pixyfalse01 wrote:
mert nem kedveled a szervezőket, attól még nem kell a bandát is utálni

ennek semmi köze a szervezőkhöz, szerintem simán csak gyengék. a zene nagyon, de nagyon tucat, az énekes hangja meg kifejezetten irritál.
de jah, a szervezők... szóval ez a hozzáállás, hogy hozzunk el valami abszolúte noname csapatot Japánból, mert olcsók, dörgöljük az emberek orra alá, hogy "VK! LÁTJÁTOK? VK!! AZ MENŐ!" ez ehh... nothanks. Eredetileg nem is ezek lettek volna, hanem az a szntén noname Anli Pollicino (akiknek az első EU turné előtt sikerült egy náciruhás promófotót összehozni. good timing.), csak ott valamelyik tag lesérült, vagy mi és menet közben cseréltek ezekre és tökmindegy volt nekik. vk szerűség? jó lesz az, ráharapnak úgyis.
De a szomorú, hogy ez tényleg így volt, mikor beszéltem velük, mondták, hogy olyan helyekre megy a turné, ahol még sose volt vk banda, szóval örülni fognak ezek is, még ha soha senki nem hallot róluk, akkor is. Egyébként komolyan... ismete ezeket valaki korábban? O_o Mert kiváncsiságból végigturtam az össze vk mp3 blogot, amit ismerek és ahol a nagyon kis bandáktól is szoktak lenni cuccok és sehol nyomuk nem volt.
A helyi szervezők meg láthatóan lelkesek, csak fogalmuk nincs mit csinálnak, számukra ez valami random exotikus zenekar, de hogy mi az, hogy vk, meg jrock, azt szerintem nem nagyon vágják.. mert akkor ugye nem írnának ilyeneket: "Elsőként Magyarországon a Crazy Mamában látható egy japán J-Rock banda!" tehát... come on... Ugye pl. két héttel korábban ott van a DéspairsRay, nem beszélve a korábbi koncertekről. (lehet dobok majd nekik egy mailt, hogy azért ez javítsák már, mert erősen sántít a dolog). Szerintem a román szervező telebeszélték hülyeségekkel a fejüket ők meg nem néztek utána a dolgoknak. Most már csak a jegyárra leszek kiváncsi, mert amit én kaptam ajánlatot tőlük, azt nullára is képtelenség lett volna kihozni normális jegyárakkal. O_o