Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 9:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:00 pm 
Senior Member

Amúgy is épp egy elég szomorú számot hallgattam és akkor ezt a hírt kell olvasnom facebook-on...*sír* Nagyon aggódom, csak remélni tudom, hogy semmi komoly... T.T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:07 pm 
Elite Member

.

Last edited by pixyfalse01 on 2014 Feb 13 Thu, 7:52 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:20 pm 
Senior Member

Nekem még mindig nincs jegyem...de lesz...><'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:29 pm 
Member

Ó, szegény Hizumi. Bár belegondolva azért tényleg húzós ez egy edzett, xy éve a pályán lévő énekesnek is. Tekintve a hosszú utazgatásokat, ide-oda átszállás meg minden. Ki tudja, milyen nyavalyákat összeszedhet, még teljesen véletlenül is. A légkör is változik, meg aztán mennyi millió ember körbelihegi a koncerteken. Na meg aztán nem egy számuk ütős, hörgős-ordítozós, szóval minden tekintetben kemény meló ez. Reménykedem benne, minél előbb helyrejön! T-T ♥

Michiyo88 ötletét én is támogatom. Biztos vagyok benne, Shio mellett én sem leszek rest végigénekelni akár az egész setlist-et. Főleg, amennyire be vannak pörögve egyesek, igaz kis Hizu-fanatik? *bököd Shio felé* x"D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:35 pm 
Senior Member

Én is tuti végigéneklem. Ha nagyon elmenne a hangja, nekem az is elég ha csak áll ott a színpadon (nem úgy XD) mi meg éneklünk helyette.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:37 pm 
Member

Mana-chan: Szerintem a kiéhezett Hizumi fanok "úgy" is örülnének neki... x"D Na jó, nem perverzkedünk >.< *szájára csap*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 7:30 pm 
Forum Addict

pf... nem is értem, miért nem írtam már hónapok óta...

Áruljátok már el, mi ez a rengeteg rinyálás, hogy nem tudtok hazajutni? Könyörgöm, ha már úgy döntötök, hogy felmentek Pestre koncertezni, először gondolkozzatok!
1. Mikor lesz? --> hét közepe --> lesz másnap suli/meló, ahova mindenképp vissza kell érni?-->lesz: inkább kihagyom/megpróbálom megoldani az AGYAM használatával.
--> nem lesz:

2. TÁJÉKOZÓDOK, hogyan tudok hazajutni, mikor megy az utolsó eszköz, amivel mehetek. Ha nincs, végiggondolom:

3. Vannak-e pesti ismerőseim, akik el tudnak szállásolni?--> nincsenek: keresek egy olcsó diákszállást egy éjszakára (megjegyzem, kb 10 perc alatt lehet találni). Gondolom, ha a jegyre és az utazgatásra van pénzetek, ki tudtok fizetni 3 rugót egy kibaszott ágyért, már ha akkora probléma a hazajutás.

4. Meg tudom teremteni a fenti feltételeket?-->nem: ezt a koncertet kihagyom.
-->Igen: megyek a koncertre.

Mindenkinek jelzem, van egy szerv a fejünkben, amit lehet GONDOLKODÁSra használni.
Rinyálás=/=gondolkodás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 8:26 pm 
Forum Addict

Nem kenyerem belefolyni ilyen dolgokba, de

Noira: THIS.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:12 pm 
oshare booty
oshare booty

^a fenti elmélet mellett hamar nem lenne egy deka konci sem mo-n
nem mondom h jó a sírás, de ez erősen a ló másik vége o_O"
mellesleg azért ment a sírás/felvetés, hogy jelezzék talán azt, hogy nem 3 embert érint ez az "apró" probléma, hanem kb a közönség 30%át, ha nem a felét. így lenne igény afterre
ja és megnézem, hogy mikor alszol meg pesten utazással, mindennel 3000ből (számolom itt csak a dízeltől a szállásig és onnan még vissza a nyugatiig való közlekedést + a szállást)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:21 pm 
Forum Addict

@pszabi: tény, hogy nem ez a legjobb megközelítés, de nem hiszem, hogy a SOJon való rívás megoldja a dolgokat, pláne hogy SOJosok nincsenek is a szervezőgárdában.
Elvileg(?) van a Despának hazai Street Teamje, tudtommal normál helyzetekben nekik lenne a dolguk szálláselérhetőséget és minimális tájékoztatást adni (nem szállást biztosítani!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát akkor az a street team nagyon jól működhet, mert én most hallok róla először. xD Mármint, hogy van.

(Ezzel ellentétben, nem vagyok Versailles-fan, de őróluk jóval koncert előtt is tudtam már. lol?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem állok egyik fél oldalán sem, de szerintem senki se magyarázkodjon azzal, hogy a munkája/stb. miatt elfoglalt és nincs szabad két perce utánanézni a dolgoknak (főoldal > események > koncertplakát, tényleg nem hiszem, hogy két percnél több, de szerintem a többi social networkinges oldal is segít, és az sem több idő) ha arra meg van ideje, hogy itt terjengős ömlengéseket írjon sértettségében. ;>

Ennyit akartam, köszönöm, hogy elmondhattam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:07 pm 
Forum Addict

Én aztán nem akartam bele szólni ebbe a dologba, így csak annyit mondok, hogy egyet értek Bíborholdal. :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:32 pm 
Member

Bíborhold wrote:
nincs szabad két perce utánanézni a dolgoknak (főoldal > események > koncertplakát, tényleg nem hiszem, hogy két percnél több, de szerintem a többi social networkinges oldal is segít, és az sem több idő)

Nem veszekedésnek, de én nem találok sehol sem HIVATALOS infót hogy nem tartanak aftert a koncert után. Tudom hogy nem Case a szervezője ennek a koncertnek, de tudomásom szerint Case és/vagy Ji csinálja az aftert. Szóval az after kihirdetése hogy lesz e vagy sem igenis rájuk hárul, legalábbis a SoJ honlapon az eseményeknél, a koncertnél.
Én speciel ritkán olvasom a zenei fórumokat/topicokat, teljesen változóan hogy mikor. Amint kiderül hogy olyan koncert lesz ami érdekel megveszem a jegyet és figyelem a netet hogy van e helyszín/időpont változás (de ez úgyis a főoldalon ki van írva). Szóval ha én infót keresek akkor első a SoJ események oldala és csak utána jön a fórum (mert nincs mindig kedvem x oldalt visszaolvasni hogy megtaláljak néhány értékes infót, ezt elsősorban a mondo fórumra értem).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:37 pm 
Forum Fanatic

vadooc wrote:
Nem veszekedésnek, de én nem találok sehol sem HIVATALOS infót hogy nem tartanak aftert a koncert után.

Ha van egy koncert, akkor nem egyenes következménye, hogy legyen afterparty utána, legalábbis én a SOJ-os szervezésű japánzenés koncerteken kívül még sosem voltam olyan rock/metal koncin, ahol after is lenne. De általában ha van valami hepaj utána, azt ki szokták írni a flyerre/plakátra. Én is bizonytalan voltam, hogy most vajon lesz-e, mert nem volt kiírva, viszont J-rock konci (kérdeztem is fórumon annó többször, de senki se válaszolt, LOL).

Gondolom itt a félreértés/dezinformáltság annak köszönhető, hogy az átlag J-rock hallgató, aki elmegy egy ilyen koncertre, valószínűleg vagy nem volt még "rendes" koncerten (mert túl fiatal ahhoz, hogy elengedjék pl), vagy csak japán koncin, ahol meg az esetek többségében szokott lenni after, ha Case-ék szervezik.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour