Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 3:37 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 12:15 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Wadree wrote:
Na meg ne haragudj "Forum Expert", de azt kell mondjam, h kimondottan gorombanak tartom a hozzaszolasodat.

Nem azért, de ha már beszólsz valakinek a hsz-ra, akkor te ne légy annyira bunkó, h nem a nevén szólítod meg.

Am meg igen, én is vidéki vagyok és eddig még sose kellett az utcán csövelnem, ha nem tudtam hazajönni. Nem mondom, h egy tök újoncnak mindjárt adna bárki innen szállást, de segítséget szálláskeresésben biztos, h mindenki adna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 5:56 am 
Senior Member

From facebook wrote:
To all our fans who have followed us and supported us throughout the years;

After much consideration and discussion, all 4 members of D'espairsRay have decided to take an indefinite hiatus following the conclusion of the 'D'espairsRay World Tour 2010 "Human-clad Monsters"'. During this time the band will be taking a break from all concerts and recording.

The reason for this hiatus is to allow HIZUMI (vo.) to fully recover from a past illness that has affected his throat and made it difficult to sing. HIZUMI has dealt with this rare throat condition for over a year, but the band's busy touring and recording schedule hasn't allowed him the time to fully undergo treatment. He currently plans to spend the early part of next year in recovery, and return to the band as soon as possible.

Although HIZUMI has undergone treatment to temporarily allow him to continue the current tour, it is not a permanent fix and there is no guarantee as to how long it will last. All 4 members of D'espairsRay plan to give their all for the remaining shows on this tour, both in Japan and overseas, and thank you for your continuing support in these difficult times.

D’espairsRay

HIZUMI

Karyu

ZERO

TSUKASA

Istenem de szörnyű hír ez így kora reggel TT_TT Remélem minden rendben lesz és nem erőlteti túl magát, hamár végigcsinálja a turnét a kedvünkért >.< *most kerülgeti a sírás*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 7:23 am 
Forum Expert
Forum Expert

Gondolom ez még a tavalyi betegsége hozadéka. Sajnálom és nagyon rossz volt olvasni. Remélem, minél hamarabb meggyógyul és minden tiszteletem az övé és a bandáé h betegen sem szakad meg a turné. :(
Úgy tűnik, mostanában elég sok vokalista erőlteti túl a hangját, tavaly Kyo és Miyavi is, idén pedig ott volt Yasu és Jui.
Bízom benne h nem ez az utolsó lehetőségem élőben látni a Despát azért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 7:36 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jobbulást neki! .___.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 7:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

Japánban élő informátorom megbízható forrásból úgy tudja h 2011 első félévében tervezik várhatóan a visszatérést. ez olyan félhivatalos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:09 am 
oshare booty
oshare booty

hát mivel komolyabbat nem hoztak nyílvánosságra így valsz pihentetni kell csak és nem olyan rossz a helyzet mint yasunál vagy monnyuk jukánál volt.
jobbulást neki, de majd lehet jövő héten mindezt visítani is :)
és like aru: respekt h emiatt nem mondták le az első magyar koncijukat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 9:12 am 
Member

Jesszus o.O
Na így egy pillanatra megállt bennem az ütő, h most mi van...
De aztán vettem egy levegőt és figyelmesen végigolvastam... Szegény Hizumi, tényleg nem ártana ha tartana egy pihenőt, nehogy komolyabb baja legyen. Remélem, énsem utoljára látom a Despát élőben... És minden elismerés és tisztelet az Övék, hogy befejezik ennek ellenére a turnét. Csak hálás tudok lenni nekik ezért. Remélem, mihamarabb meggyógyul, és újult erővel folytatják majd! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:18 am 
Senior Member

pszabi wrote:
jobbulást neki, de majd lehet jövő héten mindezt visítani is :)

Gondoltam erre én is, hogy úgy mint Kamijonak a hepibörzdéjt, neki is lehetne valamit énekelgetni mielőtt bevonulnak >.< már ha hallják a backstageből XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:26 am 
Member

