Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 3:23 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 5946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 397  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 11:32 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

IGENIGEN!!! Meg kell zabálni olyan ééédes!!!!!*fangörlroham* :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 11:33 am 
Forum Addict

Feltöltöttem a Making of Filth in the Beauty PV-t, hátha kell valakinek

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 11:57 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hkkökhö....decukkor....kell hát....^^
*elégedett fej*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 5:11 pm 
Senior Member

setsuna wrote:

Ezt én is köszönöm!!! Pont a múltkor szedtem le YouTuberól, de folyton azon szenvedek hogy azok olyan pici, szar FLV videók!!! De mostmár megvan nagyban is!!! :D
Ummm erről jut eszembe, nincs meg valakinek a 2006os Standing Live Tour Bonusa?!?! Az is csak picike flv videókba van meg!! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 6:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

khmm!
A férjemről tetszenek beszélni hölgyeim! Harapok ám! :twisted:
a legnagyobb előnye, h rendet rak utánam, mert ennyire kis rendmániás!^___^ szeretem!^^

edit: *megnézte* nyaaa!^^ *fangirlizm on* De édesen tud mosolyogniii!^^ És még a hangja is édi volt!^^ *fangrlizm off*
azon viszont jót mulattam, h lehet azt hitte nem fér bele a kamerába azért dőlt oldalra! XD Meg az a cigi füst is kellett ám! Relytéjessé teszi a kis édest! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 7:54 pm 
Senior Member

Mit is mondhatnék?Nagggggyon éééédi:) Nem hittem volna hogy egy japónak is jól áll a raszta haj, de ő rácáfolt, neki minden jól áll :crazyeyes: Megnézem még pár 1000X az tuti!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 14 Thu, 9:03 pm 
Forum Addict

Kane wrote:
setsuna wrote:

Ezt én is köszönöm!!! Pont a múltkor szedtem le YouTuberól, de folyton azon szenvedek hogy azok olyan pici, szar FLV videók!!! De mostmár megvan nagyban is!!! :D
Ummm erről jut eszembe, nincs meg valakinek a 2006os Standing Live Tour Bonusa?!?! Az is csak picike flv videókba van meg!! :(

De!

Viszont lusta vagyok nagyon, úgyhogy megkerestem, ahonnan én szedtem le... és szerencsére Megaupload linkek is vannak, amik még működnek ^^

http://batsu.org/viewtopic.php?t=13693& ... &start=460

közel az aljához... a Disc 3 az kell, hogy legyen... de ha neked nem működik a MU, akkor majd felrakom Sendspacere vagy YSI-re...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 12:58 am 
Senior Member

setsuna wrote:
De!

Viszont lusta vagyok nagyon, úgyhogy megkerestem, ahonnan én szedtem le... és szerencsére Megaupload linkek is vannak, amik még működnek ^^

közel az aljához... a Disc 3 az kell, hogy legyen... de ha neked nem működik a MU, akkor majd felrakom Sendspacere vagy YSI-re...

:multi: :multi: Köszönöm köszönöm!!! Megpróbálkozom vele, meglátjuk Megaupload milyen kedvében lesz!!

edit: Eddig próbálkoztam, de nem hagyja magát!!! :( :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 7:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rukiban a szép fején kívül az a legjobb, hogy szégyenlős!!! Tegnap elképzeltem Hizumis mellbimbómutogatós bőrszíjjakban....szegényke...azért nem mutogatja a kis testét mert félénk, vagy mert nem csontsovány???Doll...ebben te vagy az illetékes...a te férjed!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 9:02 am 
Elite Member

Kry-chan wrote:
Rukiban a szép fején kívül az a legjobb, hogy szégyenlős!!! Tegnap elképzeltem Hizumis mellbimbómutogatós bőrszíjjakban....szegényke...azért nem mutogatja a kis testét mert félénk, vagy mert nem csontsovány???Doll...ebben te vagy az illetékes...a te férjed!^^

bár nem az én férjem, de szerintem azért nem mutogatja magát annyira, mert nem csontsovány de hát mostistenem Ruki úgy jó ahogy van :wink:
Egyébként azért gondolom, mert Peachemben van egy szép nagy kétoldalas Gazette cikk..és mindenkinek ott van minden adat, súlytól kezdve a piercingekig XD kivéve neki, mert neki hiányzik a súly....bár Uruha a maga 62 kg-jával magasan veri a többiek 55-ét XD nem baj uruha is így aranyos :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 9:08 am 
Forum Addict

Kane wrote:
setsuna wrote:
De!

:multi: :multi: Köszönöm köszönöm!!! Megpróbálkozom vele, meglátjuk Megaupload milyen kedvében lesz!!

edit: Eddig próbálkoztam, de nem hagyja magát!!! :( :(

Jólvan, ígérem, hétvégén összehozom neked, Sendspace jó?
Viszont cserébe fel tudnád nekem rakni az új Merry kislemezt MU-ra? Én Sendspaceről azt nem tudom leszedni :(

EDIT

Ezt nem hiszem el! Most, hogy panaszkodtam, véegre simán engedte, hogy letöltsem ^^
Szóval akkor ma este vagy legkésőbb holnap nekiállok, és megcsinálom a bonus discet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 10:26 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Grail wrote:
Kry-chan wrote:

bár nem az én férjem, de szerintem azért nem mutogatja magát annyira, mert nem csontsovány de hát mostistenem Ruki úgy jó ahogy van :wink:
Egyébként azért gondolom, mert Peachemben van egy szép nagy kétoldalas Gazette cikk..és mindenkinek ott van minden adat, súlytól kezdve a piercingekig XD kivéve neki, mert neki hiányzik a súly....bár Uruha a maga 62 kg-jával magasan veri a többiek 55-ét XD nem baj uruha is így aranyos :roll:

Ohhhhhhhh....^^
Nekem még tetszik is, hogy nem olyan csontsovány..Ruki emberin néz ki! Uruhan meg nem látszik az a 62 kg...(depressziós leszek a gondolatra, hogy én utoljára 14 évesen voltam 50 kg körül....x_X)
Ez olyan mint a Panik Ch-nál Kana...hiányos angoltudásommal annyit azért el tudtam olvasni a profilnál, hogy a kilók kiírása helyett az ált,hgoy sok és fogyni akar...pedig csak nem csontsovány...(megsimizgetném a kis úszógumciját! ^^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 10:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

És ezt az embert képzeltem én el Hizumis szadocuccban....^^
Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 11:40 am 
Forum Addict

Image

Annyira aranyos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 15 Fri, 12:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

decukiiiiiiiiiiiiiiii*olvad ezerrel*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 397  Next

All times are UTC + 1 hour