23 éves csóró egyetemistaként, akinek nincs senkije akit szipolyozhatna (se szülő, se senki más hozzá közel álló személy), Miyavi óta nem vettem egyetlen koncerten sem merch-öt.
Most egy IMMORTAL CD-t szeretnék, amire majd a nyárról megmaradt eurómat fogom visszaváltani forintba, mert csak onnan tudok előteremteni pénzt.
Egyébként diákhitelből vettem a koncertjegyet is és nem dolgozom, mert az egyetem mellett jelenleg nem megoldható.
Tudom h személyes, egyéni szocprobléma meg minden, és mindenki tudja itt rólam h nem szokásom a szar anyagi helyzetem miatt sírni-ríni, de azért viccesnek tartom h pont egy olyan személy lesz a "kistinik" szócsöve, akinek bőven telik mindenre. Jó, rá lehet ezt kérem fogni a szociális érzékenységre is.
Nem személyeskedni akarok, csupán elmondtam a véleményem.
Egyébként a koncerteken való részvétel, beleértve a merch vásárlást is, senkire nézve sem kötelező. De ezt már többen is levezették az előttem szólók közül, sz'al...
Én is sokmindent szerettem volna, többek között kimenni a DEG londoni koncertjére augusztusban, mégsem tudtam megfutni az anyagi vonzata miatt. Helyette itthon megyek koncertre, mert az csak 7 ezer és nem 200.
Az átnevezést pedig támogatom!