pocketlawyer wrote:
Jude wrote:
pocketlawyer wrote:
A Japánban való régebbi jelenlét sz'tem nem változtat azon, hogy mind BoA, mind a Tohoshinki koreai. Ezzel a japánok vannak a legjobban tisztában.
Ez annyiban nem igaz, hogy a japánok nagyobb részének lövete sincs arról, hogy BoA koreai.

A rajongóinak és a műsor készítőinek sz'tem van lövése róla.
Ja, de mondom, BoA egy kicsit mas erteket kepvisel, mint az utobbi par evben feltunt koreai boom-nak koszonhetoen elhiresult koreai bandak. BoA mar joooval elotte hires lett Japanban, foleg mivel erre a piacra szantak elso sorban betorni, elore felkeszitettek a terepre, szoval ugy jelent meg Japanban mintha o is japan lenne. Es szerintem ennek csak azert van itt most jelentosege, mert a Kouhaku Utagassen meg mindig nem egy music station super live! Egyreszt ha jol tudom regebbi (de javitson ki valaki, ha tevedek), masreszt hagyomanyokon alapszik, a helyszin is mas, mint az MSlive-nal, es azon tul, hogy meghivason alapszik a dolog (es megtiszteltetes fellepni rajta, bar pff... NHK xD), egy kicsit nemzeti felhangot is kepvisel (igen, piros-kek....), meg azt se felejtsuk el, hogy a japanok legnagyobb es legfontosabb unnepe az ujev. Ezert gondolom, hogy azert jol megvalogatjak, hogy milyen koreaiakat/kulfoldieket hivnak meg.
Mondjuk azt nem tudtam, hogy esett a nezettsege, en errol nem hallottam... az ismeroseim kozul legalabbis sokan nezik ezerrel, ez ilyen bevett kotelezo program ujevkor, hogy akkor tv bekapcs, es kouhaku, es meg az ezredszerre fellepo legborzalmasabb enka-nenit is vegigszenvedjuk, mert ez HAGYOMANY, stb.

Meg ugy tudom, ennek van messze a legnagyobb nezettsege az osszes musor kozul egy ev alatt (sok konyvben is errol harsognak), de persze lehet, hogy azota valtoztak a nezettsegi adatok, ezt nem t'om.