MichiruR wrote:
Szombaton elmentünk megnézni KOKIÁt! Mivel csak a koncertre mentünk lemaradtam a beszélgetésrõl, amit nagyon sajnálok.

Valaki írhatna róla kicsit, hogy mi volt.
Maga a koncert egyszerûen lenyûgözõ volt! Az mondjuk boszantott, hogy hátul folyamatosan dumáltak, annak meg külön dícséret akinek az Arigatou alatt megszólalt a mobilja.
Ezek nekem sem tetszettek annyira, de valamennyire számítottam rá. Már valamelyik lánycsapat (Momusu, AKB48) hasonló conos fellépése kapcsán is hallottam ugyanilyen dolgokat.
Meg az is zavart, hogy a hátul lévő ülőhelyek egy részéről semmit sem lehetett látni, mert beálltak a népek a székek közti folyosóra. Én a jobb oldali részen próbáltam leülni hátul, de nem volt sok értelme, úgyhogy később kerestem egy jobb állóhelyet magamnak.
Kokia koncert előtti pillanatok: egy lány beüvölti mögöttem:
"üljetek le, üljetek már le bazdmeg!" =D Oké.
(mondjuk igaza volt)
jameg nekem kicsit hangos volt a koncert és kissé olyan éles hangzása is volt. Lehetett volna lágyabbra is hangolni. De annyi baj legyen.
A conból sokat nem láttam, de nem is érdekelt nagyon, szóval nem baj. Kokia interjú után találkoztam egy nagycsomó emberrel, szinte minden sarkon felbukkant valaki. Azt nem is értettem hogy. oO
Aztán elmentünk bankot rabolni... Utána találkoztunk két lánnyal, akik a ruhájukat bent hagyták az addigra bezárt épületben, amiben korábban mindenféle dolgokat árultak. Aztán koncert, ami előtt volt egy kis nyomorgás, de szerintem poénos volt, szóval nem baj.
Interjún az volt a legjobb, amikor Kokiát arról kérdezték (lány kérdezte), hogy mi a véleménye a magyar fiúkról...

hehe
ázsiafilmen is írtam kicsit:
http://www.azsiafilm.hu/forum/index.php ... l#msg17620