Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 11:05 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 8:32 am 
oshare booty
oshare booty

az így gázos lesz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 9:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Bizony .__. Azt hiszem, osztanom, szoroznom kell azt a pénzt, ami van D:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 1:02 pm 
Member

Akkor már ha témánál vagyunk, én is kérdeznék....
arról nem tud vki vmit, hogy esetlegesen egy meet&greet-féle lesz-e, mint Versailles koncert után? :oops:

(Ha after nem lesz, elég gáz, mer kénytelenek leszünk felrángatni rokont, h jöjjön értünk kocsival >.< na mind1)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 9:10 pm 
Forum Addict

Facebook:

Quote:
9-18 Moscow Live Interruption

Due to technical difficulties with sound equipment, we had to end the show early in Moscow on September 18th. We would like to thank all the wonderful fans who came to support us, and we sincerely apologize for having to end the show early.

D'espairsRay members and staff

Bazmeg, na ez aztán kellemetlen első nap. o_o Remélem több ilyen nem történik. Uh.

edit:

5 számot tudtak eljátszani. Hát ez kemény. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 9:19 pm 
Member

Miciyo88: Vonatos megoldás? Valszeg én és bnőm is vonattal fog hazamenni... hát nincs más. Vagy félsz a vonaton? Bocsi a hülye kérdésért, csak tudom, hogy sokan nem szívesen mennek éjjel vonaton.

Quote:
Idézet:
9-18 Moscow Live Interruption

Due to technical difficulties with sound equipment, we had to end the show early in Moscow on September 18th. We would like to thank all the wonderful fans who came to support us, and we sincerely apologize for having to end the show early.

D'espairsRay members and staff

Bazmeg, na ez aztán kellemetlen első nap. o_o Remélem több ilyen nem történik. Uh.

edit:

5 számot tudtak eljátszani. Hát ez kemény. o_O

Húú, ez tényleg durva :? Ugy sajnálom őket :( Én is remélem, többet ilyen nem fog előfordulni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 9:35 pm 
Member

^ Végtére is, a vonat jó ötlet lenne, ha járnának éjszaka. Na már most ugye ha valaki az Isten háta mögötti kis aprócska falucskából jön föl a fővárosba, húzósan tudna hazajutni. Gondolom senkinek sem esne jól xy órát kint fagyoskodni az állomáson, átszállásra várva. =/

Node ettől eltekintve egyébként igen furcsállom azt, hogy úgy túl sok információt nem tudhattunk meg a koncival kapcsolatosan. Ahhoz képest, hogy a Versailles már kismillió évvel a koncert napja előtt be lett jelentve, külön topicja is volt, a Despáról is csak úgy értesültem, hogy három héttel a konci előtt mondták, hogy ja bocsi, de nem lesz after. T-T" Valahogy nem lehetne egy kis bulit röttyinteni utána? Valahol máshol esetleg? Kék Yuk? Én még azt sem bánnám, ha külön kéne érte fizetni, mert így tényleg nem kóser dolog. A srácokat megértem, hogy tour meg minden, de nem tudom, miért nem lehet valami dudorgást koncert után. T-T" Szegény mindenki, aki messziről utazik fel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 10:11 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Gondolj azokra akinek másnap dolgozni kell vagy iskola van. Semmi értelme nem lenne egy afternak, így se lesz vége 11 előtt.
Miyavi után se volt after, mégsem hőbörgött fele ennyi ember sem.
Anno az volt a bajotok h miért szerdán van most meg mindenkinek azon sír a szája h miért nem lesz after. Nektek már semmi sem jó! Oldjátok meg, ahogyan más is, a rinyát meg tarsátok meg mert már nagyon unalmas - legalábbis nekem.
Egyébként azért nincs itt külön topicja ennek az egésznek mert nem a Sound of Japan szervezi, ha elkerülte volna a figyelmeteket. Nem az itteniek hibája h nincs megfelelő tájékoztatás.
Am meg ha "dudorogni" akarsz a koncert után, felütsz egy Exitet vagy Pesti Estet, megnézed mi a kínálat és elmentek, ennyi.

A moszkvai eset sajnálatos, remélem a Dieselben nem lesz ilyen malőr. Kurvára nem örülnék neki 7 ezer forintért, de bízom az eddig jól bevált technikában.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 10:44 pm 
Member

^Hát jó, legközelebb csak olvasgatom a néha elejtett infókat. Azért remélem mindenki lesz olyan fitt, hogy másnap ép ésszel bemenjen a suliba vagy munkahelyére, főleg ha Szolnokról, vagy még messzebbről érkezik! *szurkol* ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 18 Sat, 10:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Frukika wrote:
^Hát jó, legközelebb csak olvasgatom a néha elejtett infókat. Azért remélem mindenki lesz olyan fitt, hogy másnap ép ésszel bemenjen a suliba vagy munkahelyére, fõleg ha Szolnokról, vagy még messzebbrõl érkezik! *szurkol* ^^

Kivitelezhető az, Zeni Geva után én is mentem egyetemre, pedig utána még órákat csöveztem Budapesten, és vonatoztam kb. három órát. Energiaital, vonaton alvás, és megy az egész.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 19 Sun, 8:37 am 
Member

Aru teljesen igazad van! Barátnőmmel mi is azt beszéltük, hogy ne legyen már meet meg after mert akkor kedvünk lenne ott maradni, főleg egy meeten, ott mindenképp :) Csüt.ön meg tuti megyek suliba, én nem fogok pótolgatni.. plusz emeltet kihagyni nem lenne túl jó..
Frukika: Szolnokról jössz? vagy csak azt hoztad fel példának? Pedig még Szolnok nincs is olyan messze, csak kb 100km és nem kell átszállni. Szeged, Debrecen szerintem messzebb van.

Quote:
Kivitelezhető az, Zeni Geva után én is mentem egyetemre, pedig utána még órákat csöveztem Budapesten, és vonatoztam kb. három órát. Energiaital, vonaton alvás, és megy az egész.

Aá, engem azzal hülyítenek hogy éjjel sok a bűnöző a vonaton és ezért nem kéne vonattal hazamenni. Nekem fogalmam sincs, nem szoktam éjjel vonatozni :| am. ez igaz? Bíborhold, téged se támadtak meg nem? :beaten:

Amúgy valaki tudja, hogy a Despa póló mennyibe fog kerülni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 19 Sun, 10:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

JN wrote:
Aá, engem azzal hülyítenek hogy éjjel sok a bûnözõ a vonaton és ezért nem kéne vonattal hazamenni. Nekem fogalmam sincs, nem szoktam éjjel vonatozni :| am. ez igaz? Bíborhold, téged se támadtak meg nem? :beaten:

Engem még nem. Ha a vonatod a Nyugatiból indul, ott mondjuk érdemes nyitott szemmel járni, és lehetőleg az aluljárókat is kerüld el, de egyébként engem még semmi inzultus nem ért a vonatokon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 19 Sun, 10:27 am 
oshare booty
oshare booty

ja csak a peron zárva van asszem 4ig.. xP
szal valahol el kell csövezni..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 19 Sun, 10:32 am 
Forum Addict

JN wrote:
Amúgy valaki tudja, hogy a Despa póló mennyibe fog kerülni?

Ha a mai koncert rendben lemegy, akkor holnapra biztos lesz valami információ erről is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 11:09 pm 
Member

[quote="Aru"]^Gondolj azokra akinek másnap dolgozni kell vagy iskola van. Semmi értelme nem lenne egy afternak, így se lesz vége 11 elõtt.
Miyavi után se volt after, mégsem hõbörgött fele ennyi ember sem.
Anno az volt a bajotok h miért szerdán van most meg mindenkinek azon sír a szája h miért nem lesz after. Nektek már semmi sem jó! Oldjátok meg, ahogyan más is, a rinyát meg tarsátok meg mert már nagyon unalmas - legalábbis nekem.
Egyébként azért nincs itt külön topicja ennek az egésznek mert nem a Sound of Japan szervezi, ha elkerülte volna a figyelmeteket. Nem az itteniek hibája h nincs megfelelõ tájékoztatás.
Am meg ha "dudorogni" akarsz a koncert után, felütsz egy Exitet vagy Pesti Estet, megnézed mi a kínálat és elmentek, ennyi.

Na meg ne haragudj "Forum Expert", de azt kell mondjam, h kimondottan gorombanak tartom a hozzaszolasodat. Had rinyaljon mar kedvere az, aki videkrol utazik fel a koncert miatt, mert rendkivul maceras megoldani, mind a csovezest valahol, mind a szallast, mind a vonatozast. Raadasul a Diesel kornyeke egy hanyas. Es en pedig nem vagyok egy felos, de a Versailles koncert utan a hatam borsodzott amig le nem ertem a metroba. Es igen, en is dolgozom masnap. Es? Evente 2 bulit nem lehet kibirni? Vagy a Versailles koncert nem vasarnap volt, (amit a SOJ szervezett) es utana hetfo munkanap? Es ha mar a munkanal tartunk, nem erek ra egesz nap olyan infokat kutatgatni, h melyik Jrock koncertet _KI_ szervezi. Ugyhogy igen, elkerulte az en figyelmemet is, hogy nem a SOJ a szervezo. Es igen, keves info van a koncertrol, gyanitom ezert kerdeznek itt az emberek. Pedig azt hinne az ember, h egy ilyen kis kozosseg, akik osztoznak zenei izlesben legalabb nem egymast basztatjak.

De lenyeg a lenyeg: aki videkrol jon, probalja meg a leghumanusabb megoldast kitalalni a hazajutasra, mert nagyon gaz Budapest ujabban. Es nem csak ejszaka, mert engem minden nap talal meg valami idiota fenyes nappal. Ugyhogy ovatosan, mert tele van szemettel a varos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 20 Mon, 11:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Erre csak annyit h én magam két vidékit szállásolok el egy 10 négyzetméteres szobában a koncert után.
Ha saját lakásom lenne ahol minden szoba az enyém, több embernek is megengedném h nálam "csöveljen".

Tarthatsz bunkónak, meg aminek akarsz, Kedves Wadree, de a rinyálásból akkor is elegem van.

Mellesleg közel 6 éve élek Budapesten, lévén magam is vidéki vagyok, tisztában vagyok a viszonyokkal. És hol mondtam olyat h csöveljen? Sehol. Azt mondtam h oldja meg, nem azt h aludjon a Népligetben vagy az aluljáróban mint egy hajléktalan.
Con-ok előtt szokott lenni olyan h emberkék a confórumon (legalábbis régen) felajánlották h lehet náluk aludni ha volt szabad kapacitásuk.
Én valami ilyesmire gondoltam.

És ismételten elmondom h nem én vagyok a hibás amiért nem lesz afterparty, nem velem kellene emiatt perelned/perelnetek.
Részemről ennyi, befejeztem. Bocs h nem vagyok minden vidéki pólyásbaba pesztonkája a székesfővárosban, engem se tutujgatott anno senki pedig tök egyedül voltam. Ennyi.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour