ejnye megállj, méghogy nem! tessék a hiányt pótolni, főleg hogy már le vagy diplomázva, tehát van időd zenét hallgatni

meg azért is, mert annak idején a La vie en Rose-t is te mutattad nekem
egyébként mostanában én sem hallgatom őket, az a baj ugyanis, ha túl sokat hallgatom könnyen függő leszek (mint egy drogos komolyan, és először vidám leszek tőle, aztán szomorú ne kérdezd miért és aztán megunom akkor következik a szüneteltetés, majd végül ismét előkeresem valamilyen indokkal, tudom hogy hülyeség de így meg LOL )
* * *
mesedélután

avagy infok a bandáról, amiket több órás japán szöveg internetes fordítókkal történő olvasásából sikerült kihámozni
- annak idején Kyo és Cipher együtt mentek ruhát venni az együttesnek, amikor még nem volt kiforrt imidzsük (képzelem mennyire tudták eldönteni tinédzserként, hogy mi lesz a jó lol két srác ^^)
- Kyo haja a Hanoi Rocks énekeséről
Michael Monroe-ról lett mintázva meg talán a smink is (vörös rúzs) ez a teljesen szőke haja, a másik amikor csak elöl van pár szőke tincs azt
David Sylvain-ről mintázta
- a valamelyik klipet (La vie en Rose talán nem rémlik) Cipher lakásán vették fel
- amikor Cipher Tokyoba költözött (volt vagy 16 éves), szokatlan volt számára a nyüzsgés és kezdetben nem is tudott aludni, ugye ő Kyotoban lakott előtte
- Ichiro (Cipher) családját az anyja és két nagyanyja tette ki, szóval nem volt előtte férfi minta (ahhoz képest mondjuk jól abszolválta a hiányt, elég férfias lett ^^)
- Ichiro a 44Magnum gitárosának Jimmynek volt a roadie-ja és őt kérte meg anno, hogy tanítsa meg gitározni, és persze Jimmy mutatott neki néhány trükköt
- Cipher hatással volt Inoranra, Ino amikor még nem volt Inoran csak középsuliba járt, Ichiro példája motiválta, hogy kezdjen el zenélni
- Tetsu haverságban van a Red Hot Chilli Peppers dobosával asszem és járt már többször is Amerikában
- a D'erlanger egy francia szóból (déranger - gondolom) ered, és egyébként azt jelenti zavar, zaklat, bolygat. a japánul írt változata meg deranje vagy deranjie szóval így is "becézik" a bandát
- Kyo múvészneve azért lett Kyo, mert Kyotóból származik és ezt vette fel
- Inoran szerint nehéz olyan stílusban gitározni, ahogy azt Cipher teszi, mert a hangok inkább összefolynak/folyamatosak (nem értek hozzá)