenkinek ott van minden adat, súlytól kezdve a piercingekig XD kivéve neki, mert neki hiányzik a súly....bár Uruha a maga 62 kg-jával magasan veri a többiek 55-ét XD nem baj uruha is így aranyos

Ohhhhhhhh....^^
Nekem még tetszik is, hogy nem olyan csontsovány..Ruki emberin néz ki! Uruhan meg nem látszik az a 62 kg...(depressziós leszek a gondolatra, hogy én utoljára 14 évesen voltam 50 kg körül....x_X)
Ez olyan mint a Panik Ch-nál Kana...hiányos angoltudásommal annyit azért el tudtam olvasni a profilnál, hogy a kilók kiírása helyett az ált,hgoy sok és fogyni akar...pedig csak nem csontsovány...(megsimizgetném a kis úszógumciját! ^^)