Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 6:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 03 Wed, 11:18 am 
Member

Én is szeretnék requestelni péntekre:
2ne1 - I'm Busy
F(x) - Nu ABO

És persze emelett még mindig támogatom Ayumu kérését a sok hc és dnb zenével kapcs. :D
Meg hát nyílván bármilyen Yoji Biomehanika-nak örülnék. ^^ (Ez azt hiszem inkább Ji-nek szól.)

Köszönöm előre is!
Várom már nagyon a bulit, hiányzott már a Groove. Joolesz! x3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 03 Wed, 11:59 am 
Forum Addict

Na az én kérésem: Mikawa Kenichi - Sasoriza no onna [さそり座の女] mert az a szám egyszerűen LOL.
És örülnék egy kis enkának is, mondjuk ... Hikawa Kiyoshi? :lol: vannak gyorsabb számai is, pölö a Hoshizora no romansu, meg a Niji iro no baion, ez a legutolsó kislemeze volt.

Edit: és a Tokimeki Rumba!!! Igen!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 03 Wed, 8:20 pm 
Forum Addict

Én kérném szépen az F.T Island-től a Hope c. számot.
Köszi! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 03 Wed, 11:17 pm 
Senior Member

Egész szépen megúsztam ismét a képeket, csak az egyiken vagyok a háttérben észrevehető! (Köszi szépen ismét^.^)
A videó pedig tökéletesen jelképezi azt, ami miatt érdemes elindulni otthonról este. xD (Bár nekem ez itthon is megadatik *mázlista*)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 04 Thu, 1:07 am 
Forum Expert
Forum Expert

Jé, most látom csak a képeket! Köszi! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 05 Fri, 11:46 am 
Newbie

Zakuro wrote:
Én kérném szépen az F.T Island-től a Hope c. számot.
Köszi! :D

Nagyon támogatom :love5: :lol: (De tőlük akármelyik szám jó nekem <3 )

És ha lehet akkor szeretném kérni valamelyiket ezek közül: BEAST ~ SHOCK, Koda Kumi ~ TABOO, és Hey Say JUMP ~ Mayonaka no shadow boy :roll:

De ha FTI lesz akkor az mindegyiket üti :D

Előre is köszi szépen ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 12:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nah elsőként a buliról^^
elvileg Jivel megbeszélt találkozóból az lett, h Case-t vártam a népliget metrónál, mert olyan beszari vok, h egyedül nem merek átmászkálni a parkon. -,-... no comment.
lassan elkezdtek jönni az emberkék, mondjuk jobbára a djpult körül álltam meg beszélgettem, néha mentem táncolni is.
Orsinak köszi, h mondta, h örült, h eljöttem!^^ Nagyon jól esett! És örültem, h Ayumi is úgy döntött, h eljön^^
Egyébként a dnb részek alatt sasoltam az embereket, akik tényleg tudnak rá táncolni, és volt két csajszi a djpult közelében, akik nagyon jól nyomták!^^
Volt egy gonoszkodásom, bár szerintem nem vette észre senki, hacsak nem ismerik a dalszövegeket. Ugyanis mikor Ji berakta a SNSD-Oh-ját mondtam, h én erre a U-kiss-Shut Up-jával válaszolnék(főként az első két mondattal). :roll: *elfut az snsd fanok elől*
Amúgy jól szórakoztam.^^ És öröm volt látni Bélát is, rem legközelebb Süti se marad otthon antiszockodni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 1:32 pm 
Senior Member

A buli fénypontja az a "szám" volt, amire kedvem lett volna kimenni a rizsföldekre és aratni..jó volt rá keringőzni :D

A füstgép nem jött be annyira..konkrétan fájt tőle a szemem.

Juhúúú és először maradtunk a végéig :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 1:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köszi a képeket, Case!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 2:40 pm 
Forum Addict

ant. wrote:
A buli fénypontja az a "szám" volt, amire kedvem lett volna kimenni a rizsföldekre és aratni..jó volt rá keringõzni :D

:puppydogeyes: Ez csak nem enka volt? Én fél négykor eljöttem... :cry2:
A zenei felhozatal elég vegyes volt, Talán ha jobban össze lettek volna rakva a stílusok blokkokba, akkor nem érzem azt, hogy az idő felében a táncparkettre/ről közlekedem éppen. A kommersz seggrázós számok egy kellemes blookját hiányoltam, amikor legalább fél-egy órán keresztül lehet táncolni. De jó volt, csak én vagyok válogatós meg vártam az enkámat :oops:

És újfent bocs mindenkitől, hogy nem búcsúztam el, ez már lassan szokásommá válik. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 3:48 pm 
Member

Joo volt nagyon ez a tegnapi buli! x) Már hiányzott a Groove, látszott is, kb csak akkor szakadtam el a tánctértől, mikor wc-re mentem. :D
A zenék valóban elég vegyesen váltották egymást, ami néha kicsit fura volt, de engem annyira végülis nem zavart.
Amit sajnálok, h az elején lett leadva az egyik legeslegkedvencebb számom, én meg ugye akkor még nem voltam ott. T.T
De mindegy, volt utána végülis kárpótlás, még ha azt a számot nem is lehet teljesen überelni semmivel sem.
Az idő amugy számomra nagyon repült, el se hittem, h már 4 óra van és vége. O.o De joo élményekkel távoztam, köszönjük a bulit! x)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 3:50 pm 
Elite Member

Viki: Akkor jól elkerültük egymást. T_T Mi fél négy előtt nem sokkal indultunk el és mentelek keresni, hogy elköszönjek tőled, de nem találtalak.

Nekem kicsit felemás érzéseim vannak. Egyrészről baromi jó volt, mert sikerült beszélgetni 1-2 érdekesebb témáról emberekkel, másrészről meg... nem tudom, biztos túl öreg vagyok az ilyesmihez és a zenei felhozatal se volt nagyon nekem való. Mielőtt bárki azt mondaná, hogy biztos azért, mert nem a kedvenc együttesem volt, azt ki kell ábrándítsam, hogy nem. Elvan az ember a kedvence nélkül is egy buliban, ha a számok táncolhatóak. Számomra most több volt a zaj kategóriába sorolandó szám.

A sok részegről inkább már szót sem ejtek, mert feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet, csak nem értem, hogy minek kell seggrészegnek lenni, hogy jól érezze magát az ember?

*arréb megy a kövek elől*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 5:00 pm 
Forum Addict

Ayumi: Akkor nagyon ügyik voltunk. Én elmentem a kabátomért, mire visszaértem már csak a barátnőd volt a tánctéren, elmentem körbe meg vettem vizet, mire visszaértem már ő is eltűnt ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 6:55 pm 
Senior Member

Először is köszi néhány nagy kedvencemet!
Jó kis buli volt jó társasággal, viszont nekem is zavaró volt, hogy mennyire "össze-vissza" mentek a zenék. Valamint hc hiányom volt egész éjjel...
Az uuu-uuu-zás amit műveltek néhányan, egy ideig vicces volt aztán már határozottan idegesítő.
Remélem kép most sem kerül fel rólam. ^.^
Azt hiszem most így hirtelenjében ennyi.
Pussz mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 06 Sat, 8:26 pm 
Senior Member

szerintem nagyon király volt a grúv ismét, köszönet Case-nek, Ji-nek meg persze mindenki másnak akinek benne volt a keze! :love2:
tracklist ugye lesz majd?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour