Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 12:21 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 27 Fri, 6:11 am 
Forum Fanatic

Jude wrote:

Ez szörnyű! Tegnap hallottam Vivitől, borzasztó...az egyik kedvenc rendezőm volt, akitől tényleg minden színvonalas volt, amit láttam. Nyugodjon békében!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 24 Fri, 8:44 am 
Forum Expert
Forum Expert

Végignéztük a KuroSHITsuji kettőt.
Bizton kijelenthetem, hogy még egy ilyen ordenáré, gusztustalan szart az életben nem láttam. MAL-on kiosztottam rá a legalacsonyabb pontszámot, ami az unwatchable-el egyenlő.
Tulajdonképpen csak azért követtük nyomon, mert arra jó volt, hogy az arcodat a tenyeredbe temetve sírj rajta. Gyalázatos volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 24 Fri, 11:03 am 
oshare booty
oshare booty

^annó nem is értettem h minek folytatni...
de majd ha vki psp felbontásban lekeveri akkor talán ránézek xD *überlusta, inkább néz sok pokémont*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 24 Fri, 2:08 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Azt mi se értettük... Már az első szezon is elég gáz volt, de a másodikkal aztán szépen rávertek. Tipikusan az a kategória, hogy annyira szar, hogy azt már látni kell, különben az ember el se hiszi. És ami a legviccesebb, az az, hogy ennek ellenére rengetegen odavoltak/vannak érte. Mindegy, én ezt nem értem, heti lulznak megtette. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 24 Fri, 10:50 pm 
oshare booty
oshare booty

xD lol de télleg az első elment. ki már nem írtam, de egy hét alatt megnéztem. egész jó volt
második meg ... hát lásd feljebb xD ha lesz szépen kikészítve pspre (mert finnyás a vacak sunyi trédmárk) akkor arra leszedem..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 25 Sat, 6:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ma végre megnéztem a Higashi no Eden második, befejező mozifilmjét. Baromi jó volt szerintem, nem értem, miért panaszkodtak sokan, hogy unták (igaz, a sorozathoz képest több volt benne a duma, mint az akció, de hogy ez valakinek az élvezet rovására megy, az nem az animét minősíti...).
Az biztos, hogy egy komplett lezárást ezzel se kaptunk, de nem is volt rá szükség, ebből a szempontból már a két film is "felesleges" volt, bár nagyon jó mindkettő. A sorozat vége annyira rendben volt szerintem, és nekem akkora egetrázó katarzist okozott, hogy csuklóból nyomtam rá a tíz pontot MAL-on.
Ha valaki egy különleges élményre vágyik, a sablonaniméktől eltérő dologra, akkor szívből ajánlom a Higashi no Edent. A sorozat 11 epizódos, és kötelező, a filmeket ki lehet hagyni, de azért azokat is érdemes megnézni, mert tényleg faszák, csak igazából annyit nem tesznek hozzá a történethez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 27 Mon, 9:42 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Végignéztük a KuroSHITsuji kettőt.
Bizton kijelenthetem, hogy még egy ilyen ordenáré, gusztustalan szart az életben nem láttam. MAL-on kiosztottam rá a legalacsonyabb pontszámot, ami az unwatchable-el egyenlő.
Tulajdonképpen csak azért követtük nyomon, mert arra jó volt, hogy az arcodat a tenyeredbe temetve sírj rajta. Gyalázatos volt.

aww, akkor alig várom, hogy megnézzem a maradék részeket, rámférne. 8D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 05 Tue, 10:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kúrókettő megnézve. tragikusan szar volt a vége, még csak nevetni sem lehetett rajta. D: de legalább a Szebász szekszes volt, mondjuk ez sovány vigasz.
viszont ez a lezárás ordít egy következő szériáért, kíváncsi vagyok, van-e ennél lejjebb, bár biztosra veszem, hogy van. 8D

edit. hogy a lófaszba' lehet erre a szarra mal-on átlagban 8-at adni? D:
amúgy lesznek valami speckó részek a dvd-n, hát, ha valaki felteszi, én megnézem. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 06 Wed, 7:39 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Szerintem az én karóm abszolút reális értékelés volt, nálam az már az EPIC SHIT kategória, azt ki kell érdemelni. XDDD

Éééés... megvan az aktuális szezon tuti befutója:

Panty & Stocking with Garterbelt

Sejtettem én, hogy jó lesz ez, na de hogy ennyire? :'D Pofátlanul zseniális! Sokkal, de sokkal betegebb, mint amire számítottam, és kimondhatatlanul obszcén, szóval abszolút a felnőtt korosztály a célközönség (sok szex, sok káromkodás). A rajzstílus erősen amerikai, ahogy a toaletthumor is, hatalmas nagy WIN az egész, úgy, ahogy van. Ráadásul a zenéhez erősen köze van Taku Takahashinak (fele m-flo *o*), ez pedig újabb vaskos pluszpont.
Azért az érdekelne, Genndy Tartakovsky mit szól ehhez az egészhez... x'D
Különlegességek kedvelőinek szívből ajánlott!

Epic transformation scene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 09 Sat, 7:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^aww, abba én is bele akartam nézni, ha befejeztem a YamaNadét meg a Boogiepop Phantomot, akkor szerintem sort kerítek rá.

egyébként meg végre kijött a Togainu no Chi, de én már az opening alatt kikapcsoltam, nem tetszett. egyelőre. megpróbálok megint belenézni, hogy nehogymár két perc után dobjam, de ehh. a rajzolás nekem nagyon nem jött be a játékhoz képest.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 09 Sat, 11:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

[Sakura.] wrote:
egyébként meg végre kijött a Togainu no Chi, de én már az opening alatt kikapcsoltam, nem tetszett. egyelőre. megpróbálok megint belenézni, hogy nehogymár két perc után dobjam, de ehh. a rajzolás nekem nagyon nem jött be a játékhoz képest.

Adj neki egy esélyt, de előre szólok, alacsony a büdzséje. XD De legalább oltári guilty pleasure erre a szezonra. :'3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 10 Sun, 2:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^észrevettem, pont ezért volt csalódás nekem a játékhoz képest... na de akkor majd megpróbálom megint megtekinteni, ha jó hangulatomban leszek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 11 Mon, 9:07 am 
Site Admin

[Sakura.] wrote:
Boogiepop Phantom
Gwáhh, azt mióta meg akarom már nézni, de valahogy mindig kimarad. O_O Pedig ahhoz jött ki az egyik legjobb valaha készült anime soundtrack album. <3

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 08 Wed, 3:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Winter 2011

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 13 Mon, 5:54 pm 
Site Admin

Bíborhold wrote:
Erről a Wolverine cuccról a napokban hallottam és... ehh, ez így mi, meg minek? :shock: A többi meg ehh.. látom folytatódik a fanservice és pedo áradat. =o=

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour