Case wrote:
No, szóval a webshop topicból áthozva~
A Death Watch Asia... ehh. Jah, a kezdeti lendület után teljesen leálltak a japán zenekarok promózásával és jó ideje csak nyugati (többnyire eléggé ócska xD) industrial bandák CDinek japcsi kiadásával foglalkoznak. Mondjuk a Darkest Labyrinth valamennyire átvette a helyüket, de az azért nagyon nem ugyanaz a vonal (thx2Kiwamu :'D) és a Despair, Demonoid13 tipusú cuccok nagyon hiányoznak nekem is. Szerencsére legalább a BAAL aktívkodik kitartóan továbbra is, most éppen a Club Asia-ban (! *o*) nyitnak majd a Celldweller és Dope Stars Inc előtt, ami azért nem rossz, meg az Angelspit-es turné is jót tett a nemzetközi hírnevüknek, sz'al talán legalább ők viszik valamire a régiek közül. Igaz, új anyagot ők sem adtak ki évek óta.
Gondoltam mondjuk, hogy előbb-utóbb lesz nemzetközi indusztriál is, de azért sajnálom, hogy ennyire elhagyták a japán színteret. :/ A Darkest Labyrinth dolgok nekem annyira sosem tetszettek, nemcsak a Kiwamu miatti mellényúlások (Virgin O.R Pidgeons pl.) miatt, hanem mert szerintem a Dark Waters szélesebb körben is válogatott (Jet Pepper Tower pl. <3). Egyébként igen, én is hiányolom a legtöbb bandát, bár gondolom a Despair nem igazán fogja folytatni az énekesnőjük halála után, de pl. a Demonoid13 is visszajöhetne már. :/
Btw, a DeathWatchAsia boltban kapható Sins Of The Flesh lemezek közül nincs meg valamelyik neked?