Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:45 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 331 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 19 Sun, 4:39 pm 
Forum Fanatic

JN wrote:
Remélem nem kérdezek lehetetlent... A koncerten (természetesen a mo.i koncerten) adták a Metallyt?

Visszakerestem itt a topic-ban, és megtaláltam a setlistet a hetedik oldalon. Ezek szerint volt. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 2:07 pm 
Member

Jigsaw wrote:
JN wrote:
Remélem nem kérdezek lehetetlent... A koncerten (természetesen a mo.i koncerten) adták a Metallyt?

Visszakerestem itt a topic-ban, és megtaláltam a setlistet a hetedik oldalon. Ezek szerint volt. :)

Köszi szépen a segítséget! :D Akkor csak nem emlékeztem rosszul! :bluegrin:

Amúgy tényleg, láttátok a Live of Wonderful W. DVDt? Asszem július végén adták ki. Én csak a Behind the Scenes részt néztem meg, a magyarokat is beletették, de amúgy az összes várost/országot :sweatdrop: nem is emlékeztem arra jelentre mikor Maya valami lámpával nézte a közönséget.. én nem jobb oldalt álltam, rám nem jutott a fényből XD
Nem tudom, titeket mennyire idegesített, hogy mikor beszéltek hozzánk folyton sivítoztak :grrr: engem nagyon felb*szott. Alig értettem valamit!Jó, volt amit kiértettem de egy csomó mindent nem. Oké koncert van izgatottak, hagy ordítsanak, de ne akkor mikor beszélnek hozzánk. Én is kussba voltam, nem kell ahhoz nagy képesség h befogják a szájukat. :? Valszeg akik ott álltak a színpad előtti téren jobban kiértették mit mondanak :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 6:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én még nem talátam meg azt a dvd-t, pedig kerestem már sok helyen! :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 6:42 pm 
Senior Member

Én nézegettem a DVD-t, de csak a mo.-i részeket. Nagyon kis aranyos, egészen visszatértek a koncertes emlékeim...^^
A Metally közben reflektorozott Maya meg Denki, sajna én se ott álltam, úgyhogy nem jutott rám, de sebaj. :)
Tényleg visítoztak mialatt beszéltek, Maya valakire rá is szólt, hogy URUSAI! (kuss!) De még ezt is olyan aranyosan tette...Remélem hamar jönnek majd megint.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 8:46 pm 
Member

Mana-chan wrote:
Nagyon kis aranyos, egészen visszatértek a koncertes emlékeim...^^

Dettó! :D Nekem sok koncertes emlékem van, jó is rossz is :roll:
Szinte az egész koncertre emlékszek, mikor mi történt, arra viszont nem hogy a számok hogy jöttek sorba kivéve a ráadást XD Egy vecsési lánnyal összespanoltam, de nem mutatkoztunk be egymásnak csak elkezdtünk dumálni, tényleg, ismer valaki egy vecsési lányt aki volt LM.C koncerten? Vagy lehet hogy köztetek van? :P (ha jól emlékszem 16 éves vagy 17)
Rossz emlék hogy nem emlékeztem egyáltalán hogy a Metallyt adták, vagyis a koncert végén valamit sejtettem, hogy talán mintha mégis.. de bnőm akivel voltam azt mondta h kizárt dolog XD Még Denki is lámpázott? :shock: Hogyhogy nem emlékszek.. valszeg ott nagyon nyomtam annál a számnál :headbang: azért nem emlékszem XD (a metally az egyik kedvencem XD)
Valamit a 2. rossz emlék egyben uccsó, hogy elhagytam koncert végén a ruhatárnál a fekete pulcsim XD (ahogy kértük ki, meg nagy volt a tolongás) ha valaki talált egy fekete pulóvert azaz enyém volt XD am nem kéne már, kicsi volt rám csak a kabát alá kellett, mer az kevés volt XD
Nektek milyen emlékeitek vannak? :)

Lily: Én se találtam sehol a DVDt, youtubeon fenn van részletekbe. ha jól tudom, de a Behind the Scenes biztos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 10:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akkor majd megnézem. Kíváncsi vagyok rááá!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 6:11 pm 
Senior Member

A metally nekem is nagy kedvencem és annyira örültem, hogy volt! Lehet, hogy szelektív memóriád van és annyira boldog voltál, hogy elfelejtetted. XD
Csak pozitív élményeim vannak, pl hogy végigénekeltem a koncit, meg a denki-tánc meg egyszer mintha Maya engem nézett volna *csakképzelte* ^^ Az egyetlen rossz, hogy kb 10 perccel azelőtt indultunk haza, hogy kijöttek volna afterra. Pedig még maradhattunk volna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 8:43 pm 
Member

Nincs szelektív memóriám! 8-) az fix XD pont ezért nem értettem, hogy ilyet hogy felejthettem el XD

Én is végigénekeltem a koncertet, nem tudtam nem énekelni. Ha koncert DVDt nézek akkor is éneklek XD Koncert után persze alig volt hangom, tök furcsa volt úgy beszélni, másnap már jobb volt a helyzet :D
Én nem voltam az afteron, de úgy tudom hogy a basszer és Maya kivételével mindenki kint volt. lehet, hogy nem így volt, nekem azt mondták.

http://videa.hu/videok/zene/lmc-koncert ... bj1Ux5ZMYD

Nem tudom láttátok-e már ezt, már május óta fenn van. AS készítette az interjút a koncert előtt és után a rajongókkal. :) ti benne vagytok? én egy pillanatra ahogy mutatják a sort a Dissel előtt XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én benne vagyok... Elől álltunk fent és pont ott csináltak riportokat. Nekem kékes hajam volt.

Remélem jövőre jönnek megint. Én már 2x láttam őket, mert amikor először jöttek kimentünk megnézni őket Münchenbe. Ott annyival volt jobb, hogy a koncert után a kijáratnál várt minket Maya és Aiji és mindenkivel kezet fogtak és autogrammkártyát is adtak. Nálunk sajna nem volt ilyen viszont itthon az első sorban álltam. Müncheben pedig a másodikban. :D
Nekem a Pierrot zenéje sokkal jobban tetszett, még azelőtt lettem Aiji-fan, hogy feloszlottak volna, de Aiji annyira kedves és közvetlen, hogy ha fél lábon állva népdalokat énekelne, akkor is ott állnék az első sorban és sikítanék. :lol: Rajta kivül összesen 2 embert szeretek ennyire, de sajnos már egyikük sem él...
Húúú... jó hosszan irogattam a marhaságaimat... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:32 pm 
Member

Lily: Nem marhaságok! :wink: :D Én nagyon fanatikus vagyok két embert illetően, de az egyik esetében jobban.. megváltás, művészet, katarzis, nem is sorolom tovább, megtudjátok hogy bolond vagyok XD
Csak nem szoktam kiélni fórumon, msnen a fanatizmusom, mer tudom, rohadt fárasztó.. vagyishát már a kinek XD
Quote:
Rajta kivül összesen 2 embert szeretek ennyire, de sajnos már egyikük sem él...

Tényleg amúgy meg akartam kérdezni, az aláírásodból az a kis gif..
Ki lenne? (gondolom, ő az egyik aki elhunyt és a kedvenced, nyugodjék békében!)

Amúgy tényleg, milyen a müncheni LM.C közönség?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

JN wrote:
Tényleg amúgy meg akartam kérdezni, az aláírásodból az a kis gif..
Ki lenne? (gondolom, ő az egyik aki elhunyt és a kedvenced, nyugodjék békében!)

Amúgy tényleg, milyen a müncheni LM.C közönség?

Ő Kazuki a Raphael gitárosa. 2000-ben halt meg 19 évesen. Ha rákattintasz a gif-re meg tudod nézni a videót, amit az emlékére csináltam, ha érdekel. (a másik nagy kedvencem hide)

A müncheni közönség sokkal nyugisabb a magyarhoz képest. A magyarok sokkal őrültebbek. Pedig én azt hittem, hogy a németek durvábbak, de sehol sincsenek a magyarokhoz képest. Legalábbis LM.C-n. Nem tudom, hogy pl. egy Dir en grey-en milyenek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 22 Wed, 8:11 pm 
Member

Elnézést az offért!
Lily: Nagyon szép (és egyben szomorú) lett a videód!Gratulálok! A szám pedig gyönyörű. Igaz nem ismerem a Raphaelt, se Watanabe Kazukit.

Diru közönsége szerintem elég más :beaten: Bár nem voltam egy Diru koncerten sem (sajnos... fáj is a szívem emiatt,de talán egyszer el tudok majd jutni egyre, a remény hal meg utoljára) ezért nem tudhatom. Az oshare-kei, mint az LM.C inkább a tinikhez áll közel, ha most a műfaj sajátságaira gondolunk.. (vagyis hát alműfaj, mert úgy tudom az oshare alműfaj)

Ugyanolyan közvetlenek voltak Münchenben is mint itthon? (lehet, hogy ez hülye kérdés, de ők is foghatnak ki szar napot, vagy fáradtak lehetnek stb.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 5:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köszönöm! :oops:

Az LM.C-t nem tartom oshare-nak, nekem az egy kicsit más, bár közel áll hozzá.

Maya egy kicsit visszafogottabb volt Münchenben, lehet, hogy azért mert először járt Európában, de Aiji ugyanolyan tündéri volt. Biztos van szar napuk, de azt nem feltétlenül vetítik ki a közönségre. Aiji alapból sokkal közvetlenebb szerintem. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 6:14 pm 
Member

Lily wrote:
Aiji alapból sokkal közvetlenebb szerintem. :D

Aiji közvetlenebb? Szerintem Maya a közvetlenebb :) Interjúk, videók, stb Maya többet beszél na meg poénkodik, mint Aiji. Mondjuk te már kétszer is láttad őket élőben! :) Meghát videók alapján ezt nem lehet eldönteni, ahhoz ismerni kéne őket személyesen, de nekem Maya tűnik közvetlenebbnek! :D

Quote:
Az LM.C-t nem tartom oshare-nak, nekem az egy kicsit más, bár közel áll hozzá.

Hát végül is, igen... tényleg nem olyan tipikus oshare-kei banda. De szerintem mégis XD Inkább van egy eredeti stílusuk, zenéjük, ezért "kitűnik" a tucat bandákból..szerintem. Mondjuk nem vagyok a műfajnak egy húú de nagyokos szakértője, de szerintem oshare. Olvastam régebben jellemzéseket a VK alműfajokról, hogy képben legyek 8-) És igazából minden igaz rá, ami az osharéra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 8:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lehet azért tűnik nekem Aiji közvetlenebbnel, mert régebb óta ismerem. De az alapján, ahogy a blogját írja meg ilyenek ő a közvetlenebb. Interjúkban tényleg nem olyan "hülye", mint Maya, de élőben sokkal másabb. A münchenin Maya pl. ránk se nézett, pedik fejbedobtam a villgós karkötőmmel, amikor füleket próbált kunyerálni és senki nem adta neki oda. Aztán meglátta a karkötőmet és rögtön felvette, a koncert végén pedig visszaadta. :lol: De Aiji nekem mégis olyan más. Nem egyszer volt, h nem csápoltunk vagy vmi és egyből megállt és mereven nézett ránk, amikor meg csápoltunk mosolygott és bólogatott. Mindkét koncerten Aiji orra előtt álltam, így elég közel voltam hozzá.
Bennem Aiji akkor hagyott nagyon mély nyomot, amikor elfelejtettem elvenni az autogrammkártyát és millióan álltak sorba mögöttem, de Aiji egyből utánam nyúlt és szólt, hogy várjak, mert elfelejtettem elvenni. Nekem ez nagyon szimpi volt tőle, valszeg én észre sem vettem volna a helyében, de ha igen akkor sem biztos, h szóltam volna... :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 331 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Next

All times are UTC + 1 hour