A magyar közönség nagyon tud... Mintha Miyavi is említette volna... meg Hizaki is asszem :beee3:
Szóval majd beleadunk apait-anyait! :headbang:
Ha kell, elénekeljük Hizumi helyett az egész setlistet! Én tuti besegítek neki!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:28 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nagyon rem, h hamar felépül majd teljesen és a koncert nem ront sokat az állapotán.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:33 am 
Senior Member

lájk Michiyo88 XD
De jó lenne ha itt is énekeltetne úgy a közönséggel, ahogy pár konci dvd-n láttam *.* megmutatjuk neki, hogy kevesen vagyunk igaz, de annál jobbak és érdemes még ide visszajönni :heart: XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 10:40 am 
Member

Quote:
*.* megmutatjuk neki, hogy kevesen vagyunk igaz, de annál jobbak és érdemes még ide visszajönni

Igen igen, erre gondoltam én is! Majd jól beéneklünk nekik! *-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 12:30 pm 
Forum Addict

Tudtam, hogy visszanyal majd a fagyi... Igazából nem értem, hogy miért nem idén év elejétől volt ez a pihenés, mivel tavaly október-november környékén hallhatóan szörnyű állapotban volt a hangja. Többen beszéltük, hogy a szokásos év eleji stb. koncertek után - habár koncertbeszámolók alapján a hangján már egyre kevésbé lehetett hallani, hogy gond van vele - pihennie kellene, nehogy baj legyen. Erre felvettek egy kislemezt, egy albumot és elkezdtek egy világkörüli turnét... Nem tudom, kissé felelőtlen döntésnek tűnt már akkor is, és most meg főleg annak tartom, ha ezt olvasom..
Quote:
"Although HIZUMI has undergone treatment to temporarily allow him to continue the current tour, it is not a permanent fix and there is no guarantee as to how long it will last."

Mivel nem látok bele a kiadós dolgokba, hogy ez az iram mennyire volt szükséges és társai, ezért nem akarok bölcselkedni, de szerintem akkor is az egészség a legfontosabb és inkább essenek el némi bevételtől, mint hogy ne adj isten soha többet ne tudjon énekelni vagy csak évek múlva. Egyébként szomorú, hogy év elején még úgy tűnt megvan a probléma forrása és el tudták kezdeni a megfelelő kezelést, most meg már megint azt írják, hogy körbekezelték fél Japánban eredménytelenül, így ha valakinek van ötlete, ossza meg...
Quote:
"If anyone has any information regarding promising treatment options, including those done overseas, please contact us. Thank you."

Tegyük hozzá, hogy minden tiszteletem az övé, hiszen tavaly tavasszal - már betegen - koncerteztek Japánban, nyáron lezavartak egy EU turnét és alig hanggal 2 évfordulós koncertet is játszottak; most pedig lemez, turné, minden jó volt az évre megint, de néha tudni kéne megálljt parancsolni, mert előbb-utóbb mindenki elér a határaihoz.

Őszintén remélem, hogy nem lesz semmi baj, hogy rendben be tudják fejezni a turnét és hogy aztán felgyógyul rendesen - tartson bármeddig -, mert nekik még dolguk van együtt. Nagyon sok dolguk.

*küldi a csít*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 1:05 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Magam sem foglalhattam volna össze szebben.

Egyébként érdekes, de Japánban ennyire szarok az orvosok? Ismerősöm is inkább Manilában kezelteti magát.
Pedig egy jó füll-orr-gégész szakember csodákra képes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 21 Tue, 1:55 pm 
Forum Fanatic

Remélem, nem rontja tovább az állapotát ez a turné... :( Jobbulást nekik! Tőlem aztán akármekkorát szünetelhetnek, a lényeg, hogy Hizumi meggyógyuljon (bár ahogy a japánokat ismerem, nem lesz az olyan kiadós pihenő, sajnos).

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour